Aslinda netim ama yinede siz olsaydiniz ?

Netim ama siz olsaydınız demıssın baslıkta.
Biz olsaydık ne?

Sana kart demıs adam korpe degılsın demıs. Ogluna ekmek su vermeyi enayilik olarak dile getirmiş. Zaten ergenlikten size bakarak gecen sene cıkmis.
Sevmedıgını bız anladık diyenlere, seviyorum dedı inandım demıssınız. Herkes herseyı der, onemlı olan hissettirmek. Ben bu adamın size sevgi verdıgıne asla inanmiyorum cunku saygısı sıfır.
Saygının olmadigi yerde bosluk ve sacmalık olur sevgi olmaz.

Bız olsak ne?

Siz çocuğunuza ona buna sırtınızı dayayıp değil, basından beri kendi ayaklarınızın üstünde durup sahip cikmaliydiniz.
1 yılınızı heba etmişsiniz ama ders olmuştur umarım.
Yaşınız doğruysa 41 yasinda biraz daha insanlari tanıyabiliyor olmanız beklenir..
Tanıma konusu iyi niyet vs sevgi karşı tarafın duruşu neyse ınş rabbim.buyuk

Ben kendinden 9 yaş küçük ve kızı olan bir kadınla evlenen öğretmen gördüm.Kız yanlarında yaşıyordu hatta Adam kızın öğretmeni olduğu için kadınla tanışmıştı.Bu kişi sizi sevmiyor bence sevseydi oğlunuzu kabullenirdi

Ben kendinden 9 yaş küçük ve kızı olan bir kadınla evlenen öğretmen gördüm.Kız yanlarında yaşıyordu hatta Adam kızın öğretmeni olduğu için kadınla tanışmıştı.Bu kişi sizi sevmiyor bence sevseydi oğlunuzu kabullenirdi
Bencede baştan beri ilgiliydi vs durumumuz düzelmeden alamazsın baskısı ve istemiyorum demesi bitirdi beni ve sen böyle istedikçe ben istemiyorum.dedi

Bencede baştan beri ilgiliydi vs durumumuz düzelmeden alamazsın baskısı ve istemiyorum demesi bitirdi beni
Net olarak istemiyorum demiş.Evlendikten sonra deseydi durum daha çok karışırdı.Sonuçta sizin bir çocuğunuz olduğunu ve onu yanınızda istediğinizi biliyordu.Kararınız kesinse ayrılmanız daha doğru olur

Aynen böyle düşünüyorum seviyor olmak vs geçtim söyledikleriyle sevgimi incitti zaten neler düşünürken korkarken çocuğumu zorda olduğum için bıraktım alıyorum görüyorum ama hergun ağlıyorum düzelicek durumumuz diye ama bunları duymak bitirdi ve yeniden ben herşeye basliycam
Kadınlar güçlüdür ,hepsini halledersiniz korkmayın. Allah yardımcınız olsun. Bir daha biriyle birlikte olursanız da inşallah hayırlı, merhametli,olgun birine denk gelirsiniz.Tercihlerinizin doğru olması ümidiyle..

Merhaba eşimden ayrıldım 2 sene olucak 1 senedir birlikteliğim var fakat bu kişi ile herşeyimi baştan konuşarak başladık bu yolda ilerlemeye benden yaşca küçük 9 yaş ve benim le ileriye dönük düşünüyor du bende 1 senedir birlikteyiz mutluyuz sorunlar oluyor tabi ama oğlum var 9 yaşında velayeti bende durumum. Yok diye babasının durumu benden daha iyi diye babayla kaldı ben de hergun ıs bulma ve bu kisiyle maddi durumumuz düzelicek diye alıcaz umuduyla avundum şimdi son konuşmada çocuğu istemediğini isi gücü koronayi o ne sürdü ve katı bir şekilde velayeti babaya ver istemiyorum seni istiyorum dedi aylardır çocuğumu gorsemde bugün umudum üçümüz mutlu yasiycak olmamızdi o umudum kalmadi çok katı bir şekilde seviyesizce konuştu
Belli bi yasa gelip işi gücü olmayıp koronoda ıssız kaldı hep destek oldum ama şu an içim kırık sevgi herşeye yetmiyo benim durumum baştan belliydi hep maddi düzelsin diye beklerken bunu duymk ve çocuğumdan vazgeçmeyeceğimi söyledim konuşmuyoruz şu an yeniden bir hayat kurmak istiyorum çocuğumu yanıma alıp
Is bulup inşallah
Bu ilişkide gelecek görmüyorum sorumluluk yok sadece sen onu ben dünyaya getirmedim diyo Iyide benim değerlim oğlum beni seven onu kabul etmeliydi diyorum bu şekilde konuşmamalıydı diye düşünüyorum ayrılcam
Siz de lütfen sağ duyulu ve nazik yardımcı olursanız sevinirim
Neyse ki erken gostermis yuzunu. Evlendikten sonra cocugu istememezlik etseydi daha kotu olurdu. Dusunecek hicbir sey yok. Tabi ki cocugum herkesten once gelir. Kimse icin vazgecmem ondan.

