- 3 Aralık 2018
- 412
- 453
- 53
- Konu Sahibi Chuck24681012
-
Ben polistim sağlık sorunları sebebiyle emekli oldum, birden boşluğa düştüm.Calisma hayatından sonra eve kapanmak zor geldi en zor geçen günlerde o vardı yanımda ama sağlam kazık attıArkadasım konuşuyor nefır yahu .Bir ins acmak ne kadar zor olabılır.Neyıne uzuldunuz.
Vallaha adamım dedıgıne cocuk bıle ınanmazBen polistim sağlık sorunları sebebiyle emekli oldum, birden boşluğa düştüm.Calisma hayatından sonra eve kapanmak zor geldi en zor geçen günlerde o vardı yanımda ama sağlam kazık attı
Kediler için mama alıyorum zaten bir onlar mutlu ediyor beni.Cok sağolun yorumunuz için bu yaşta bu kadar uzulecegim aklıma gelmezdi amaBu adam ileri seviyede serefsiz! Rezil seytan. Benim bile sinirim bozuldu. Aptal var sanki karsisinda pes. Yolunuza bakin yarin uc bes sokak hayvanina mama falan verin de sukredin kurtuldugunuza
Allah sorsunCok sevdigim bir arkadasim gectigimiz aylarda ust uste anne ve babasini kaybetti. 5 yillik sevgilisi bir sabah aramis evlenelim demis kiz da daha kirki olmadı olunca yüzyüze konuşalım demiş. Adam akşamına başka bir kızla birlikte yaşamaya başlamıştı. Var böyle şeytanın vücut bulmuş halleri!
Sonsuz aminnnAllah sorsun
İnşallah Allah daha iyi kapılar açsın arkadaşınıza.Onca yıllık evliler ayrıldıklarında nasıl atlatiyorlar merak ettim doğrusu beni dört yıllik sevgililik bile zorladıCok sevdigim bir arkadasim gectigimiz aylarda ust uste anne ve babasini kaybetti. 5 yillik sevgilisi bir sabah aramis evlenelim demis kiz da daha kirki olmadı olunca yüzyüze konuşalım demiş. Adam akşamına başka bir kızla birlikte yaşamaya başlamıştı. Var böyle şeytanın vücut bulmuş halleri!
Ne çektık boylelerınden.Benıde yıllarca seven bırısı vardı .Evlenıp boşandım.Neyse ınsan bir kez kazık yıyınce aşk maşk boş dıyo onemlı olan senı senden çok sevmesı dıyor.Bununla gorusmeye basladık.Meger ben evlendıkten 4 ay sonra evlenmıs.Yıllarca yazdı cızdı bana arada sevgılı olduk.Bır gun aılem senı ıstemıyor eger senınle bır hayat dusunursem bu kapıdan gıremezsın dedıler dedı.O kadar uzuldumkı .Dedımkı haklı ben boşandım o cocuk bekar .Megersem evlıymıs .Bunu ogrendım dunya başıma yıkıldı .Karısına soyledım.Kocan boyle bır karaktersız dıye .Birde dıodumkı herkes yaparda o yapmaz.Mok yapmaz.Yapıo ıste herkes.Sonsuz aminnn
Neden bu kadar kötü insanlar anlamıyorum, ben kendimi şimdi meşgul etmeye çalışıyorum düşünmemek içinNe çektık boylelerınden.Benıde yıllarca seven bırısı vardı .Evlenıp boşandım.Neyse ınsan bir kez kazık yıyınce aşk maşk boş dıyo onemlı olan senı senden çok sevmesı dıyor.Bununla gorusmeye basladık.Meger ben evlendıkten 4 ay sonra evlenmıs.Yıllarca yazdı cızdı bana arada sevgılı olduk.Bır gun aılem senı ıstemıyor eger senınle bır hayat dusunursem bu kapıdan gıremezsın dedıler dedı.O kadar uzuldumkı .Dedımkı haklı ben boşandım o cocuk bekar .Megersem evlıymıs .Bunu ogrendım dunya başıma yıkıldı .Karısına soyledım.Kocan boyle bır karaktersız dıye .Birde dıodumkı herkes yaparda o yapmaz.Mok yapmaz.Yapıo ıste herkes.
