Aslı' nın Diyet Günlüğü

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
Herkese merhaba .. Ben 21 yaşında üniversite öğrencisi tontiş bir hatunum :) Boyum 1.66 kilom şuan 64. 1 sene içerisinde ne kadar düzensiz beslenilebilirse o kadar düzensiz beslendim inanın sonuç 12 kilo ! kalın kalın baldırlar, kat kat göbek derken 6 Ocak günü gittim B fit e yazıldım 6 Ocaktan beride ekmek , tuz , şeker ve asitli içecekleri hayatımdan sildim. Şimdilik iyi gidiyor :) 69 kiloydum 64 e düştüm hedefim 55. ama asıl en önemli hedef ince bacaklar! gerçekten üst bacagımın kalınlıgından utanıyorum artık Haftanın 5 günü düzenli sporuma gidiyorum B fit sistemini biliyorsunuzdur yarım saat B fit aletleri yaptıktan sonra 10 dakika esneklik hareketleri 50 mekik ve 5 dakikada twister aletimi tamamlayıp evime geliyorum ve sabaha kadar meyve dahi hiç bitşey yemiyorum. Hedefim mart ayına kadar minumum 60 a inmek. Bugünden başlayarak hem sizler hemde kendim için buraya ne yediysem noktası noktasına yazacağım.

Bugün sabah 11:00

Şekeriz çay
1 adet kareksan kıtır çubuk
Domates
Sonra dışarı çıktım yürüdüm biraz çok acıktım
Öğlen saat 14.00

3 çiğköfte + 3 marul

Ara öğün saat 17.15

1 kaşık yoğurt
1 brokoli

Saat 6 da sporuma gidip gelecegim ve bugünlük boğazımın kilidini vuracağım yarın sabah tekrar yazarım :) Hedeflerimiz umarım gerçekleşir öpüyorumm

şimdi spordan geldim. 30 dakika alet 7 dakika esneme hareketi 75 defa da twister aleti yaptım. nabzım başlangıçta 15 sn. de 34 ken son tur 43 e kadar çıktı ki bu vücudum yağ yakıyor demekMİŞ:) sabaha kadar yemek yok yeşil çay üşenmez yaparsam içerim sabah saat 9 gibi spora gideceğim daha sonra İzmirli ler bilir meşhur Bospa yı gezeceğim sonra eve gelip brokolimi yiyip biraz squat yapacagım 6 dan sonra gene birşey yok. Planım bu bakalım yarın neler olacak :))

cidden şuan kendimden nefret ettim sabah uyanmamla telefon gelmesi bir oldu istanbuldan aylardır görmedigim kuzenim gelmiş koşa koşa karşıyakaya gittim ve bu saatte eve geldim. dolayısıyla sporuda ektim diyetide bozdum. 3 parça etli ekmek ve bir kup dondurma yedim allah kahretsin yaa

Selam ihmal ettiğim sevimli günlüğüüm ,

Son yazdığımdan sonra beni 2 bundan bi cacık olmaz ya şiştikce şişecek ' şeklinde düşünmen normal. ama işte öyle değil. o günün ertesi günü sıvı diyeti yaptım katı yiyecek yok kendimi topladım sporuma gittim. dünde bu forumda yer alan ' 5 günde 5 kilo 'diyetime başladım. dün patates günümdü süper geçti kumpir yedim öğlen sade tabikii ek malzemesiz, akşamda haşlama patates yaptım yedim. ve birde mide problemim yüzünden sinamekiye başladım gerçekten başarılı :) tabii arada sporumada gittim, güzel bir gündü yani.
Bugünde sebze günüm en sevdiğim sebzeyle başladım ıspanak :) ve yanında domates. bütün gün hiç bıkmadan ıspanak yiyebilirim çok severim çünkü. ya birde günlükçüğüm keşke dışarı çıktığımızda da sadece belirli yerlerde değil heryerde ev yemekleri de dahil olsa menülere inan o zaman kilo sorunu azalır çünkü sışarı çıkınca bi bakıyosun makarnalar, tavuklar ama hepsi 700-1000 kalori arasında değişiyor, yağlı yağlı. seçenek kalmıyor aç insana. neyse canım benim yarında et günüm canım fena halde çiğ köfte çekiyor acaba sayılır mı ki :) neyse forumdan arkadaşlara sorarım bunu öptüm seni beni özle

