Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Yahu şimdi ben de okudum tablo netleşti.Adam her zaman “bayan” personel alırken eşini çağırıyomuş içine yatarsa alıyomuş (puhahhaha profesyonellik -10) ama bu sefer çağırmamış(!)
Demek ki adam ya ilk defa prof.davranmak istedi ya da diğer türlüsü
Konu sahibi kocam yapmaz modundan bi çıkın önce

neden ısrarla işçi öğrenci ve hasta kombinine cevap vermiyorsun?

gerçekten iş yerinin ne olduğunu ben de merak ettim.
klinik diyesim geliyor.
eş doktor, kız doktor asistanı. hastaları yönlendiren vs...
stajyer öğrenciler var.
ama 26 yaşında klinik açacak doktor mu olur ne ara mezun oldu, ne uzmanlığı var da iş yeri sahibi?

Kızla esiniz mesajlardakinden çok daha samimi şekilde konuşmuş öncesinde bu çok net. O yüzden gece mesajları sizin attığınızı düşünmüş ama öyle bile olsa bunu bu kadar açık eşin yazıyor demesi de enteresan geldi bana. Sizin okumanızdan rahatsız olmayacak demek ki.
4 günde samimi olup gece sahura uyandın mı diye sorması da bana öncesinde tanışıyorlar mıydı diye düşündürürdü beni açıkçası.
Birde bu işyeri nasıl bir işyeri çok merak ettim. Hasta, öğrenci,servis elemanı kafamda ki hiçbir yere uymadı

Son düzenleme:

kız servis ablası imiş.. kesin bilgi yayalım:))

Ya suan senın yerıne kendımı koydumds off çıldırma sebebı sanane ya evlı adamın uyuyup uyanmasından pıslık kız kesınlıkle eşıne karsı hoslantısı var aklının kalması normal buna bı cozum bulmalıyız çıldırdık ben bıle

Yarın sen de işe gel demesi kocanın bir tık masum olduğunu düşündürtüyor bana. Yoksa seni karşı karşıya hiç getirmezdi.

acıma yetime eninde sonunda kocan yoldan çıkar ..demedi de deme..
eğer bugün işten çıkarmazsa yarın zaten kocanı kollarına almayı da başarır,karısına bağlı nice erkeklerin istikrarlı kadınlar tarafından yoldan çıkarıldıklarına burda şahit olduk.
artı bazı insanlar ekmek kazanmayı haketmiyorlar bence onlar aç kalmalılar zaten.süreç bana bunu öğretti.

Bana danışıklı dövüş gibi geldi. Sanki anlaşmışlar böyle yazışmak için. Eşin " bak benim bir alakam yok " mesajı veriyor ama kıza o saatte mesaj yazma cesaretini kim veriyor.

Bu fikre katılmıyorum, erkekler kadınlar tarafından baştan çıkarılmaya müsait acizlikte,idaresizlikte varlıklar değiller.

Yoldan çıkanın yoldan çıkası vardır sadece. Yoksa aldatan erkekleri ah yazık zavallı adamı baştan çıkarmışlar diye affetsin o zaman kadınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…