Aslında durum daha farklı?

Sen neden rahatsız olasın ki? Lavaboya kusan biri olarak evinin pislenmesi umurunda olmaz muhtemelen😂

Niye lavaboya bu kadar takıldınız ya? Hayatta gidip klozete kusmam. Iyyy pis, temizlesem de pis gelir bana, hayatta oraya kusamam. Filmlerde falan böyle klozete abanıp kusuyorlar ya benim midem bulanıyor o sahnede, içim ürperiyor. 🙈Oraya eğilsem daha da çok kusasım gelir fenalaşırım herhalde 😂😂😂 ben lavaboya kusarım arkadaşım. Çocuklarımı da öyle alıştırıyorum. Ama sonra da paşa paşa temizlerim, kimseye temizletmem. 😅

Klozet bir kültürdür ben klozet kadınıyım, sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez😂😂😂 hahahhdjsh😂😂 şaka maka yani sonuçta kusmakta bir dışkılama gibi geliyor bana, o yüzden elimi yüzümü yıkadığım bir yere kusamam ben, biz de kusarken klozete kafamızı sokmuyoruz sonuçta😂😂 ayrıca konu sahibi lavobaya kusup dönüp arkasını gitmişti sonra annesi görünce kızmıştı😂 valla ben lavabomda kusmuk görsem hele ki başkasına ait travma oluşur bende bir daha orayı kullanamam🤮 The Winchesters The Winchesters

Bu arkadaş sağa sola kusup arkasını temizlemeyen kişi mi? Annen seni istemiyor niye ısrarla gidiyorsun otur evinde ya

Niye lavaboya bu kadar takıldınız ya? Hayatta gidip klozete kusmam. Iyyy pis, temizlesem de pis gelir bana, hayatta oraya kusamam. Filmlerde falan böyle klozete abanıp kusuyorlar ya benim midem bulanıyor o sahnede, içim ürperiyor. 🙈Oraya eğilsem daha da çok kusasım gelir fenalaşırım herhalde 😂😂😂 ben lavaboya kusarım arkadaşım. Çocuklarımı da öyle alıştırıyorum. Ama sonra da paşa paşa temizlerim, kimseye temizletmem. 😅
Kusmayı kolaylaştırıyor işte, bence klozet 👍😄

Niye lavaboya bu kadar takıldınız ya? Hayatta gidip klozete kusmam. Iyyy pis, temizlesem de pis gelir bana, hayatta oraya kusamam. Filmlerde falan böyle klozete abanıp kusuyorlar ya benim midem bulanıyor o sahnede, içim ürperiyor. 🙈Oraya eğilsem daha da çok kusasım gelir fenalaşırım herhalde 😂😂😂 ben lavaboya kusarım arkadaşım. Çocuklarımı da öyle alıştırıyorum. Ama sonra da paşa paşa temizlerim,

Aynı , iğrençliğin dibi olacak ama yetiştirebilirsen lavabonun giderine kağıt havlu yada tuvalet kağıdı koyunca temizlemesi çok kolay oluyor

Ara ara annemde kalmaya giderim hem çocuğun arkasını toplar hemde gündelik işlere yardım etmeye çalışırım eğer bunları yapmıyorsanız rahatsız olmuş olabilir. Herkesin ailesi yapısı farklı ben bunları yapmasam bile annem beni ve çocuğumu huzursuz etmez eminim sanırım anneniz fazla kuralcı ve titiz ben olsam ziyareti kısa tutar donerdim sebebini de söylerdim istemiyorsan bı daha gelmeyeceğiz derdim

Hayır anlama sorunu değil, iflah olmaz bir rahatlık ve umursamazlık. Bu kadar umursamaz olmasa annesi neden istemesin zaten? Kadının evinin işini yapsa, yük olmasa, rahat ettirse kadın mutlu olur ama yok. İstenmediği yerde aylarca kalan insan burada yazılanları takar mı sizce? Biz ah canım haklısın annen de ne kötüymüş diyelim diye ısrarla yazıyor.
Bu hanımefendinin kesinlikle psikolojik sorunları var, asla anlamak istemiyor, tek istediği şey onaylanmak..Hep babam babam..Anlamadığım bir şey de kocası normal biri olsa çocuğum öyle bir muamele görecek ben karıma hemen geri dön derim, kocası da başından def etme peşinde o yüzden arada kalmış burada stres atıyor, döneceği falan da yok…Buraya da yazamaz artık kendi kendisini yesin dursun..

Kiziniza sahip cikmiyorsunuz.

Lavaboya kusup temizlemiyorsunuz.

Kiziniz uyuturken haliya kusuyor.

Bulasik yikadiginizda yer gök su oluyor.

Kendi esiniz bile size hicbir ise yardim etmiyorsun diye kiziyor.

Yine kendi esiniz size hazir yemek bekliyorsun diye kiziyor.

Bunlari kendiniz yazmissiniz. Bu kadin sizi niye memnuniyetle istesin Allah askina?

Benim anladigim aylarca kadinin evini dagitip kirletip dogru duzgun arkanizi toplamiyorsunuz, yardimci olmuyorsunuz. Kadin zaten titiz ve derli toplu kadinmis. Artik kafası goturmuyordur pisligi daginigi. Inatla niye tebelleş oluyorsunuz?
Yere dökülen kekleri unutmuşsun :D

Bilmiyorum benim kızım bana gelse çocuğuyla bende bu kadar rahatsız olurmuydum acaba olan var olmayan var şimdi herkez olacak diye birşey yok kimisi gelsin keşke diye dört gözle bekler kimisi vır vır eder durur söylenir... anlayamadım zaten seneye gelmeyi hiç düşünmüyorum umarım kimsede ısrarcı olmaz
Annen polis çağırsin atsın seni evden yoksa başka türlü gitmeyeceksin...

Hala anlayamadım diyor ya sabır!

Öyle keyif yapayım hiç bir şeye elimi sürmeyeyim diyen biri değilim tabiki yardımcı oluyorum yeri geliyor.. ama yani ne bilim aslında burada benimde suçum yok diyorum ya babam dolayısıyla yoksa bana kalsa hiç gelmesem benim için daha iyi
Ya tamam millet sayfalardır diyor ki baba hatırı için geldiyseniz bi kaç gün kalıp dönün, aylarca kalmanın anlamı ne

Back
X