Aslında durum daha farklı?

hayır tabikide dön dedi bana huzurlu değilsen sebep ne olursa olsun kimse böyle bir muamele görmeyi zaten istemez haksız mıyım birde psikolojik sorunları var demişsiniz bilip bilmeden yargılamayın sizce böyle bir durumda insan kendini nasıl hisseder ki mutlu olmayacağınız kesin
Sen hâlâ gitmedin mi? İstenmediğin yerde yüzün kızarmadan iyi oturuyorsun ....

Yani temiz insan zaten eve kedi almaz madem bu kadar temizlikten bahsediyorsun.. eminimki kedinin bütün tüyleri ortalıkta geziyordur saman yığını gibi birde ordan buraya laf atıyorsunuz ayıp gerçekten ayrıca temiz olmadığımı nereden biliyorsunuz sanki beni tanıyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz hayvanın olduğu bir yerde temizlikten söz edilemez asıl herkez fikrinde özgürdür.....
Kedisi olan pistir yargısına nereden vardınız? İnternet ortamında kedisini herşeyin içine sokanlara bakmayın onlar izlenmek,ve tepki çekerek abone sayısı artırmak için bilinçli yapılan şeyler.Kedisi olan arkadaşlarım var çok temizlerdir gayette gider yer içerim çok tuhafsınız.....

Yani temiz insan zaten eve kedi almaz madem bu kadar temizlikten bahsediyorsun.. eminimki kedinin bütün tüyleri ortalıkta geziyordur saman yığını gibi birde ordan buraya laf atıyorsunuz ayıp gerçekten ayrıca temiz olmadığımı nereden biliyorsunuz sanki beni tanıyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz hayvanın olduğu bir yerde temizlikten söz edilemez asıl herkez fikrinde özgürdür.....
Biz kedilerimizi hayati paylasmak icin ozel olarak alip, 15 sene ozenle bakiyoruz.
Sizi oz anneniz evinde istemiyor.

Bu durumda kedi > siz

Bu durumda kedi > siz
images-5.webp

Lavaboyu kusmuklu bırakan da ebemdi doğru... Nereden biliyorsunuz diyor bir de. Gittin mi evine sen onu söyle

Ayrıca emin ol kediler senden daha temizdir.

Bende klozete kusamam ama lavaboya da kusamam sonra orayi temizlerken kotu olurum cunku
Kusacagimi anladigim an poset alirim ona kusarim
Ayrica cocugun yere kek dokuyorsa ya toplarsin ya da keki elinden alirsin yani anneni yan binadan neden cagiriyorsun bunun icin? Valizi sonra da bosaltirdin nasilsa 3 5 ay kaliyorsun
Kadin sizi oyle bir ozlemiyor ki siz eve gelince kendini yan binaya atmis

Bende klozete kusamam ama lavaboya da kusamam sonra orayi temizlerken kotu olurum cunku
Kusacagimi anladigim an poset alirim ona kusarim
Ayrica cocugun yere kek dokuyorsa ya toplarsin ya da keki elinden alirsin yani anneni yan binadan neden cagiriyorsun bunun icin? Valizi sonra da bosaltirdin nasilsa 3 5 ay kaliyorsun
Konu sahibinin annesine evinde 1 ay kedi mi kalsın kızın mı diye sorsak kediyi seçer haberi yok :KK53:

Ay valla ya. Benim anneannem babaannem kızı/oğlu, torunu geldiğinde çeşit çeşit yemek yapar sofra hazırlar, daha yoldayken çayı demler, hemen elimize bir tabak kek börek tutuştururdu.
Kadın kızıyla torunu geldiğinde evden kaçmış :D

Ay valla ya. Benim anneannem babaannem kızı/oğlu, torunu geldiğinde çeşit çeşit yemek yapar sofra hazırlar, daha yoldayken çayı demler, hemen elimize bir tabak kek börek tutuştururdu.
Kadın kızıyla torunu geldiğinde evden kaçmış :D
Doktugunu toplamayani kimse istemez valla
Bide anlamiyorum diyor
Kadin bezmis kizi imadan da anlamiyor zor valla🥴

Doktugunu toplamayani kimse istemez valla
Bide anlamiyorum diyor
Kadin bezmis kizi imadan da anlamiyor zor valla🥴
Aslında konu sahibi annesine gittiğinde, annesi de konu sahibinin boş kalan evine gitse sorun çözülür :D Babası o kadar meraklıysa kendi otursun kızıyla torunuyla.

Gerçi kadın 2 ay evinden uzak kalsa döndüğünde o evi nasıl bulur, düşünemedim :D

Aslında konu sahibi annesine gittiğinde, annesi de konu sahibinin boş kalan evine gitse sorun çözülür :D Babası o kadar meraklıysa kendi otursun kızıyla torunuyla.

Gerçi kadın 2 ay evinden uzak kalsa döndüğünde o evi nasıl bulur, düşünemedim :D
Kendi gitmek yerine babasini davet etse babasi kizinin evini görüp karisinin dizinin dibine koşar muhtemelen
Adam cagiriyor 5 dk torun sevmek icin, sonra adam toz
Kahveye gider gazete okur haber izler
Kek kirintilarini da kadin topluyor iste
Bide valiziyle geldigi icin morali bozuluyor kadinin kendini disari atiyor

Kendi gitmek yerine babasini davet etse babasi kizinin evini görüp karisinin dizinin dibine koşar muhtemelen
Adam cagiriyor 5 dk torun sevmek icin, sonra adam toz
Kahveye gider gazete okur haber izler
Kek kirintilarini da kadin topluyor iste
Bide valiziyle geldigi icin morali bozuluyor kadinin kendini disari atiyor
Kadın valizlere bakıp "off yine yerleşmeye gelmiş" diyordur.

Back
X