Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

kız servis ablası imiş.. kesin bilgi yayalım:))

oooo şimdi oldu.
adam doktor değil.
fizyoterapist. meslektaşmışız.nasıl karmakarışık anlattıysa konu sahibi,
kendi çalıştığım düzeni anlamamışım

adam zengin değildir onu söyleyeyim ama.
böyle iki merkez sahibi olacak parayı ailesi olmadan bulamaz o yaşta.
ailesi böyle bir girişimi destekleyecek kadar varlıklıysa, gelinlerinin altınlarını istemez.

Ne kadar karaktersiz olursa olsun 3 günde bu kıvama gelemez bence. Sonuçta bir işveren bu adam. Bence başka birşey var bu işin içinde...

Hedefine ulasmak icin bir yerden baslamasi lazim degil mi? Kiz zaten dunden kivamli..

Yillar once abim ve mustakbel esi nisan alisverisine gitti.. Gelinimizin nisan elbisesini aldiklari magazadaki gorevli kiz alim islemi sirasinda verilen cep telefonundan abime ulasti. Ne mesajlar atti bir gorseniz. Hepi topu 30 dk gordugu nisanlanma arefesindeki adama..

O yuzden sasirmiyorum.. Bu karakterdeki insanlar malesef var ve bu mesajlari gondermek icin illa samimiyete gerek duymuyorlar.. Kiz aklina koymus bir kere..

Eşiniz masum değil bana kalırsa.Kimse bana gece 1:40'da mesaj atmıyor mesela,evli adama başka bir kadın nasıl mesaj atabiliyor o saatte,üstelik bu şekilde yazarak ? Hiç demediniz mi ''bu kadın bu cesareti nereden alıyor'' diye ? Hadi diyelim kadın sorunlu,hala neden sizin yanınızda çalışıyor ?

Senin esin emin ol masum değil. O mesajlar sadece sen yanındasın diye öyle cevaplandı. O sinirlenmeleri falan da yeme.

Bence senin eşinle yazışıyorum demesi eşinizin yazma tarzını bildiğini göstermez mi ?
Takip et bence ve acil işten çıkarılsın ne münasebet ailesinin durumu kötüymüş kötüyse ona göre hareket edecek

eee işçiler ne alaka o zaman?
yok yine eksik var:))

Sizi uzmek istemem ama esiniz sanki o keskin sivri cumlelerle kiza, yazdiklarina dikkat et esim yanimda !! Ayari vermis gibi.

Bosuna kadini kizi kesmeyin, becerebiliyorsaniz kocanizin sesini solugunu kesinki 3 gunluk calisanina nasil bir muamele yaptiki kadin gece mesaj atma cesaretini gosterebiliyor.

Bütün yorumarı okumadım.Hadi diyelim ''vicdanlı'' davrandı eşiniz ve kızı çıkarmadı işten...eee herşey bukadar ortadayken, kız bariz eşine yürüyorken nasıl bir normal iş ilişkisi olabilecek ki aralarında ? İstemem yan cebime koy olmasın sonra? Nereden bakarsan bak ucu normlae dönmez bu durumların ,daha da kötü yerlere gider...Affedin k..çı başı ayrı oynayan bi kıza nekadar dayanabilecek ?ve niye yaniii....

Zaten gecenin köründe messjlaşma anı , yanyana bunları okumanız, kızın ağzını geve geve laşkalaşması, eşinin bu absürt duruma sinirlenmeyip saçma sapan vicdan flan filan demesi...... kusura bakma ama sizin dikkatinizi başka yöne çekip şimşekleri kendi üstünden çekmeye yönelik gibime geldi.....

Son düzenleme:
eee işçiler ne alaka o zaman?
yok yine eksik var:))

rehabilitasyon merkezinde çalışanlardır.
öğretmenler, lise mezunu bir kaç oyun ablası, temizlik görevlisi, yemek çıkarıyorlarsa aşçısı, servis şöförleri ve hostesleri, sekreteri vs...

ama 26 yaşında merkez sahibi olmak dediğim gibi aileden zengin olmadan zor. bir ihtimal düşük yüzdeli ortağıdır.

