- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
kız servis ablası imiş.. kesin bilgi yayalım:))
Hatirladim ben bu uyeyi. Kayinvalidesi yeni gelinine takmak icin konu sahibinin bileziklerini istemisti.. Esi fizik doktoru rehabilitasyon merkezleri varmis.
Bu kiz da servis gorevlisi. Sanirim adamin odasina surekli hasta birakiyor. Bakti adam doktor 2 tane ozel rehabilitasyon merkezi var. Cazip geldi..
Yani anlayacaginiz kiz evli adami ayartip kendine zengin sevgili yapma pesinde.
Oyuzden diyor "SABAHTAN BERI ESINLE KONUSUYORUM" diye. Fitne sokmak istiyor.
Konu sahibi, aklini kullan. Bu kiz cok tehlikeli..Bir an once def edin gitsin. Yoksa bu isin sonu cok kotu olacak..
Esinin suclu oldugunu dusunmuyorum.. Esinle arani bozma sakin.
Eşiniz demek ki normalde bayağı samimi bu kızla. Mesajları sizden bildiğine göre, eşinizin o kişiye karşı formatı o değil buradan o çıkıyor.
Ne kadar karaktersiz olursa olsun 3 günde bu kıvama gelemez bence. Sonuçta bir işveren bu adam. Bence başka birşey var bu işin içinde...
Senin esin emin ol masum değil. O mesajlar sadece sen yanındasın diye öyle cevaplandı. O sinirlenmeleri falan da yeme.Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
oooo şimdi oldu.
adam doktor değil.
fizyoterapist. meslektaşmışız.nasıl karmakarışık anlattıysa konu sahibi,
kendi çalıştığım düzeni anlamamışım
adam zengin değildir onu söyleyeyim ama.
böyle iki merkez sahibi olacak parayı ailesi olmadan bulamaz o yaşta.
ailesi böyle bir girişimi destekleyecek kadar varlıklıysa, gelinlerinin altınlarını istemez.
Ooooo....! O zaman konu sahibi eşine hesap sorsun. 3 günlük eleman mesaj atar mı?Ben daha önceden tanıştıklarını düşünüyorum, sonuçta 3 gün önce işe girmiş...
eee işçiler ne alaka o zaman?
yok yine eksik var:))
"bence bunları karın yaziyo" filan demiş ya yanlış anlamayın ama eşiniz siz yanınızdasiniz diye bu kadar terslemis herhalde .Normalde daha samimi olabilir ki gece gece mesaj atıp bide cevaplara inanmıyor .İşten çıkarmıyor filan .Bende esimde karşı cinse öcü gibi bakmiyoruz ama gece gece bu tip bir mesaj gelse ve sürekli böyle bir civiklik olsa ,eşim de bende ağzının payını verir istende cikarirdik ...
Dikkatli olun hatta silinen mesajları filan görebilseniz keşke
ama normal de aralarında bir şey olsa ters cevap aldığında hemen konuşmayı kesmesi gerekmez mi? neden eşin yazıyor falan desin? kızlar kafayı yemiş durumda..
Bence de böyle.Eşin de kızı bile isteye işten çıkartmıyor.Saf olmayın bu kadar.Kız seninle konuştuğunun farkında.normalde nasıl konusuyorlarsa artık. Kötü kokular geliyor
oooo şimdi oldu.
adam doktor değil.
fizyoterapist. meslektaşmışız.nasıl karmakarışık anlattıysa konu sahibi,
kendi çalıştığım düzeni anlamamışım
adam zengin değildir onu söyleyeyim ama.
böyle iki merkez sahibi olacak parayı ailesi olmadan bulamaz o yaşta.
ailesi böyle bir girişimi destekleyecek kadar varlıklıysa, gelinlerinin altınlarını istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?