Ama rica ediyorum. Batı bizi kıskanıyor yani .


Bizde seneye kadar 20 bin lira bi peşinat biriktirebilirsek bir külüstür almayı planlıyoruz.


Ve bunu da tüp bebek yapma hayalimden vazgeçerek yapıyoruz. Yani önümde iki seçenek var 1. Tüp bebek yapıp anne olma egomu tatmin etmek ( 15 bin lira en az + doğum sonrası işten çıkmam gerekecek buda maddi anlamda zorlanacağımız , bebeğimize yeterli olamayacağımız anlamına geliyor)
devletciğim sol tüpüm durduğu için sağlık raporu çıkarmıyor tüp bebek için ( sağ tüpümden dış gebe kaldım ameliyatla alındı , sonra sol tüpümden dış gebe kaldım. Doktorum tüp bebekten başka şansın yok dediği halde sağlık raporu vermediler. Neymiş tüpüm duruyomuş. E dış gebe kaldım orası hasar gördü belki. Cimerciiimde sağolsun 8 aydır inceliyor konuyu . Neyse sinirlenmeyeyim.
2. Peşinat için para biriktirip. En azından 35 yaşına kadar yaşayamadığım hayatı , haftasonu atla arabana kur çadırını mantığında geçirmek.
Hangisini yapsam bende bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey var Batı hakikaten beni kıskanır . Yani Bu durumumu


Düşünsene çocuk mu araba mı seçmek zorundayım. Çünkü neden kıskanmasınlar.