Allah sorsun gercekten .Sinirlerım geriliyor dusundukce .Evlı bır adam ya .Benden yıllarca gızledı .Belkı daha ne kadar gızlıcektı.Neden bu kadar kötü insanlar anlamıyorum, ben kendimi şimdi meşgul etmeye çalışıyorum düşünmemek için
İnşallah çok iyi biri çıkar karşınıza ve herşeyi unutursunuz.Allah sorsun gercekten .Sinirlerım geriliyor dusundukce .Evlı bır adam ya .Benden yıllarca gızledı .Belkı daha ne kadar gızlıcektı.
İnşallah .Ama bununda yanlış bır fıkır oldunu dusunuorum.Hastalıklı bir cumle .Kendını sevmelıymıs ınsan once .Kendımıde sevıyorum aslında .İnşallah çok iyi biri çıkar karşınıza ve herşeyi unutursunuz.
Çalışırken kendimi seviyordum ben aslında çok fazla üzülmezdim hiçbirseye ama sağlık sorunları sebebiyle emekli olmak zorunda kaldım, sıkıldığımda aradığım, yazdığım, dertlestigim tek arkadaşımdı ayni zamandaİnşallah .Ama bununda yanlış bır fıkır oldunu dusunuorum.Hastalıklı bir cumle .Kendını sevmelıymıs ınsan once .Kendımıde sevıyorum aslında .
Çok atıp etmiş .Umarım saglıgınıza tekrar donersınızÇalışırken kendimi seviyordum ben aslında çok fazla üzülmezdim hiçbirseye ama sağlık sorunları sebebiyle emekli olmak zorunda kaldım, sıkıldığımda aradığım, yazdığım, dertlestigim tek arkadaşımdı ayni zamanda
Dediği doğru bile olsa, arkadaşının karısını aldatmasına yardım eden adama güvenmeyin.Küçük de değilim aslında yaşım 36 görüştüğüm kişinin yaşı 33 ama yine de üzüldüm.Mayis ayında sade bir nikahla evlenelim diyorduk; annesi aradı geçen hafta takı işini konuşmak için Mart ayında geleyim dedi ve bende takı istemedigimi gelmek istiyorsa istediği zaman gelebileceğini söyledim.Annem hiç sevmedi ne görüştüğüm çocuğu ne de ailesini.Dun aradı eski sevgilim, annemi ikna edip etmediğimi sordu ben de ben evlenmek istiyorum annemde kabul etmek durumunda kaç yaşına geldik dedim biraz daha konuşup kapattım.Gece yatmadan instegramdan baktım kalpE harfi var ve bütün takipçilerini takip ettiği kişileri silmiş, çok az kişi kalmış.Sordum sebebini, arkadaşım istedi hesabımı eşi fark etmesin diye benim Instagramımı kullanıyor dedi.İnanmadim tabiki annesini, ablasını ve kendisini engelledim.Aradan bir kaç saat geçti baktım o da beni engellemiş.Dort yıldır birlikteyiz, üzüldüm açıkçası .İnşallah çabuk geçer bu şey
IQ su belli bir seviyenin altında olanlar da yalan söylemesin bi zahmetGece yatmadan instegramdan baktım kalpE harfi var ve bütün takipçilerini takip ettiği kişileri silmiş, çok az kişi kalmış.Sordum sebebini, arkadaşım istedi hesabımı eşi fark etmesin diye benim Instagramımı kullanıyor dedi.
Çabuk geçsin zaman istiyorum inanın.Biran önce bu gerizekalıya üzülmekten kurtulmak istiyorumIQ su belli bir seviyenin altında olanlar da yalan söylemesin bi zahmet
Üzülmeyin ya sevinin. Bu şimdi whatsappınıda arkadaşına da vermiştir kesinÇabuk geçsin zaman istiyorum inanın.Biran önce bu gerizekalıya üzülmekten kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?