bence sayılır acı hem bağırsak çalıştırır, yanlız sinameki zamanla bağırsak tembelliği yapar, bağırsak floranı da bozar. içinde sinameki olmayan bitki çayları kullan, yanlız benim gibi sabah sabah aç karnına içme, biraz karnım ağrıyor şu anda:) doktorlar da sinamekiyi çok ileri kabızlık durumlarında bir iki kullanımlık tavsiye ediyorlar sadece. bütün gün patates ne diyetiymiş o? bence çok sağlıksız, detoks filan olsa neyse bikaç günlük, patatesle de detoks olmaz ki:)

yok kuzum sen yanlış anladın http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html bak buradaki diyetten söz ediyorum ben hayatım. birde evet gerçekten ileri bir sorundu benimki anca sinameki çözerdi yani o yüzden yoksa biliyorum zararlarını 4 gün kullanıp bırakıcam canım yoksa bağımlılık yapıyormuş. çiğ köftede olmaz dediler ya içinde bulgur var diye serbest günümü bekleyeceğim :)

Günaydın günlükçüğüm,

bugün de diyetimde et günüm sabah sabah et yemek biraz zor oluyor ama haşlanmış tavugumun birazını yedim yanında 5i 1 yerde çay içtim, sinamekiyi bıraktım çünkü faydasını gördüm :) akşama kadar haşlama tavuk bakalım ne kadar yicem.. bu arada bu diyetin mantığını çözdüm. ilk gün sadece patetesle başlıyorsun vücut öğlenden sonra diyorki ' hıı bu hep aynı şeyi iyeyecek akşama kadar anladım , çalışmaya devam edeyim ' diyor ve yakmaya alıştığı şeyi daha hızlı yakmaya başlıyor metabolizma hızlanıyor. 2.gün bir anda sebzeye geçip sabah neyle başladıysan onu yiyince vücut bi şaşırıyor ama sonra akıllı vücudumuz ' anladım bu hergün farklı ama güne neyle başladıysa ona devam ediyor ' diyip her besini aynıymış gibi yakmaya başlıyor yani şoklanma durumu olmuyor, metabolizma hızlanıyor. dediğim gibi bir çok profesyonele sordum bu diyete sağlıksız demek cahil işi gerçekten güzel arkadaşlar. dileyen http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html buradan bilgi alabilir.

canım günlüğümm,

bu günü saat 17.40 civarlarında bitirdim en son gene tavuk yedim gıdaklıcam artık :) yarın yola çıkıyorum 5 günlük İstanbul seyahatim başlamadan 1 geceliğine aşkımı görmeye gidicem, bütünlemeleri olduğu için okulda çünkü yarın meyve günüm ama koca göbek aşkım eminim bana diyetimi bozmam için bi sürü şey yedirmeye çalışacak ama nafilee. o kadar dayanmışım bırakır mıyım ayol neyse iyi geceler şekersiz kahvemi içip kendimi tok tutmaya calısıyorum şuan. yarın sabah aç karnına spor inşallah sonrada yol kendine iyi bak bebekciim

Günlükçüüüm aşkım bebegiiimm

ay nasıl mutluyum ya 1 aydır haftanın 5 günü düzenli gittiğim B fitte bugün ölçüm günümdü.

6 kilo
50 cm incelme
-%6 yağ oranı

daha ne olsun ya yuppppiiii.

