- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Konu dışı ama ftr merkezi personel ve servis ihalesini alan kişi de olabilir. Yoksa öyle bir merkezde patronda üç günlük çalışanın numarası olmaz. Varsa bir iş vardır bu işterehabilitasyon merkezinde çalışanlardır.
öğretmenler, lise mezunu bir kaç oyun ablası, temizlik görevlisi, yemek çıkarıyorlarsa aşçısı, servis şöförleri ve hostesleri, sekreteri vs...
ama 26 yaşında merkez sahibi olmak dediğim gibi aileden zengin olmadan zor. bir ihtimal düşük yüzdeli ortağıdır.
Mesajı aldım demek istemiş olabilir.Yani kadınla konuşmasa kadın o mu yazıyor eşi mi yazıyor nasıl tahmin edip de yazsın ? Bana hiç normal gelmedi bu konu.Bence eşi rol yapıyor.
Vallahi bilmiyorum. O konuda maddi durumlarinin iyi oldugunu, soylemisti..
Fizyoterapistler doktor olmuyor muo taraflara hic yolum dusmedi, bilmiyordum.. Sanirim hafiften rezilimsi oldum
Konu sahibi de diger konuda aynen oyle yazmisti.. Esim fizik doktoru, iki ozel rehabilitasyon merkezimiz var.. Diye ondan şeyttim.
Diger konusunda kayinvalidesi ve gorumcesine cok sinirlenmistim oyuzden her detay aklimda kalmis. Aman neyse iste
buyrun yazın bekliyorum utanacağım sözleri...
burdan topumuzun kocası aldatacak anlamı çıkarıp dehşete kapılmanıza lüzum yoktu
ama azıcık bdv okursanız daha iki gün önce açılan konunun niteliğine dayanarak bu yorumu yazdığımı anlardınız.
Eğer gerçekse kızla daha önce de tanışıklıkları vardır demektir ve bu daha mide bulandırıcı.Niyese uydurulmus bir hikaye gibime geldi
Konu sahibi önceki konusunda üstüne çok gelinince sanki kendini haklı çıkarmaya çalışmış dört gün önce işe giren bir kız eşine gecenin bir yarısı mesaj atıyor
Doğrusunu Allah bilir artık
Haklısınız. Erkek nefsi falan deniyor ama, namus sadece kadın içinse eğer hz. Yusuf un sakındığı neydi?Yok hiç kemalim yapmaz diyen bir insan değilim :)
ama erkekleri bu konuda zayıf görmek, baştan çıkarılmaya müsait kabul etmek bizim yanılgımız bana göre.
O dediğiniz sözde kendimizi avutmamiz için var gibi sadece.
Çünkü eğer erkekle kadın farklı olsaydı Allah'ın hükümlerinde farklı kurallar olurdu en basiti ama ikisinin günahıda aynı Allah katında. Yaratan kadın ve erkeği ayirmamısta biz mi ayıracağız?
Kilit cewap kizin cewabinda gizli diyorki bence bunlari karin yaziyor yani anlamis farki esinin senin yaninda o sekilde yazmadigi ne malum belliki önceki konusmalari farkli o kizin niyeti belliKızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?