Aslinda netim ama yinede siz olsaydiniz ?

Mantıklı olan o zaten yanlış anlama ama aranızdaki yaş farkı da fazla ben bu genç adamın evlenecek olgunluğa eriştiğini de sanmıyorum erişen birisi olsa bir anneden evladından ayrı kalmasını isteyemez. Diyelim evlendiniz yarın bir gün ayrıldın çocuğunu bıraktığına çok pişman olursun
Aynen vazgecermiyim evladımdan onları yaşayacağımı hissettim ve izin vermiycem

Hic mantikli yanı yok zaten
İsi yok gucu yok sizden kacyas kucuk
Belki siz daha cocuk yapmak istemeyeceksiniz o isteyecek
Sizin çocuğunuz var daha mantıklı
İlişki peşinde olmaniz lazim
İkinci evlilik olacak ve adam potansiyel orda burda dolasan biri gibi

Yanlış anlamayın lütfen benim eşim benden 3 yaş küçük hep diyorum keşke benden büyük olsaydı. Geç olgunlasiyor erkekler. Hayat bir tecrubedir dersinizi aldınız artık çok daha dikkatli adımlar atmalısınız. Çocuğunuz ve size mutlu bir hayat dilerim

Yanlış anlamayın lütfen benim eşim benden 3 yaş küçük hep diyorum keşke benden büyük olsaydı. Geç olgunlasiyor erkekler. Hayat bir tecrubedir dersinizi aldınız artık çok daha dikkatli adımlar atmalısınız. Çocuğunuz ve size mutlu bir hayat dilerim
Benim eşim benimle yaşıt yine de hep erkek büyük olmalı derim. Çocuk gibiler bazi konularda

Net olun zaten.Evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü. 9 yaşında kızım var. Gözümü üzerinden ayıramam.Onun size çok ihtiyacı var. Hep olacak.

Bastan al demişti şimdi istemiyorum ben enayi değilim durumum yok diyor çok kötü kırıcı konuştu yıkıldım

Vallaha bacım aramızda konuşuyoruz. Sen bu şerefsize tekmeyi bas. Sen baştan açık olmuşsun. Sonradan dansöz gibi kıvıran kendisi. Heleki konuşma şekli kanalizasyon. Onun icin hiç düşünme bas tekmeyi. Benim bir tanıdığım nikaha bir gün kala çocukları uğruna düğünü iptal etti böyle sebeplerden. Eli kınalı bastı o tekmeyi. Cok da iyi yaptı

Müge anlı hep cocuk yaparken kimseye değil kendinize güvenin kendiniz bakabilecekseniz dogurun der. Bu
Vallaha bacım aramızda konuşuyoruz. Sen bu şerefsize tekmeyi bas. Sen baştan açık olmuşsun. Sonradan dansöz gibi kıvıran kendisi. Heleki konuşma şekli kanalizasyon. Onun icin hiç düşünme bas tekmeyi. Benim bir tanıdığım nikaha bir gün kala çocukları uğruna düğünü iptal etti böyle sebeplerden. Eli kınalı bastı o tekmeyi. Cok da iyi yaptı
Konuşmadım o yazdıklarından sonra oda yazmadı barışırız sanıyo yüzyüze gelince yüzyüze gelmek de istemiyorum bitti diye msj bile atmak istemiyorum o kadar içimi kırdı

Inş rabbim hayatımı düzenlemek için yardım eder toparlamak istiyorum

Inş rabbim hayatımı düzenlemek için yardım eder toparlamak istiyorum

Vallaha mesaj bedava olsa bile böyle bir adama fazla. Tamam onun çocuğu yok, o duyguyu anlayamaz. Ama konuşma şekli aşırı itici. Benim bir tanıdığım eşi tarafından aldatıldi ve oğlu ile tek yaşamaya başladı. Sonra tekrar evlendi.ikinci eşi o kadar güzel oğluna arkadaşlık etti ki. Sabahları kalkıp ona okul icin kahvaltısında hazırlayıp hep harçlığını cebine koyup yollardı. Size öyle karakterli bir adam lazım. Seçtiğimiz kelimeler karakterimizi gösterir. Insan korkabilir sorumlukuktan ama işi "ben salakmiyim. Istemiyorum. Seni istiyorum sadece.. Dünyaya ben getirmedim" gibi laflara getiriyorsa o zaman o adamin zihniyetinden kork

İşte insanlar iş ciddiye binince, yahut elde ettikleri fikrine kapılınca maskelerini atıverirler. Büyük şans sizin için, evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz adamın. Salın gitsin.

