Aslında verilmiş sadakat varmış diyorum diyorum ama yine de üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş da ilerledi biraz zor ama canım acıyor şuan zaman çabuk geçse de uzulmesem

Konuşurken söyledi zaten eğer evlenemeyeceksek bende önüme bakayim dedi ama yedekleme işlemini daha önce yapmış demekki

Hayır bu Mayıs yani 2021 Mayıs ayında nikah planı yapıyorduk hayli üzgünüm anlatım bozukluğu olmuş olabilir yazilarimda

Yeni hesap acmak cok mu zorda baskasina ait hesabi (bir de takipci silerek) kullanacak? Ergen mi bu nedie hallere bak bahanelere bak az adam olup herşeyi söyleyecek yüzleri olsa şaşarim.40 ı cıkınca bir helva yap dagit kurtuldugun icin bacım hic üzülme

Hayır bu Mayıs yani 2021 Mayıs ayında nikah planı yapıyorduk hayli üzgünüm anlatım bozukluğu olmuş olabilir yazilarimda

Bence de verilmiş sadakanız varmış. Anlattığı doğruysa iğrenç bir durum zaten, yalansa da size sadık değil. Yani iki durumda da bu adamla olmaz. Yaşınıza filan takılmayın. Ne zaman ne yaşayacağımızı bilemeyiz. Umarım iyi insanlar çıkartır hayat karşınıza.

En son bir erkek yüzünden on bir yıl önce üzülmüştüm sonra hayatıma kimseyi almadım.dort yıl önce bununla tanıştık biraz zor olacak galiba geçmesi.Çok şaşkınım aileme belli etmemeye çalışıyorum ama gözlerim doluyor

Hiç bişey anlamadım özellikle dün aradı eski sevgilim yazmışsınız sonra da ben öyle yazmadım demişsiniz.

Cok iyi anlıyorum gercekten..İnsan emeklerine yanar o adam icin yanmasa bile..her şerde bir hayir diyorum...yüzün gülsün biran evvel dilerim o serefsiz de defolsun sana uzak..

İnşallah çok teşekkür ederim, biraz olsun içime su serptiniz
Yerinde olsam sana ulaşabileceği her yolu kapatirdim.Sessizlige bürünürdüm..iliski sonlandiginda kadin yasını basta tutar sonradan toparlar..Erkege sonradan koyar.Allah sasirtsin yoluna düsürsün o zaman kalbinde ki herşeyi soyle icin sogur.

Engelledim heryerden zaten sanırım para yüzünden benimle birlikteydi kendi meslegini sevmiyor istifa etmek istiyor, benim maasimla hayatına yön vermeyi istiyordu en azından annem böyle söylüyor.Cok değersiz hissettim kendimi

Bir de sana uzunca açıklama yapmış. Gerçekten doğruyu söylese bile böyle bir şey için sosyal medya hesabını arkadaşına vermesi çok saçma.. Peki seni daha sonra aradı mı? Aradıysa açıklama olarak ne dedi.?

Ben engelledim kendisini, annesini ve ablasını.Aradan bir kaç saat geçince o da beni engellemiş

Üzülme o zaman canım. Gerçek yüzünü görmüş oldun.. Annelerin hep bir bildiği vardır, Annenin içi ısınmamış. Demek ki hissetmiş anneniz..
Annem hiç sevmedi ne annesini ne de kendisini, ve annem haklı çıktı.Zaman hızlı aksın istiyorum çünkü şuan kendimi kötü hissediyorum

Simdi dısarıdan biri daha net gorebilir insan içindeyken goremiyor.Annen demisse vardir gördügü seyler.İleri de daha büyük sorunlar cıkardı helva konusunda ciddiyim

Arkadasım konuşuyor nefır yahu .Bir ins acmak ne kadar zor olabılır.Neyıne uzuldunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…