- 14 Ekim 2016
- 7.232
- 49.021
- 548
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Sevgili arkadaşlar;
Eşim ögretmen ben ise instagramda kendi ürünlerimi satıyorum ( arzu edenlere hesabımın adını özelden yazarım)
Kiramız 660. Yeni bir ev. Anneme çok yakın. Ev sahibimiz öğretmenleri çok sevdiği icin bize uyguna verdi
Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum bu arada.
Mutfak masrafı çok fazla. Ama tereyag veya yoğurt gibi şeyleri annem alıyor bana. Köydeki yengelerim yapıyor. Parasiyla kendine aliyor annem. Bana da veriyor sağ olsun.
Arabamiz var. Ben kullanıyorum. Annemle babami her istedikleri yere götürüyorum. Böyle birbirimize destek oluyoruz.
Elektrik su internet ve telefon ve apartman aidati rahat bin lira tutuyor.
Eşim maaşını alınca bana 300 lira veriyor. O parayı harcamam. Saklarım. Kendi kazancimla ne istersem alıyorum.
Birikimimle de canım ne isterse onu yapiyorum. Arabanın kaskosu sigortasi vs eşime yardımcı oluyorum.
Paramız da bereketli yani kızlar. Ben her sene tatile gittim yaza kadar biriktirdiğim parayla.
Mesela 1 liraları biriktiriyorum. sene sonu 700 adet 1 lira oluyor
Böyle küçük küçük birikim yapacaksinuz.
Her ay 3 bin 5 bib saklayamiyorum vah vah birikim yapamıyorum diye bi şey yok.
1 liralarla kiz arkadasimla 3 gün otel tatili yaptım.
1 lira. 5 lira 10 lira. Her neyse... bir yol tutun ve o paralari kenara atın.
Az diye küçük görmeyin. Azdan çok oluyor.
Kumbaram var mesela
Her sene ondan da bin lira civarı bozuk para çıkıyor.
Birikim anlayışınızı değiştirin.
Ve küçük paralarla başlayın.
Bana zaman verin. 1 liralarla nükleer enerji santrali kurarım
Eşim ögretmen ben ise instagramda kendi ürünlerimi satıyorum ( arzu edenlere hesabımın adını özelden yazarım)
Kiramız 660. Yeni bir ev. Anneme çok yakın. Ev sahibimiz öğretmenleri çok sevdiği icin bize uyguna verdi
Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum bu arada.
Mutfak masrafı çok fazla. Ama tereyag veya yoğurt gibi şeyleri annem alıyor bana. Köydeki yengelerim yapıyor. Parasiyla kendine aliyor annem. Bana da veriyor sağ olsun.
Arabamiz var. Ben kullanıyorum. Annemle babami her istedikleri yere götürüyorum. Böyle birbirimize destek oluyoruz.
Elektrik su internet ve telefon ve apartman aidati rahat bin lira tutuyor.
Eşim maaşını alınca bana 300 lira veriyor. O parayı harcamam. Saklarım. Kendi kazancimla ne istersem alıyorum.
Birikimimle de canım ne isterse onu yapiyorum. Arabanın kaskosu sigortasi vs eşime yardımcı oluyorum.
Paramız da bereketli yani kızlar. Ben her sene tatile gittim yaza kadar biriktirdiğim parayla.
Mesela 1 liraları biriktiriyorum. sene sonu 700 adet 1 lira oluyor

Böyle küçük küçük birikim yapacaksinuz.
Her ay 3 bin 5 bib saklayamiyorum vah vah birikim yapamıyorum diye bi şey yok.
1 liralarla kiz arkadasimla 3 gün otel tatili yaptım.
1 lira. 5 lira 10 lira. Her neyse... bir yol tutun ve o paralari kenara atın.
Az diye küçük görmeyin. Azdan çok oluyor.
Kumbaram var mesela
Her sene ondan da bin lira civarı bozuk para çıkıyor.
Birikim anlayışınızı değiştirin.
Ve küçük paralarla başlayın.
Bana zaman verin. 1 liralarla nükleer enerji santrali kurarım