- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
- Konu Sahibi Chuck24681012
-
En büyük teselli evlenmemiş olmak , her kadın gibi benim de başıma geldi aldatılma , şimdi şükrediyorum iyiki evlenmedik , evlenseydim boşardık ve çok acı çekerdim , Rabbim hayırlı olanı nasip etsin ....Daha önce de başka bayanlarla iletişim kurmaya kalktı ama hep ikna etti.
Amin inşallah, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinBana da açıklaması yalan geldi. Her yerden falsosu var. Kurtulmuşsun umarim ileriki dönemlerde çok mutlu olursun
Aldatılmak zor bir durum başka sebepten ayrılsak bu kadar üzülmezdimEn büyük teselli evlenmemiş olmak , her kadın gibi benim de başıma geldi aldatılma , şimdi şükrediyorum iyiki evlenmedik , evlenseydim boşardık ve çok acı çekerdim , Rabbim hayırlı olanı nasip etsin ....
Her kadın aldatılıyor , yalnız değilsinizAldatılmak zor bir durum başka sebepten ayrılsak bu kadar üzülmezdim
Engelledim heryerden zaten yeni aşkıyla şimdi ilgileniyordurihaneti geçtim bu aptallık affedilmez
karşısındakini de aynı zeka seviyesinde sanıyor resmen mesaja bak
ama siz barışırsınız bununla
Engelledim heryerden, bugün daha iyiyim düne göre.Tesekkur ederim yorumunuz icinNerden tutsan elinde kalir.
Diyelim ki dogru bu senaryo... evli adamin esini aldatmasina sahit olup, hatta bir de yardimci olan bu adami gercrkten hayat arkadasi diye alir misiniz?
Olgun bir insanım aslında ama yine de hazmedemedim biraz da alışkanlık olmuş onunla konuşmak, mesajlaşmak şimdi öylece kalakaldım.Gececek inşallah, teşekkür ederim yorumunuz içinKocaman insansınız yapmayın kendinize bunu okumus görmüs gecirmis mesleğiniz elinizde . Böyle zekası gerilerle vakit kaybı bile olmus. Köyde yasatcakmısta bilmem ne ... Son yaptığı zaten ergen yalanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?