Yarın sabah İstanbul a uçuyorum yazabilirsem yazarım ama yazamazsam da ayın 10 unda görüşürüz...

ah bebegimmm cnaım günlüğüm nasılsın?

müthiş bir İstanbul gezisiydi benim için anlatmakla bitiremem,tabii Günaydın Et sağolsun 1 2 kilo falan almışımdır ama döndüğüm an aynı hızda devam ediyorum diyetime bundan sonra her ay ne kadar kilo, yağ ve cm kaybettiğimi yazacağım.

merhaba aslı, nasıl gidiyor diyetin?

b-fit den biraz bahseder misin canım nasıl bir yer memnun musun birde aylık ücreti ne kadar ?

safıyecm sana cevap vermek ıstedım canım b ft uyesı olrak orda sadece kadınların oldugu ve cok hos spor hocalarının olduğu bıyer ve ben ıkı aydır uyeyım ve ızmırdekı b fıt te canım ve aylık 50 tl öduyorum 30 dakıka hergun değisık aktıvtelr mesela dun oryantel bugun kalca bel bacak yarın zumba her gun değisik ve ben 85 le basladım bugun tartıldımkı 75 olmusum yırmı santım dee ıceldım herkese sıddetle tavsıye ederım gıtmenızı hem sağlıklı hem de kılo verıyosunuz okadarda eğlencelıkı arkads olup her gun ıple cekıyom gıtmek ıcın stres attıyom valla ben uc cocukla baya sıkılıyodum bana ılac gıbı geldı

benim adıma neden cevap verilmiş anlamış değilim açıkcası ! neyse ben de İzmirde devam ediyorum gerçekten başarılı. bence kendin araştır sonra reklam falan diyolar git konuş evinin yakınında bir şubeyle .. bir dahada bana sorulan soruya başkası cevap vermesin. saçma saçma işler ya.

ayrıca arkadaş pek faydalanamamış ben ilk ayımda 49,5 cm inceldim 20 cm hiç birşey yani, git bence ama üsttekin arkadaş gibi bi gidip bi gitmemezlik yaparsın şişko kalırsın benim gibi haftanın her günü devam et incelmenin keyfini yaşa düzen önemli, istikrar boğaz tutacaksııın! gerisini b fit e bırakabilirsin zaten.

aslıcım sana da diğer cevap veren arkadaşımıza da teşekkür ediyorum.o da kendi fikrini söylemiş bence bu kadar tepki vermene gerek yok canım.sonuçta burada herkes bilgilerini tecrübelerini paylaşıyor.neyse bu arada çok güzel incelmişsin tebrik ederim başarılarının devamını dilerim canım :)

benım kac kılo ıncelmem ve kılo vermem senı ılgılendırmez senın gıbısı matabım değil dıkkatını cekerım kusura bakma ama cok kalıtesızmıssın boyle bırıyle suan konustuğum ıcın sadece kendıme uzuluyorum senın sevıyene ındığim icin

dön o koyduğun baslığa bak sonra konus tombıs hatunmus bırde 21 yasındaymıs ben 32 yım ve uc doğum yaptım ve dıkkatını cekerım evlendığimde 45 kılodum senın gıbı ben evlenmeden once tombıs değildim sen kendı kılona bakta sonra baskalarıyla dalga gec

kilon kadar konuşmuşsun arkadaşım, selülütlerine sağlık seni şirin şey ya

ay ayrıca söylemeden geçemeyeceğim şuan tombik olan herkes nedense evlendiğinde 40 45 kiloymuş ' ay ben evlenemeden ... ' falan diyolar börek pasta homidi gırtlak götürürken yemeseydin evlenince yaymasaydın poponu o kadar :) benim gibi 20nde dikkat etmeye başlıcan sonra 3 çocukla ortada kalmıcan arkadaşımm :) ayrıca bende evliyim tontişim , neyse çok eğlendim ya.

canım günlüğüm

1 Mart ta katılacağım toplantıyı biliyorsun ( bilmiyordun ama neyse ) orada kapalı havuza falanda girilecek ya bende bugün bikinimi deneyim dedim harika oldu ya iiki devam ediyorum diyetime sporuma.. ayrıca bugün daha önce 40 beden giydiğim bir mağazadan 36 beden kıyafet satın aldım gerçekten işe yarıyorsun b fit.. gerçi şuan ruhsat nedeniyle Ptesine kadar kapalı ancak barkod sistemi olduğu için idip karşıyakada kinde sporumu yapacağım yarın.. ve bundan sonra spor hayatımdan asla çıkmaz. bugün eşimle midye gü yaptık 15 tane midye dolma yedim 2 bardak süt içtim başka birşey yok vallahi, yiyesim gelmiyor öptüm kocamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…