Çok tehlikeli bi yaratıkla karşı karşıyasın, en güzeli göndermek. Cadı tırnaklarını geçirebileceği başka zengin statü sahibi birini bulsun mümkünse bekar

ama normal de aralarında bir şey olsa ters cevap aldığında hemen konuşmayı kesmesi gerekmez mi? neden eşin yazıyor falan desin? kızlar kafayı yemiş durumda..

geçen gün biri de eşime yazmış seni gördüm beğendim diye eşimde evliyim ben demiş ama seni sordum soruşturdum bekar dediler demiş..

Ciddi ciddi böyle insanlar var
Bir keresinde eşimin telefonu elimdeyken bir e-mail düştü , kadın şey yazmış “ demek ki seni düşünüyormuşum :))) “
Üstteki mailler söyle ; kadın x bey diyeceğine, benim kocamın adı olan y bey demiş başka birisine . Bizimki de cc de olduğundan görmüş ve benim adımı yazmışsın diye uyarmış . Kadının laubali Cevabı bu.
Bu kadının diğer bir arkadaşı da , Ben sizlerin ablasıyım ayağıyla bir tane iş arkadaşını boşatıp, kendisi evlendi ...
çete olmuşlar bir de :)) kim kimi gözüne kestirirse.. Allah ıslah etsin böylelerini.. kendi mutlu olsun da, diğer kadın yahut çocuklar ne olursa olsun...
bu gibi durumlarda iş erkekte bitiyor , e sizin eşiniz de vermiş ağzının payını. Bir daha cesaret ederse , siz özel bir konuşma yaparsınız kendisiyle..
Kolay gelsin

ama normal de aralarında bir şey olsa ters cevap aldığında hemen konuşmayı kesmesi gerekmez mi? neden eşin yazıyor falan desin? kızlar kafayı yemiş durumda..

Mesajı aldım demek istemiş olabilir.Yani kadınla konuşmasa kadın o mu yazıyor eşi mi yazıyor nasıl tahmin edip de yazsın ? Bana hiç normal gelmedi bu konu.Bence eşi rol yapıyor.

Eşin bu kızla baya baya ilgili seni saf yerine koyuyor ve sen de hala yiyorsun kusura bakma.
Ne demek zor geçiniyor işten çıkaramam? Olaya bak.
İşten çıkarmıyor çünkü kızla bi şeyler yaşıyordur.
Gitsin başka iş bulsun yani evliliğinizden önemli mi?
Sabahtan beri de yazışıyorlarmış işte.
Kocan da ayrı saf. Akşam bana mesaj atma bile demeyip yakayı ele vermiş.
Kadını kesme sen kocanı kes bence.
Hep kadını suçlar sizin gibiler zaten; O kadına izin veren ama senin yanında bana yazma diyen ikiyüzlü kocalarını değil.
Çünkü görmek istemiyorsunuz. Kabullenmek istemiyorsunuz.
Olan biten çok iğrenç. Ama gerçekleri görmek zorundasın.
Kocan bu kadınla yakınlaşmış belli.

Vallahi bilmiyorum. O konuda maddi durumlarinin iyi oldugunu, soylemisti..

Fizyoterapistler doktor olmuyor mu o taraflara hic yolum dusmedi, bilmiyordum.. Sanirim hafiften rezilimsi oldum
Konu sahibi de diger konuda aynen oyle yazmisti.. Esim fizik doktoru, iki ozel rehabilitasyon merkezimiz var.. Diye ondan şeyttim.

Diger konusunda kayinvalidesi ve gorumcesine cok sinirlenmistim oyuzden her detay aklimda kalmis. Aman neyse iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…