Asosyal oldum

Cok tesekkur ederim cok güzel bi ornekleme yapmissiniz bunu daha net dusunecegim

boşanmak demek kocanın aldatması demek değil,,,,

açık net ifade etmişsin SEV-Mİ-YO-RUM diyee bittiii

bir de neden kızın babasız kalacak ,
boşanmak demek annneliğin, babalığın son bulması demek değil,,,,

ister boşanmış olayım ,ister ölmüş olayıp çocuğumun TEK annesi benim

anne ,baba TEK tir noktaa...

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyle bi hale geldiki sanki sevmemek sevgiyi yitirmiş olmak bosanmak için yeterli bir sebep değilmiş gibi geliyor haklısınız.

Tüm yazını ve yazılanları okudum. Allah yardımcın olsun.

Ben de babasız büyüdüm ama çevre ve ailendeki insanların varlığı bile bir nebze olsun azaltır bu vicdan azabını.

Belli ki kafan çok karışık. 20 günde bir gördüğünü ve döndüğünde hiç özlemediğini yazmışsın, eşine karşı gerçekten her şeyi yitirmişsin demek ki. Seni bu kadar yalnız bıraktığı için sormak istedim, görüştüğün biri var mı?

Boşan ya da boşanma ne karar verirsen Allah yardımcın olsun, ama şuan da bana göre öncelik çocuğun olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bosanmak annelikten/babaliktan istifa etmek anlamina gelmiyor. Babasi yine olacak.
Asil mutsuz bir ailede buyumek onun psikolojisini daha cok bozar.

gorustugum biri yok ve bundan sonra da olmasini istemiyorum. dun nihai karara vardik karsilikli. bosaniyoruz. yuzukleri cikardik. dava surecine baslayacagiz.

kızın için endişelenecek bi durum yok babası gelir,o gider buluşurlar...
20 günde bir gelen adam zaten boşa brni diye avaz avaz bağırıyor !
Geç bile kalmışsın..

Boşanmak bu durumda doğru karar bence de. Aynı yastığa baş koymaya tahammülünüz yoksa, o kadar soğuduysanız, sesler fazla yükseliyorsa zaten bu çocuğunuza yaptığınız kötülük olacaktı. Hakkınızda hayırlısı inşallah.

Canım doğru karar vermişsin hakkında hayırlısı olsun
Geri Adım atma boşan böyle evlilik olmaz hiç çekme o adamı
Benimde kızım var anlıyorum seni
Güzel bir hayat kurun mutlu olun bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…