- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
Kesinlikle ben kararimi soyledigimde kizimizi bana karsi kullanacagina eminim amaBoşandığınızda kızınız babasız kalmış olmayacak ki o hala onun babası olacak.
Kendinizi de kızınızı da böyle bir mutsuzluğun içine hapsetmeyin.
Nasil soyleyecegimi bilemiyorum iste en buyuk sorun buBoşanın.
Şu an bir farkı yok zaten 20 günde bir geliyormuş.
Kızınız 20 günde bir görüyor boşandıktan sonra da aynısı olur. Yani bir engel yok.
O küçük çocğu kimse alamz sizdenKesinlikle ben kararimi soyledigimde kizimizi bana karsi kullanacagina eminim ama
Zaten ilk bosanmak istiyorum konusu gectiginde kendisini duzeltmesi istedigim seyleri soykemistim ama 10 konu varsa ancak 2si duzelmistirAllah bağışlasın evladınızı,sağlıkla büyütün.
Boşanma konusunda boşanın yada boşanmayın diyemem ama tekrar denemeyi düşünürseniz şartları iyileştirmeden dönmeyin eşinize. Yani aile problemlerinden uzakta bir düzen kurabilecekse düşünün derim.
Birde pişman mı eşiniz? Ne diyor? Vaatleri neler? Birşeyleri düzeltebilecek durumda mı? Bunlarda önemli detaylar.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Beni bosanmak mutlu edicek cunku su anda mutsuzusm ama kizim buyudugunde babasiz olmak yani babasiyla ayri buyuyor olmak mutsuz edecek mi ki edecektir iste o zaman ona nasil bir cevap veririm bilmiyorumZor bi karar ama duyguları bi kenara atın ne sizi ve kızınızı mutlu edecek ona göre karar verin
Aynen ama bosanmak istiyorum desem bu sefer ne yapar ne eder bu seferde dibimozden ayrilmaz eminimKızın babasını 20 günde bir görüyormuş zaten boşansanız hakim bile daha sık görme hakkı tanırdı değişen bir şey olmazdı
Ona asla izin vermem zaten ne gerekiyorsa da yaparimO küçük çocğu kimse alamz sizden
O zaman yeterince mücadele etmiyor ve yeterince istemiyor anlamı çıkıyor bu durumdan.Zaten ilk bosanmak istiyorum konusu gectiginde kendisini duzeltmesi istedigim seyleri soykemistim ama 10 konu varsa ancak 2si duzelmistir
E ama bir şekilde demen gerekAynen ama bosanmak istiyorum desem bu sefer ne yapar ne eder bu seferde dibimozden ayrilmaz eminim
Bu konuda bişey diyemiyorum allh yardımcınız olsunBeni bosanmak mutlu edicek cunku su anda mutsuzusm ama kizim buyudugunde babasiz olmak yani babasiyla ayri buyuyor olmak mutsuz edecek mi ki edecektir iste o zaman ona nasil bir cevap veririm bilmiyorum
Ailemin desteği olur evet illaki uzulurler ama arkamda dururlar. Benim artik hicbirseyine tahammulum kalmadigi ve onunda soyledigim hicbirseye saygisi (cocuk yetistirme konusunda bile) olmadigi icin ses yukseliyor nerdeyse hergun diyebilirimO zaman yeterince mücadele etmiyor ve yeterince istemiyor anlamı çıkıyor bu durumdan.
Bilemedim,siz kendinizi biliyorsunuz,şartlarınız bellidir,ailenizin desteği vardır/yoktur bilemem ama boşanırsanızda siz boşanacaksınız eşinizden,kızınızla iyi ilişki yürütmesine engel değil bu durum. Evet yorucu olacak belki ama zaman içerisinde düzeninizde oturacak,kızınızda alışacak muhakkak ayrılığa.
Evde kavga gürültü olması,huzursuz bir ortam,mutsuz anne baba olmasındansa ayrı yerlerde mutlu anne ve mutlu baba durumu yeğdir diye düşünüyorum ama tabiki bunu afaki söylüyorum,kavga edip etmediğinizi,sesleriniz yükselir mi sık sık bilemiyorum.
Evet yoksa hayat bana farkli bir boyutta işkence olacakE ama bir şekilde demen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?