ah bebegimmm cnaım günlüğüm nasılsın?
müthiş bir İstanbul gezisiydi benim için anlatmakla bitiremem,tabii Günaydın Et sağolsun 1 2 kilo falan almışımdır ama döndüğüm an aynı hızda devam ediyorum diyetimebundan sonra her ay ne kadar kilo, yağ ve cm kaybettiğimi yazacağım.
safıyecm sana cevap vermek ıstedım canım b ft uyesı olrak orda sadece kadınların oldugu ve cok hos spor hocalarının olduğu bıyer ve ben ıkı aydır uyeyım ve ızmırdekı b fıt te canım ve aylık 50 tl öduyorum 30 dakıka hergun değisık aktıvtelr mesela dun oryantel bugun kalca bel bacak yarın zumba her gun değisik ve ben 85 le basladım bugun tartıldımkı 75 olmusum yırmı santım dee ıceldım herkese sıddetle tavsıye ederım gıtmenızı hem sağlıklı hem de kılo verıyosunuz okadarda eğlencelıkı arkads olup her gun ıple cekıyom gıtmek ıcın stres attıyom valla ben uc cocukla baya sıkılıyodum bana ılac gıbı geldı
benim adıma neden cevap verilmiş anlamış değilim açıkcası ! neyse ben de İzmirde devam ediyorum gerçekten başarılı. bence kendin araştır sonra reklam falan diyolar git konuş evinin yakınında bir şubeyle .. bir dahada bana sorulan soruya başkası cevap vermesin. saçma saçma işler ya.
ayrıca arkadaş pek faydalanamamış ben ilk ayımda 49,5 cm inceldim 20 cm hiç birşey yani, git bence ama üsttekin arkadaş gibi bi gidip bi gitmemezlik yaparsın şişko kalırsın benim gibi haftanın her günü devam et incelmenin keyfini yaşadüzen önemli, istikrar boğaz tutacaksııın! gerisini b fit e bırakabilirsin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?