- 27 Ağustos 2022
- 6.333
- 11.401
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemle aynı şehirde 10 dakika mesafede oturuyorum. Ben yokken kusmuşsa yada işlemişse temizlemiştir tabii. Ama ben varken bu tip bir durum yaşandıysa ben kendim hemen işimi bırakır döner temizlerim. Ne münasebet annesi dururken anneanne temizleyecek. Herkes kendi doğurduğuna bakacak.Annen yine hakkı, ayda yılda bir çocuk kaza yapar normal ama bunu anası temizler başkası değil, benim de cocugm var gidip annemde kalırım orası için cocugma Alez aldım, çocuk kaza yapar diye bakıyorum kaçırmış alezi vs atıp makinaya hallediyorum, annem de bunu bildiği için tek laf etmez çocuktur der herkes normal karşılar burda sorun sizin tavirlarinizda, aşırı rahat birisiniz cocugunuzn ardını toplarsanz kimse rahatsiz olmaz
Ben zaten lavaboya kusmasına çıldırmıştım. Koca kazık kadın lavaboya kusulmayacağını bilir. Bu bir de ay hastaydım halim yoktu diye öyle bırakmış. Benim kedim yavruyken bile kusacağı zaman gider kumuna kusardı. O kadar bile hijyenden habersiz bir insanı kimse evde istemezDiyorum ya ben balkondan eşya fırlatmalı falan cinnet getiririm. O derece…
Hala haklı görüyor kendini ona deliriyorum.
Çocuk , anasının tembelliğinden tuvalete s.çmayı bile öğrenememiş, pühh!Çocuğa tuvalet eğitimini o kadar geç verdi ki henüz öğrenememiştir çocuk, o yüzden kaçırıyordur. Geçen sene 4 yaşında yakın çocuğu bezliyordu hala.
Annem gecen ay hafif bir zehirlenme yasadi. Tuvalete yetisemedi, parkeye kustu. Eli kolu kalkmiyor ama, bayildi bayilacak kadin.Ben zaten lavaboya kusmasına çıldırmıştım. Koca kazık kadın lavaboya kusulmayacağını bilir. Bu bir de ay hastaydım halim yoktu diye öyle bırakmış. Benim kedim yavruyken bile kusacağı zaman gider kumuna kusardı. O kadar bile hijyenden habersiz bir insanı kimse evde istemez
Aynen öyle olmalı.Annem gecen ay hafif bir zehirlenme yasadi. Tuvalete yetisemedi, parkeye kustu. Eli kolu kalkmiyor ama, bayildi bayilacak kadin.
Birak ben silerim dedim.
Sacmalama sana kusmugumu mu temizletecegim dedi, o halde temizledi, gitti yatti.
Insanlik hali yani hadi konu sahibi klozete yetisemedi diyelim. O zaman kusarsin hemen temizlersin. Bir de ustune "klozete yapsaydin" diyen anneye triplenmezsin, "anne kusura bakma yetisemedim ama temizledim hemen merak etme" dersin![]()
3-4 gün kalıp gidemiyor musunuz evinize, amma abarttınız.Evet ama biz yani sonuçta yabancı değiliz ki tamam kaldıramıyor onu anlıyorum bende zaten öyle aman aman bir isteklede gelmiyorum çocuk için çocuğa farklılık olsun babam biraz hasret gidersin falan hani bu sebeple ama aslında tam tersine annem bu durumu kaldıramıyor
Ailem ve 2 bebegimle yasiyorum, daha anneme bir kez anne gelde su kusmuğu temizle, yataga isedi gel sil demedim. Disari ciktiklarinda falan hemen girisir evi temizlerim bastan asagi, ben mi salağim elalem mi cok akilli cozemedim cidden.Ya kızım çocuğuma laf anlatamıyorum gel diye beni misafirlikten eve çağırsa içten içe çok kızardım valla. Kadın yoruluyor belli.
