aslıcım sana da diğer cevap veren arkadaşımıza da teşekkür ediyorum.o da kendi fikrini söylemiş bence bu kadar tepki vermene gerek yok canım.sonuçta burada herkes bilgilerini tecrübelerini paylaşıyor.neyse bu arada çok güzel incelmişsin tebrik ederim başarılarının devamını dilerim canım :)
sağol hayatım başkaları yüzünden sanada sinirlenmişim, gitmeni çok tavsiye ederim ama gerçekten karar verip git düzenli yap.. kafada bitiyor herşey cicim gerçekten, başarılar dilerim
ay ayrıca söylemeden geçemeyeceğim şuan tombik olan herkes nedense evlendiğinde 40 45 kiloymuş ' ay ben evlenemeden ... ' falan diyolar börek pasta homidi gırtlak götürürken yemeseydin evlenince yaymasaydın poponu o kadar :) benim gibi 20nde dikkat etmeye başlıcan sonra 3 çocukla ortada kalmıcan arkadaşımm :) ayrıca bende evliyim tontişim , neyse çok eğlendim ya.
afedersin de kocanı pazarlamana gerek yoktu be cicim :) haha neyse..
canım günlükcüüm
bugün 2 kutu süt içtim portakal yedim bire yogurtla birlikte brokoli.. ama acıkamıyorum.. ve spora ara verdim bu hafta hiç gitmedim kendime çok kııyorumm :18: haftaya 4 er tur hatta dayanırsam 5er tur yapacagım. Pazartesi gelsinde spora gideyim diye can atıyorum resmen
bebegiiiim nasılsın?
bugün biraz abarttım galiba o nedenle yazayım dedim kendime kızıyorumm
sabah : 2 dilim peynir 1 domates ( 100 )
arkadaşımın evine gittim şekerpare yapmış annesi 1 tane attım ağzıma ( 140 )
öğlen :
çiğköfte ( !!!!! an büyük zaafım ya offfffffffffffffff)
kakaolu süt
(364)
1 SAAT SPOR
ardından yine süt (64)
yani toplam 664 kalori !!! 600 KALORİ DİYETİME UYAMADIM YARIN SIVI DETOKSU O HALDE CAZALIYIMMMM SADECE SÜT İÇECEGİM GÜN İÇİNDE VE TABİKİ SPOR ...
aslııııııı 600 çok az değil mi yaa? ben de kalori sayıyorum ama günde en az 1000 yapıyorum. Ben mi çok fazla kalori alıyorum yoksa sen mi çok az? Ama tebrik ediyorum cidden çok iyi gidiyorsun. utanmasam burdaki idolümsün dicemay utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?