Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Haklısınız. Erkek nefsi falan deniyor ama, namus sadece kadın içinse eğer hz. Yusuf un sakındığı neydi?
Bizim toplumsal algımız iffet, namus gibi kavramları sadece kadına endekslemis durumda malesef.

Erkek karısını aldatsa çapkın olur kadın eşini aldatsa namussuz.

Erkek aldatinca kadından yuvasını ayakta tutup kocasını affetmesi beklenir kadın aldatsa tek cümle edecek hakkı olamaz bunlar böyle uzar gider.

Bu hakkı nereden alıyoruz bilmiyorum sinir bozucu bir ayrım var.

eşiniz rol yapıyor olabilir mi.yani mesajı yakaladığınz icin öyle yazmış olablrmi.ne bileyim ne curetle gece 2 de sahura kalktımı yazarki bir kadın evli bir erkeğe.

İhtiyacı falan var tamamda o zaman doğru düzgün işini yapsın bunları eşin yazıyor kesin falan nasıl diyebiliyor bence bu kıza daha fazla tolerans göstermeyin.

Aynen aynı fikirdeyim.

Kiz, esinin nasil cvp verecegini biliyor. Sizin yaninizda oldugunu tahmin etti yada sizinle yazistigini dusundu.
Demek ki daha once boyle ters cvplar almamis.
Esin araniz bozulacagina kizi isten cikarmali
Esinde de kabahat var.
Not: onceki konuyu bilmiyorum

Eşiniz klasik “uyudun mu” yemlemesine sizin yanınızda öyle bir cevap verip uzatmasaydı olaya başka bir yönden bakıp “aslında kız ortalığı karıştırmak için olduğundan daha samimiymiş ve sabahtan beri mesajlaşıyorlarmış gibi davranıyor” diyebilirdim.

Ama eşinizin “evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin” yazması bana hiç masum gelmedi.

4 gün önce işe başlamıştır ama önceden tanıştıkları belli. Kızın niyeti ne olursa olsun 4 gündür tanıdığı birine böyle yazmaz . Eşinde ilk mesaj geldiğinde , hayırdır bir sorun mu var yazıp birakmaliydi bence ama devamini getirmiş sana gösteri yapmış . Yani asıp kesicen insan yaninda duruyo sanane ki o kızdan seni çokta baglamaz .

ben olsam kızın ailesini arar ve bu davranışına devam ederse işten çıkarılıcağını söylerim.
sen üzüleceğine o üzülsün.

KAdın ailesini düşünse böyle yapmaz, ama kocanız şu durumda işten çıkarmayıp ailesini bahane ediyorsa kusura bakmayın kocanız masum değil.

Kızın işyeri ile ilişiğini kesmekle meşgul olabilirzaten eşinin de hicbir suçu yok, sorunu hallediliyorlardır kökten.
Aynen öyledir. Önce bir güzel kız rencide edilir, sonra da canım kocam diye sarılınır.
Yani normali buydu demi?

Yüz bulduğu için arsizlik yapıyor ayrıca da adam terslememis ki ,hayırdır bişey mi diyecektin yok bilmem ne ??
Bana birisi böyle bir mesaj qtsa Gecce ki atamaz da valla ağzının payını veririm gidip rahatsız ediyor diye şikayet eder alditirim evinden gece gece görür rezilligi ...Adam direk sanane senin ne haddine filan dese bak birdaha yapabiliyor mu ??
Ben patronuma gece oyle bir mesaj atamam ,atsam sonucunun büyük olacağını bilirim .Bu kadın nazinin g cecegine çok emin ..
Ayrıca kocası hala ay abime söyleyeyim de ona bı iş bulsun gunahina girmeyeyim diyor yani hep haberdar olacak bilmiyorum umarım ben fesatimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…