Net olarak istemiyorum demiş.Evlendikten sonra deseydi durum daha çok karışırdı.Sonuçta sizin bir çocuğunuz olduğunu ve onu yanınızda istediğinizi biliyordu.Kararınız kesinse ayrılmanız daha doğru olur
[/QUOTE
Ewt herşey belliydi hep alıcaz doye bekledim maddi yetersizlik korono işsizlik şu an iyice net belli etti bu konusma bana devam etmem için sebep değil cunki devam etsede istemiyor açıkça bende bunu kabul edemem biliyo zaten

Merhaba eşimden ayrıldım 2 sene olucak 1 senedir birlikteliğim var fakat bu kişi ile herşeyimi baştan konuşarak başladık bu yolda ilerlemeye benden yaşca küçük 9 yaş ve benim le ileriye dönük düşünüyor du bende 1 senedir birlikteyiz mutluyuz sorunlar oluyor tabi ama oğlum var 9 yaşında velayeti bende durumum. Yok diye babasının durumu benden daha iyi diye babayla kaldı ben de hergun ıs bulma ve bu kisiyle maddi durumumuz düzelicek diye alıcaz umuduyla avundum şimdi son konuşmada çocuğu istemediğini isi gücü koronayi o ne sürdü ve katı bir şekilde velayeti babaya ver istemiyorum seni istiyorum dedi aylardır çocuğumu gorsemde bugün umudum üçümüz mutlu yasiycak olmamızdi o umudum kalmadi çok katı bir şekilde seviyesizce konuştu
Belli bi yasa gelip işi gücü olmayıp koronoda ıssız kaldı hep destek oldum ama şu an içim kırık sevgi herşeye yetmiyo benim durumum baştan belliydi hep maddi düzelsin diye beklerken bunu duymk ve çocuğumdan vazgeçmeyeceğimi söyledim konuşmuyoruz şu an yeniden bir hayat kurmak istiyorum çocuğumu yanıma alıp
Is bulup inşallah
Bu ilişkide gelecek görmüyorum sorumluluk yok sadece sen onu ben dünyaya getirmedim diyo Iyide benim değerlim oğlum beni seven onu kabul etmeliydi diyorum bu şekilde konuşmamalıydı diye düşünüyorum ayrılcam
Siz de lütfen sağ duyulu ve nazik yardımcı olursanız sevinirim

kesinlikle tekrar varismayin. bugun kabul ediyorum der 2 sene sonra cocugu dovmeye bile kalkar. bir defa istemiyorum diyenin sonradan istemesi mumkun degil.

ben hakda veriyorum istememesine..istemeyebilir. ama o zaman en bastan söyleyecek, hic bu yola cikmayacakti. sonradan sizin fikrinizi degistirirp, onu tercih edeceginizi düşünmüş.

zaten yalanci, icten pazarlikli bir insanmis. allah iyilerle karsilastirsin!

Son düzenleme:
Kadınlar güçlüdür ,hepsini halledersiniz korkmayın. Allah yardımcınız olsun. Bir daha biriyle birlikte olursanız da inşallah hayırlı, merhametli,olgun birine denk gelirsiniz.Tercihlerinizin doğru olması ümidiyle..
Ins oğlumla yeni hayat istiyorum merhametli güya Vicdan Li hep si laf mis cunki yazışmalarda çok katı konuştu yazik

Bu adam zaten işsiz güçsüz biriymiş belli kim durumu iyi değil sizinde değil maddi durum için babaya vermişsiniz nasıl bakacaktınıs yani bunun acabası bile yok kabul edecekse seviyorsa çocuğunla etsin. Ayrıca maddi durum yok diye çocuğu babasında bırakmışsın 2 sene bu 2 senede hiç mi çalışıp toparlayamadınız kendiniz anneniz falan yok mu babası zaten nafaka vermek zorunda sizde çalışın olur yani

Bencede baştan beri ilgiliydi vs durumumuz düzelmeden alamazsın baskısı ve istemiyorum demesi bitirdi beni ve sen böyle istedikçe ben istemiyorum.dedi

Bır evliliginiz bıtmıs, husran hayal kırıklığı mutsuzluk yasamıssınız, evladınızla maddiyat yuzunden ayrısınız.

Tum bunların ustune, kendine bakamayan adamla yeniden bir yola gırıp evlenip kıt kanat hayat gecırmeyecalısmak niye?

Yokluk yuzunden cocugumu yanıma alamadım, elin merhametsiz ac kopegıyle evlenip sefil hayata neden gıreyım dıyıp uzak duracagınıza evlenmek istemeniz bu kısıyle hıc mantıklı degıl.

Su saatten sonra yeniden evlenirsem ben, ask olursa guzel olur kendı adıma ama, kıstasım ask degıl.
Saygı huzur ve maddiyat. Ucune bakarım evvela.
Su saatten sonra samanlıgı seyran etmek, gelısmemıs beyni gelıstırmekle ugrasmam.
Bence sizde saygı ve maddiyatı en one koyun
Bu ikisi yoksa adamda, uzak durun ondan.

kesinlikle tekrar varismayin. bugun kabul ediyorum der 2 sene sonra cocugu dovmeye bile kalkar. bir defa istemiyorum diyenin sonradan istemesi mumkun degil. ben hakda veriyorum istememesine..istemeyebilir. ama o.zaman en bastan söyleyecek, hic bu yola cikmayacakti. sonrafan sizin fikrinizi degistirirp, onu yeecih edeceginizi dusundum. zaten yalanci, icten pazarlikli bir insanmis. allah iyilerle karsilastirsin!
Bastan yola girmeyecekti söyledim bekar insanlar çocuksuz olanla olucaktı ben hep ayniydim

Back
X