- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Aa hemen oraya taşınalım. Kolay vize alınıyor muMarsta avokado 50 kuruşmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa hemen oraya taşınalım. Kolay vize alınıyor muMarsta avokado 50 kuruşmuş![]()
cıksss istemem artık yemiyoruz avokado.k.k dan kızıyorlar o zengünnn yiyeceği
çağdaş ta tane 6 tl idi bu haftaManavda 0.20 krş’a avokado gördüm, siz bakmayı bilmiyonuz![]()
Evde çekirdeğinden ekmeye çalıştım tutmadıcıksss istemem artık yemiyoruz avokado.k.k dan kızıyorlar o zengünnn yiyeceği
Özmuskoğulları inşaat ltd diye bi firma site yapıyormuş daha yeni (SS SpaceX Yapı Kooperatifi), kooperatife girince oturumu kolay veriyolarmışAa hemen oraya taşınalım. Kolay vize alınıyor mu![]()
amazonlar da bir kabileye mi yerleşsek fatura yok kira yok yiyecek için de avlanırız olur biter.e kıyafet de kolay avladığımız hayvanın derisiyle yapraklardan kombin şahane olur .e tabii 3000 kazanıyorsam banlanan üye halt etmiş 2000 biriktirmekle 3000 net birikimim garantii.ama canı sıkılan kabile üyesi bir günde beni yemeye kalkarsa o zaman durum vahim![]()
Ya ben her sözüne okeydim de 5 liralık sucukta kopuş yaşadım1.000 tl gelirim var,bu şekilde yaşamak durumundayım,ancak yetiyor deseydi zaten söyleyecek bişeyimiz yoktu ama sırf birikim yapmak için ,her ay 2.000 kenara atıp kendini buna mecbur bırakmak,normalmiş gibi savunmak,hamile bi insanın dpğru düzgün beslenemesi çok acı
Sizin yaşınız kaç?Yaşınız 35 galiba. O yüzden dedim. Yumurtalar 35 den sonra kalite ve sayı olarak düşüyor. Ben ihmal ettim. Üstünde durmadım ve geç kaldım. İstiyorsanız vakit kaybetmeyin derim.
Valla aynı durum bizde de var kuzum yaEve toplam 7bin 500 giriyor kira 1200 TL şu rakamlara bakılınca birikim yapılabilir gibi duruyor ancak ay sonunu beş kuruş bile kalmıyor her ay bin lira kadar birikim yapmak istesek de bazen hiç kalmıyor bazen ise 300 falan öyle lüks marka giydiğimiz yok bir spor ayakkabıya 300 lira da vermiyoruz nasıl birikmiyor gerçekten anlamıyorum küçük bir çocuk var bir de 1 buçuk yaşında oyuncak kıyafet masrafı var tabi ama onda da yine lükse kaçmıyoruz sanırım en fazla mutfağa gidiyor her hafta 300 400 lira harcıyoruz ay bilmiyorum sizlerin geliri ve gideri nasıl ne kadar birikim yapabiliyosunuz bizde mi gariplik var bir yardım edin
5 liraya sucuk var mı ya ben serçe parmagım kadar salama niye 20₺ veriyorum acaba keriz miyimYa ben her sözüne okeydim de 5 liralık sucukta kopuş yaşadım![]()
Işte yapacak olanı devlet yapmalı. Fiyatları daha ulaşılabilir yapmalı.Yapacak birşey varmı kırk yılda bir fazladan alıp yiyoruz onun dışında çocuğa veriyorum sadece bu pahalilikta asgari ücrete yapılabilecek bu şu an maalesef.. keşke en iyisini yapabilsek.. ama bak bi ara 7 8 liraya kadar düşüyordu o zaman daha fazla alabiliyorduk inşallah yine düşer
cıksss istemem artık yemiyoruz avokado.k.k dan kızıyorlar o zengünnn yiyeceği
emojilere baktım da çıkacak şeyi bulamadımArkadaşlar sabredin 21’de açıklanacak büyük müjde varmış, hepimiz zengin oliciiizzzz bor çıkacak, petrol çıkacak, hayvar çıkacak![]()
Ben avakado sevmiyorum 5 liralık sucuk alan arkdaşa devrediyorum hakkımıHer aileye aylık 50 adet avokadovereceklermiş
.
napalım buraya şu marka parfümden kıstım şu marka ayakkabıdan kıstım yazsak taşlayanlar olur alimallah .ben akıllandım avokadodan sonra siz yazın kuzum onları daTasarruf birikim falan diyince hemen mutfaktan kısmaya çalışıyor birçok kişi nedense
Ama canım o zaman nasıl vergi toplanacak. Araba da inanılmaz vergi var misal, hazinenin yüzde 20 si arabanın ÖTV ve MTV sinden karşılanıyormuş. Mazotta yüzde 67 vergi var. Dışarı çıkmaya korkuyırIşte yapacak olanı devlet yapmalı. Fiyatları daha ulaşılabilir yapmalı.
Ithal ürün muz evet ama başka ülkelerde de ithal .
Onlarda salkımı 1 birim para iken bizde nasıl tanesi 3 birim para oluyor yahu..
Ortada ciddi uçurum var.
Onu yeme bunu yeme.
Ne yiyeceğiz ya..
Akşam pazarında 10 liraya bulursanız alın.
Sizde yiyin..