Aslinda netim ama yinede siz olsaydiniz ?

Baştan sizin oğlunuz olduğunu biliyordu. Kimse gel benim oğluma baba ol dememiştir herhalde ama en baştan bunu bilip kabul edip şimdi yan çizmesi karakterinin oturmadığını gösteriyor. Dahası çok kırıcı konuşmaz. Size saygısı olmayan bir insanla daha fazla zaman harcamayın bence

Merhaba eşimden ayrıldım 2 sene olucak 1 senedir birlikteliğim var fakat bu kişi ile herşeyimi baştan konuşarak başladık bu yolda ilerlemeye benden yaşca küçük 9 yaş ve benim le ileriye dönük düşünüyor du bende 1 senedir birlikteyiz mutluyuz sorunlar oluyor tabi ama oğlum var 9 yaşında velayeti bende durumum. Yok diye babasının durumu benden daha iyi diye babayla kaldı ben de hergun ıs bulma ve bu kisiyle maddi durumumuz düzelicek diye alıcaz umuduyla avundum şimdi son konuşmada çocuğu istemediğini isi gücü koronayi o ne sürdü ve katı bir şekilde velayeti babaya ver istemiyorum seni istiyorum dedi aylardır çocuğumu gorsemde bugün umudum üçümüz mutlu yasiycak olmamızdi o umudum kalmadi çok katı bir şekilde seviyesizce konuştu
Belli bi yasa gelip işi gücü olmayıp koronoda ıssız kaldı hep destek oldum ama şu an içim kırık sevgi herşeye yetmiyo benim durumum baştan belliydi hep maddi düzelsin diye beklerken bunu duymk ve çocuğumdan vazgeçmeyeceğimi söyledim konuşmuyoruz şu an yeniden bir hayat kurmak istiyorum çocuğumu yanıma alıp
Is bulup inşallah
Bu ilişkide gelecek görmüyorum sorumluluk yok sadece sen onu ben dünyaya getirmedim diyo Iyide benim değerlim oğlum beni seven onu kabul etmeliydi diyorum bu şekilde konuşmamalıydı diye düşünüyorum ayrılcam
Siz de lütfen sağ duyulu ve nazik yardımcı olursanız sevinirim
önceliğiniz kendinize acilen iş bulup durumunuzu toparlamak ve çocuğunuz olmalıydı, başka ilişki başka adam ille evlilik önceliğiniz olmamalıydı.sormanıza ya da düşünmenize bile gerek olduğunu düşünmüyorum.evlat her zaman önce gelir.adam çocuğu istememekle haklı olabilir ancak başından öyle davranıp şimdi böyle yapıyo olması benim gözümde oldukça kötü bir izlenim bıraktı

Bır evliliginiz bıtmıs, husran hayal kırıklığı mutsuzluk yasamıssınız, evladınızla maddiyat yuzunden ayrısınız.

Tum bunların ustune, kendine bakamayan adamla yeniden bir yola gırıp evlenip kıt kanat hayat gecırmeyecalısmak niye?

Yokluk yuzunden cocugumu yanıma alamadım, elin merhametsiz ac kopegıyle evlenip sefil hayata neden gıreyım dıyıp uzak duracagınıza evlenmek istemeniz bu kısıyle hıc mantıklı degıl.

Su saatten sonra yeniden evlenirsem ben, ask olursa guzel olur kendı adıma ama, kıstasım ask degıl.
Saygı huzur ve maddiyat. Ucune bakarım evvela.
Su saatten sonra samanlıgı seyran etmek, gelısmemıs beyni gelıstırmekle ugrasmam.
Bence sizde saygı ve maddiyatı en one koyun
Bu ikisi yoksa adamda, uzak durun ondan.
Haklisin ben hep sevgi dedim para kazanılır dedim paylaşılır dedikce yok aynen bundan sonra oğlum olursada önce dedikleriniz

Baştan sizin oğlunuz olduğunu biliyordu. Kimse gel benim oğluma baba ol dememiştir herhalde ama en baştan bunu bilip kabul edip şimdi yan çizmesi karakterinin oturmadığını gösteriyor. Dahası çok kırıcı konuşmaz. Size saygısı olmayan bir insanla daha fazla zaman harcamayın bence
Tabikide baba olamaz onu istemedim kir8ci ve saygısızca oluşu beynimde bitirdi olayi

Tanıma konusu iyi niyet vs sevgi karşı tarafın duruşu neyse ınş rabbim.buyuk

Anlamıyorum saf misiniz, çaresiz mi?
Yahu elin adamına güvenip çocuğun geleceği ile ilgili planlama buna göre mi yapılır?
Iyi niyet, saygı sevgi vs iyi hos da konu bu değil.
Siz bir başkasına sırtınızı dayamış, hatta ortak çocuk sahibi olmuşsunuz, sonuç boşanma olmuş.
Sizin bir daha kendi ayaklarınız üzerinde durmama lüksünüz, çocuğunuzu yanınızda istiyorsanız, yok.