Bir kere ayrılarak büyük bir yıkım yaşamışsınız zaten. Kolay değildir ayrılmak. İkincide çok çok seçici, dikkatli olmanız gerekir. Kaldı ki evlenmek zorunda da değilsiniz. Böyle biriyle olmaz ,uzatmaları oynarsınız gerek yok bence hiç vaktinizi harcamayın

Benim kardeşim kendinden 8 yaş büyük, 14 yaşında kızı olan bir hanımla evlendi. Üçü birlikte yaşıyor çocuğuna da sahip çıkıyor. Bekar biriyle evlenmekten daha sevap olmuştur ikisine de kol kanat gererim filan diyordu. Gördüğüm anladığım kadarıyla da kardeşim var gücüyle uğraşıyor onlar için, iyiler gayet çocuğu onun en kıymetlisi demişti evlenmeden önce

Vallaha mesaj bedava olsa bile böyle bir adama fazla. Tamam onun çocuğu yok, o duyguyu anlayamaz. Ama konuşma şekli aşırı itici. Benim bir tanıdığım eşi tarafından aldatıldi ve oğlu ile tek yaşamaya başladı. Sonra tekrar evlendi.ikinci eşi o kadar güzel oğluna arkadaşlık etti ki. Sabahları kalkıp ona okul icin kahvaltısında hazırlayıp hep harçlığını cebine koyup yollardı. Size öyle karakterli bir adam lazım. Seçtiğimiz kelimeler karakterimizi gösterir. Insan korkabilir sorumlukuktan ama işi "ben salakmiyim. Istemiyorum. Seni istiyorum sadece.. Dünyaya ben getirmedim" gibi laflara getiriyorsa o zaman o adamin zihniyetinden kork
Aynen korkabilir fakat baştan açık net biri var Di karşısında ve konuşmalar herşey ama işte son konuşmada iyice seviyesiz terbiyesizce konuşma yapması içimdekini kırdı bundan sonra samimi olamam ben

Merhaba eşimden ayrıldım 2 sene olucak 1 senedir birlikteliğim var fakat bu kişi ile herşeyimi baştan konuşarak başladık bu yolda ilerlemeye benden yaşca küçük 9 yaş ve benim le ileriye dönük düşünüyor du bende 1 senedir birlikteyiz mutluyuz sorunlar oluyor tabi ama oğlum var 9 yaşında velayeti bende durumum. Yok diye babasının durumu benden daha iyi diye babayla kaldı ben de hergun ıs bulma ve bu kisiyle maddi durumumuz düzelicek diye alıcaz umuduyla avundum şimdi son konuşmada çocuğu istemediğini isi gücü koronayi o ne sürdü ve katı bir şekilde velayeti babaya ver istemiyorum seni istiyorum dedi aylardır çocuğumu gorsemde bugün umudum üçümüz mutlu yasiycak olmamızdi o umudum kalmadi çok katı bir şekilde seviyesizce konuştu
Belli bi yasa gelip işi gücü olmayıp koronoda ıssız kaldı hep destek oldum ama şu an içim kırık sevgi herşeye yetmiyo benim durumum baştan belliydi hep maddi düzelsin diye beklerken bunu duymk ve çocuğumdan vazgeçmeyeceğimi söyledim konuşmuyoruz şu an yeniden bir hayat kurmak istiyorum çocuğumu yanıma alıp
Is bulup inşallah
Bu ilişkide gelecek görmüyorum sorumluluk yok sadece sen onu ben dünyaya getirmedim diyo Iyide benim değerlim oğlum beni seven onu kabul etmeliydi diyorum bu şekilde konuşmamalıydı diye düşünüyorum ayrılcam
Siz de lütfen sağ duyulu ve nazik yardımcı olursanız sevinirim
Yardımcı olunacak bir şey yok. Yapılacak olan belli.

Benim kardeşim kendinden 8 yaş büyük, 14 yaşında kızı olan bir hanımla evlendi. Üçü birlikte yaşıyor çocuğuna da sahip çıkıyor. Bekar biriyle evlenmekten daha sevap olmuştur ikisine de kol kanat gererim filan diyordu. Gördüğüm anladığım kadarıyla da kardeşim var gücüyle uğraşıyor onlar için, iyiler gayet çocuğu onun en kıymetlisi demişti evlenmeden önce
Ewt buda öyle dedi de işler değişti malesef iyiki şu anda döktü içini pisman olucak olmasada kendi bilir benim istediğim gibi olucak demesi enayi değilim demesi çok acıttı

Aynen korkabilir fakat baştan açık net biri var Di karşısında ve konuşmalar herşey ama işte son konuşmada iyice seviyesiz terbiyesizce konuşma yapması içimdekini kırdı bundan sonra samimi olamam ben

Dik durusunuzdan dolayı tebrik ediyorum sizi. Erkek uğruna çocuklarını ortada bırakanları da görüyoruz. Insallah ilerde hem size hemde oğlunuza layık birini bulursunuz

Ablacigim 83 milyonluk ülke de muhattap olduğun tip bak ne olur ya ,hatta önce terket sonra bakarsin

Saygi yok,bencil,kendince şartlı seviyor çocugunu istemiyor,çocugun doğunca ömür boyu ayrılamaz bir bağ olduğunu kavrayamamis 30 yaşındaki ergen

Sen boşver bunu hiç konuyu uzatma belirli bir duygusal.zeka seviyesi olmayan insanla hiç konusulmaz

Back
X