- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Bizim toplumsal algımız iffet, namus gibi kavramları sadece kadına endekslemis durumda malesef.Haklısınız. Erkek nefsi falan deniyor ama, namus sadece kadın içinse eğer hz. Yusuf un sakındığı neydi?
Aynen aynı fikirdeyim.esinin sohbeti kizla baya derin. kiz yoksa o saatde direk "sahura uyandinmi" diye yazmazdi- ayrica "ben galiba sabahdan beri karinla mesajlasiyorum" cümlesine niye takilmadiniz? demekki esin 24 saat kizla chat halinde. kizi asmak yerine bence esinde ara sorunu.
tamam kiz fingirdiyor ama birde fingirdemesine tav olana bak
Kızın işyeri ile ilişiğini kesmekle meşgul olabilirKonu sahibi bu saate kadar uyumuyordur herhalde.
Bence kendisi olay mahallinde. Kocası yarın sen de gel demiş ya...Konu sahibi bu saate kadar uyumuyordur herhalde.
Kaç sayfa oldu 2 dakika girip yazsaydı iyiydi:)Bence kendisi olay mahallinde. Kocası yarın sen de gel demiş ya...
Aynen öyledir. Önce bir güzel kız rencide edilir, sonra da canım kocam diye sarılınır.Kızın işyeri ile ilişiğini kesmekle meşgul olabilirzaten eşinin de hicbir suçu yok, sorunu hallediliyorlardır kökten.
Yüz bulduğu için arsizlik yapıyor ayrıca da adam terslememis ki ,hayırdır bişey mi diyecektin yok bilmem ne ??ama normal de aralarında bir şey olsa ters cevap aldığında hemen konuşmayı kesmesi gerekmez mi? neden eşin yazıyor falan desin? kızlar kafayı yemiş durumda..
geçen gün biri de eşime yazmış seni gördüm beğendim diye eşimde evliyim ben demiş ama seni sordum soruşturdum bekar dediler demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?