- 12 Temmuz 2006
- 58.014
- 221.565
- 1.223
- 53
Ama sizde kaldıramıyorsunuz, anneniz size gelip altı üstü 2 gün kalıyor yanında anneannenizle teyzenizi de getiriyor diye istemiyorsunuz, ki 3 yetişkin insan sizin evinizi batırmaz.Evet ama biz yani sonuçta yabancı değiliz ki tamam kaldıramıyor onu anlıyorum bende zaten öyle aman aman bir isteklede gelmiyorum çocuk için çocuğa farklılık olsun babam biraz hasret gidersin falan hani bu sebeple ama aslında tam tersine annem bu durumu kaldıramıyor
Kaldı ki çocuğunuz artık 5 yaşına girmek üzere, kendi kendine oynamayı döke saça yememeyi öğrenmiş olması gereken bir yaşta, o yüzden çok rahatlıkla iş yapabilir annenizin evini temiz tutabilirsiniz, diyorsanız ki senede bir gittiğim annemin evinde devrilir yatarım onlar da bana hizmet etmeli, o vakit aylarca değil 1 hafta kalıp evinize dönün, anneniz anneannenizle size gelip 2 gün kalıp gitmiş demek ki çok uzak ve yorucu bir yolculuk değil.
Benim de kızım var, yatılı gelse başımın üzerinde yeri var ama bizde kuraldır o da bu kuralı çok iyi bilir herkes evdeki işlere ortak olacak, yer içer yatar döker saçarsa 3 günü bulmaz kavga ederiz, hele çocuğuna döktüre saçtıra yedirir de temizlemezse kıyamet kopar zira ben onu öyle büyütmedim, bebekliğinde yeri geldi anneme yeri geldi kayınvalideme yatılı ziyaretlere gittim kızım dökse ben toparladım ki 3 yaşına geldiğinde zaten ne yerse yesin dolaşmadan masada yemesi gerektiğini biliyordu.