önceliğiniz kendinize acilen iş bulup durumunuzu toparlamak ve çocuğunuz olmalıydı, başka ilişki başka adam ille evlilik önceliğiniz olmamalıydı.sormanıza ya da düşünmenize bile gerek olduğunu düşünmüyorum.evlat her zaman önce gelir.adam çocuğu istememekle haklı olabilir ancak başından öyle davranıp şimdi böyle yapıyo olması benim gözümde oldukça kötü bir izlenim bıraktı
O yüzden baştan başka sonra başka durum yok durum ne zaman olucak inancım yok artık hele o konuşmasından sonra hiç

Haklisin ben hep sevgi dedim para kazanılır dedim paylaşılır dedikce yok aynen bundan sonra oğlum olursada önce dedikleriniz
Para kazanılırı Onsekız yasında hayatı bilmeyen bırı dese anlarım da sızın demenız.... Bılemıyorum....

Ekmek aslanın agzında.
Boyle romantik ve utopık hayallerden uzak durun.
Para nasıl kazanılacak adamın meslegı yok vasfı yok, ne yapacak kazanacak? Keza sızınde yok Meslegınız.

Bence ise girın, Kendınıze yetmeye baslayın once. Illa bırıyle evlenmek zorunda da degılsınız.
Once Kendınıze kendiniz duzen kurun.
Gercekci olun Bı de.
Hayallerle yasayanı, gerceklerle üzerler.

Para kazanılırı Onsekız yasında hayatı bilmeyen bırı dese anlarım da sızın demenız. Bılmıyorum. Ekmek aslanın agzında.
Boyle romantik ve utopık hayallerden uzak durun.
Para nasıl kazanılacak adamın meslegı yok vasfı yok, ne yapacak kazanacak? Keza sızı de yok Meslegınız.

Bence ise fırın, Kendınıze yetmeye baslayın once. Illa bırıyle evlenmek zorunda da degılsınız.
Once Kendınıze kendiniz duzen kurun.
Gercekci olun Bı de.
Hayallerle yasayanı, gerceklerle üzerler.
Benim mesleğim var sanırım çok inandım haklisiniz ınş toparliycam

Merhaba eşimden ayrıldım 2 sene olucak 1 senedir birlikteliğim var fakat bu kişi ile herşeyimi baştan konuşarak başladık bu yolda ilerlemeye benden yaşca küçük 9 yaş ve benim le ileriye dönük düşünüyor du bende 1 senedir birlikteyiz mutluyuz sorunlar oluyor tabi ama oğlum var 9 yaşında velayeti bende durumum. Yok diye babasının durumu benden daha iyi diye babayla kaldı ben de hergun ıs bulma ve bu kisiyle maddi durumumuz düzelicek diye alıcaz umuduyla avundum şimdi son konuşmada çocuğu istemediğini isi gücü koronayi o ne sürdü ve katı bir şekilde velayeti babaya ver istemiyorum seni istiyorum dedi aylardır çocuğumu gorsemde bugün umudum üçümüz mutlu yasiycak olmamızdi o umudum kalmadi çok katı bir şekilde seviyesizce konuştu
Belli bi yasa gelip işi gücü olmayıp koronoda ıssız kaldı hep destek oldum ama şu an içim kırık sevgi herşeye yetmiyo benim durumum baştan belliydi hep maddi düzelsin diye beklerken bunu duymk ve çocuğumdan vazgeçmeyeceğimi söyledim konuşmuyoruz şu an yeniden bir hayat kurmak istiyorum çocuğumu yanıma alıp
Is bulup inşallah
Bu ilişkide gelecek görmüyorum sorumluluk yok sadece sen onu ben dünyaya getirmedim diyo Iyide benim değerlim oğlum beni seven onu kabul etmeliydi diyorum bu şekilde konuşmamalıydı diye düşünüyorum ayrılcam
Aklıma çocuklarını erkek veya kadın için bırakan insanlar geldi. Bosverin bu adamı çocugunuzu sevecek birini bulursunz inşallah. Çocugunuzu siz severken sevmeyen hazmedemeyen biriyle yapamazsınız zaten

Is bulup inşallah
Bitmesinden başka seçenek olmaz bana göre. Kendinizi üzdürmeyin. Sizi seven evladınızdan ayırmaz.

Lütfen çocuğunuzu birakmayin.
Yaşamadım bilmiyorum ama biri için çocuğunu bırakanlar bana hep garip gelmiştir.
Adam bulunur değişebilir ama çocuk degisilir mi ?
Allah kimseyi de zor durumda bırakmasın tabii.

Yol vermek istiyorum ben
Mantıklı olan o zaten yanlış anlama ama aranızdaki yaş farkı da fazla ben bu genç adamın evlenecek olgunluğa eriştiğini de sanmıyorum erişen birisi olsa bir anneden evladından ayrı kalmasını isteyemez. Diyelim evlendiniz yarın bir gün ayrıldın çocuğunu bıraktığına çok pişman olursun

Lütfen çocuğunuzu birakmayin.
Yaşamadım bilmiyorum ama biri için çocuğunu bırakanlar bana hep garip gelmiştir.
Adam bulunur değişebilir ama çocuk degisilir mi ?
Allah kimseyi de zor durumda bırakmasın tabii.
Zor durumda bırakmasın inanın yaşayınca insan hep konuşuyoruz başımıza gelmeden bende derdim ve bırakmadım çocuğumu hep ilgilendim ama zor da kalmak çaresiz parasız lik allah herkese yardım etsin

Back
X