Uyuyan cocuk cisini soylemez zaten ama annesi bilir cis saatlerini bilemiyorsa da bi zahmet uykusundan feragat edip 2 saatte bir kaldirip cise tutar, ayrica 3 ay gidip kaldiginiz evede giderken bi zahmet alez goturun cocugunuzun iseme huyu varsa.Hayır yardımcı oluyorum ne için bu kadar suçlanıyorum anlamıyorum ya mesela gece uyurken mesela altına işedi çocuk çişini söylemedi annemde bunu duyunca kıyamet koptu tabii yaa sen bu çocuğu neden uyandırmadın neden yatağa işettirdin falan dedimki anne yok diye söyledi galiba tutamadı çocuk bunu söyledim bu seferde benim senin gibi kurutma makinem yok bana iş çıkartmayın yeterr aynenn bu şekilde valla cıldırıcam su an bile dönesim varr
Tülaaayyy yalvarıyom nolur evine geri döönHahaha forumca evine dön diye yalvarılıyor ahshd
Klozetle lavabo bütün standart evlerde yan yana yav. Lavaboya yetişen klozete de yetişir.Annem gecen ay hafif bir zehirlenme yasadi. Tuvalete yetisemedi, parkeye kustu. Eli kolu kalkmiyor ama, bayildi bayilacak kadin.
Birak ben silerim dedim.
Sacmalama sana kusmugumu mu temizletecegim dedi, o halde temizledi, gitti yatti.
Insanlik hali yani hadi konu sahibi klozete yetisemedi diyelim. O zaman kusarsin hemen temizlersin. Bir de ustune "klozete yapsaydin" diyen anneye triplenmezsin, "anne kusura bakma yetisemedim ama temizledim hemen merak etme" dersin![]()
Tülay kim kiz adımızı da mi unuttunTülaaayyy yalvarıyom nolur evine geri döön
Yav ne bileyim hadi klozete git kapak kaldir falan enn sıkışmış senaryoyu dusundum. Oyle bile olsa diye.Klozetle lavabo bütün standart evlerde yan yana yav. Lavaboya yetişen klozete de yetişir.
Sizin banyo bizim ev kadar. Orada yetişememeyi anlarımTülay kim kiz adımızı da mi unuttun
Yav ne bileyim hadi klozete git kapak kaldir falan enn sıkışmış senaryoyu dusundum. Oyle bile olsa diye.
Sey dermisim ay bizim banyo 30 mt2 sekerim yetisemiyoz ahdhd
Dün bütün gece uyumadım Lya. Lyanna Mormont mu diyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin Ellie Williams??!Tülay kim kiz adımızı da mi unuttun
Bunu diyen eş:oda bana yaaa öyle şey olurmu sen şimdi dönersen buraya babana ayıp etmiş olursun dedi
Ağzını topla!!Çocuk , anasının tembelliğinden tuvalete s.çmayı bile öğrenememiş, pühh!
Senden öğrenecek değilim hadsiz sen kimsin cocuguma laf ediyorsun kendi s..çtıgına bak sen önce edepsiz.. sizden gelecek yorum bu kadar olur zaten.Ağzını topla!!
Banı ye de aklın başına gelsin bakalım millete hakaret etmek neymişÇocuk , anasının tembelliğinden tuvalete s.çmayı bile öğrenememiş, pühh!
Konuyu okuyunca, acaba bu lavaboya kusan kişi mi diye düşündüm direktKiziniza sahip cikmiyorsunuz.
Lavaboya kusup temizlemiyorsunuz.
Kiziniz uyuturken haliya kusuyor.
Bulasik yikadiginizda yer gök su oluyor.
Kendi esiniz bile size hicbir ise yardim etmiyorsun diye kiziyor.
Yine kendi esiniz size hazir yemek bekliyorsun diye kiziyor.
Bunlari kendiniz yazmissiniz. Bu kadin sizi niye memnuniyetle istesin Allah askina?
Benim anladigim aylarca kadinin evini dagitip kirletip dogru duzgun arkanizi toplamiyorsunuz, yardimci olmuyorsunuz. Kadin zaten titiz ve derli toplu kadinmis. Artik kafası goturmuyordur pisligi daginigi. Inatla niye tebelleş oluyorsunuz?
Sen neden rahatsız olasın ki? Lavaboya kusan biri olarak evinin pislenmesi umurunda olmaz muhtemelenBilmiyorum benim kızım bana gelse çocuğuyla bende bu kadar rahatsız olurmuydum acaba olan var olmayan var şimdi herkez olacak diye birşey yok kimisi gelsin keşke diye dört gözle bekler kimisi vır vır eder durur söylenir... anlayamadım zaten seneye gelmeyi hiç düşünmüyorum umarım kimsede ısrarcı olmaz