Aslinda netim ama yinede siz olsaydiniz ?

Baştan sizin oğlunuz olduğunu biliyordu. Kimse gel benim oğluma baba ol dememiştir herhalde ama en baştan bunu bilip kabul edip şimdi yan çizmesi karakterinin oturmadığını gösteriyor. Dahası çok kırıcı konuşmaz. Size saygısı olmayan bir insanla daha fazla zaman harcamayın bence

önceliğiniz kendinize acilen iş bulup durumunuzu toparlamak ve çocuğunuz olmalıydı, başka ilişki başka adam ille evlilik önceliğiniz olmamalıydı.sormanıza ya da düşünmenize bile gerek olduğunu düşünmüyorum.evlat her zaman önce gelir.adam çocuğu istememekle haklı olabilir ancak başından öyle davranıp şimdi böyle yapıyo olması benim gözümde oldukça kötü bir izlenim bıraktı

Haklisin ben hep sevgi dedim para kazanılır dedim paylaşılır dedikce yok aynen bundan sonra oğlum olursada önce dedikleriniz

Tabikide baba olamaz onu istemedim kir8ci ve saygısızca oluşu beynimde bitirdi olayi

Tanıma konusu iyi niyet vs sevgi karşı tarafın duruşu neyse ınş rabbim.buyuk

Anlamıyorum saf misiniz, çaresiz mi?
Yahu elin adamına güvenip çocuğun geleceği ile ilgili planlama buna göre mi yapılır?
Iyi niyet, saygı sevgi vs iyi hos da konu bu değil.
Siz bir başkasına sırtınızı dayamış, hatta ortak çocuk sahibi olmuşsunuz, sonuç boşanma olmuş.
Sizin bir daha kendi ayaklarınız üzerinde durmama lüksünüz, çocuğunuzu yanınızda istiyorsanız, yok.

O yüzden baştan başka sonra başka durum yok durum ne zaman olucak inancım yok artık hele o konuşmasından sonra hiç

Haklisin ben hep sevgi dedim para kazanılır dedim paylaşılır dedikce yok aynen bundan sonra oğlum olursada önce dedikleriniz
Para kazanılırı Onsekız yasında hayatı bilmeyen bırı dese anlarım da sızın demenız.... Bılemıyorum....

Ekmek aslanın agzında.
Boyle romantik ve utopık hayallerden uzak durun.
Para nasıl kazanılacak adamın meslegı yok vasfı yok, ne yapacak kazanacak? Keza sızınde yok Meslegınız.

Bence ise girın, Kendınıze yetmeye baslayın once. Illa bırıyle evlenmek zorunda da degılsınız.
Once Kendınıze kendiniz duzen kurun.
Gercekci olun Bı de.
Hayallerle yasayanı, gerceklerle üzerler.

Benim mesleğim var sanırım çok inandım haklisiniz ınş toparliycam

Aklıma çocuklarını erkek veya kadın için bırakan insanlar geldi. Bosverin bu adamı çocugunuzu sevecek birini bulursunz inşallah. Çocugunuzu siz severken sevmeyen hazmedemeyen biriyle yapamazsınız zaten

Bitmesinden başka seçenek olmaz bana göre. Kendinizi üzdürmeyin. Sizi seven evladınızdan ayırmaz.

Lütfen çocuğunuzu birakmayin.
Yaşamadım bilmiyorum ama biri için çocuğunu bırakanlar bana hep garip gelmiştir.
Adam bulunur değişebilir ama çocuk degisilir mi ?
Allah kimseyi de zor durumda bırakmasın tabii.

Yol vermek istiyorum ben
Mantıklı olan o zaten yanlış anlama ama aranızdaki yaş farkı da fazla ben bu genç adamın evlenecek olgunluğa eriştiğini de sanmıyorum erişen birisi olsa bir anneden evladından ayrı kalmasını isteyemez. Diyelim evlendiniz yarın bir gün ayrıldın çocuğunu bıraktığına çok pişman olursun

Zor durumda bırakmasın inanın yaşayınca insan hep konuşuyoruz başımıza gelmeden bende derdim ve bırakmadım çocuğumu hep ilgilendim ama zor da kalmak çaresiz parasız lik allah herkese yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…