- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
bende sizin gibi düşünmüyorum biz kadınların çeşitli kriterleri varken erkekler hakkında,erkekler nefes alsın yeter modundalar üç dakikalık zevk uğruna karşısına yüzüne bakılmayacak kadın çıksa gel dese atlarlar ..Bu fikre katılmıyorum, erkekler kadınlar tarafından baştan çıkarılmaya müsait acizlikte,idaresizlikte varlıklar değiller.
Yoldan çıkanın yoldan çıkası vardır sadece. Yoksa aldatan erkekleri ah yazık zavallı adamı baştan çıkarmışlar diye affetsin o zaman kadınlar.
gerçekten iş yerinin ne olduğunu ben de merak ettim.
klinik diyesim geliyor.
eş doktor, kız doktor asistanı. hastaları yönlendiren vs...
stajyer öğrenciler var.
ama 26 yaşında klinik açacak doktor mu olurne ara mezun oldu, ne uzmanlığı var da iş yeri sahibi?
bende sizin gibi düşünmüyorum biz kadınların çeşitli kriterleri varken erkekler hakkında,erkekler nefes alsın yeter modundalar üç dakikalık zevk uğruna karşısına yüzüne bakılmayacak kadın çıksa gel dese atlarlar ..
bu arada kadınların 1 aklı 9 nefsine egemen olurken ,erkeklerin 9 aklı bir nefislerine hüküm süremiyor diye de meşhur bir lafımız var saygılar.
bu arada yoldan çıkacak adamı zaten durduramazsınız o ayrı ama önüne bakan nice adamlarında yoldan çıktığını gördü bu gözler kemalim yapmaz demeyin ahir zamandayız kemaller yapar
Ya konuyla alakasız bir durum ama şu "acıma yetime..." lafını okuyunca içim tuhaf oldu. Bazı kalıplaşmış lafları kullanmasak mı? Gereksiz duyar kasıyor gibi görünmek ve polemik yaratmak istemem aslında ama... Lütfen kullanmayalım böyle sözler.=( Amacınız kötü değildir, biliyorum lakin birilerinin içini acıtabilir.acıma yetime eninde sonunda kocan yoldan çıkar ..demedi de deme..
eğer bugün işten çıkarmazsa yarın zaten kocanı kollarına almayı da başarır,karısına bağlı nice erkeklerin istikrarlı kadınlar tarafından yoldan çıkarıldıklarına burda şahit olduk.
artı bazı insanlar ekmek kazanmayı haketmiyorlar bence onlar aç kalmalılar zaten.süreç bana bunu öğretti.
Kadinin niyeti bozuk olunca.. Adam kariyer sahibi, maddi durumu iyi diye kancayi takmis karaktersiz yaratik..İşe gireli 3 gün olmuş, ne ara sahura kalktın mı diye mesaj atacak kadar samimi olmuşlar o kısmını anlamadım.
bende sizin gibi düşünmüyorum biz kadınların çeşitli kriterleri varken erkekler hakkında,erkekler nefes alsın yeter modundalar üç dakikalık zevk uğruna karşısına yüzüne bakılmayacak kadın çıksa gel dese atlarlar ..
bu arada kadınların 1 aklı 9 nefsine egemen olurken ,erkeklerin 9 aklı bir nefislerine hüküm süremiyor diye de meşhur bir lafımız var saygılar.
bu arada yoldan çıkacak adamı zaten durduramazsınız o ayrı ama önüne bakan nice adamlarında yoldan çıktığını gördü bu gözler kemalim yapmaz demeyin ahir zamandayız kemaller yapar
Kadinin niyeti bozuk olunca.. Adam kariyer sahibi, maddi durumu iyi diye kancayi takmis karaktersiz yaratik..
vallahi Allah korusun dinden çıkmamak için erkeklerin yaradılışını sorgulamıyorum benYok hiç kemalim yapmaz diyen bir insan değilim :)
ama erkekleri bu konuda zayıf görmek, baştan çıkarılmaya müsait kabul etmek bizim yanılgımız bana göre.
O dediğiniz sözde kendimizi avutmamiz için var gibi sadece.
Çünkü eğer erkekle kadın farklı olsaydı Allah'ın hükümlerinde farklı kurallar olurdu en basiti ama ikisinin günahıda aynı Allah katında. Yaratan kadın ve erkeği ayirmamısta biz mi ayıracağız?
tabiki amacım kötü değil şablon olmuş argo söz öbeklerimizden biliyorsunYa konuyla alakasız bir durum ama şu "acıma yetime..." lafını okuyunca içim tuhaf oldu. Bazı kalıplaşmış lafları kullanmasak mı? Gereksiz duyar kasıyor gibi görünmek ve polemik yaratmak istemem aslında ama... Lütfen kullanmayalım böyle sözler.=( Amacınız kötü değildir, biliyorum lakin birilerinin içini acıtabilir.
buyrun yazın bekliyorum utanacağım sözleri...Esiniz sizinle sirf nefes aldiginiz icin evlenmis olabilir ama butun erkekler sadece nefes alan herhangi biriyle evlenmiyorlar. Kendinizi cok yanlis seylere inandirmissiniz.
Ben şuraya eskiden söylenmiş "meşhur" olmayan bikac sozlerimizden yazsam okurken utanirsiniz. Herşeye bir söz uydurup yapıştirip bunlari bi de dayanak yapmayin.
Teşekkür ederim. =)tabiki amacım kötü değil şablon olmuş argo söz öbeklerimizden biliyorsundaha dikkat etmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?