- 10 Ekim 2014
- 32.964
- 148.603
- 798
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
öncelikle konu çarpıtma özelliğinize hayran kaldım söylemeden geçemeyeceğim,erkektir elinin kiridir yapardır minvalinde bir tip olmadım elhamdülillah ,gocunduğunuz mevzuyu çözemedim,beni utandıracak sözlerinizi bekliyorum söz ağızdan bir kere çıkar yazın güzel atasözlerimizi ve deyimlerimizi yoksa sadece muhalefet olmak için yazdığınızı düşüneceğim..bu sebeple topu bana atmak yerine yazınızın arkasında durun.
Arsiz kızlar o kadar çok ki . Esiniz yüz vermiş de olabilir ama vermemiş de olabilir . Kızın o rahatlığı bunu daha once başkalarına da yapmış olmasından kaynaklanıyor olabilir . Bir adama yazarsa adam nasıl cevap verir kadın nasıl cevap verir diye kafasında Bir tasarı vardır illa. Valla Eşinizin abisine de yazmış olabilir. Onlar nerden tanışıyor acaba. Evliliği asıl tehlikede olan o adam da olabilir . Valla esiniz kızı kovmazsa ya da başka yerde is bulursa ona o zaman sarlayın. Şimdi izlemede olun esinizi
aynı frekansta olmadığımız aşikar ben beni utandıracak sözler yazarken kadını yücelten erkeği deviren sözlerden bahsettiğinizi düşünmüştüm..şu an size sadece gülüyorum teşekkür ederimKız çocuğu ya er koynunda, ya yer koynunda
Kız girdi on üçüne, ya erdedir ya yerde
Oğlan doğuran övünsün, kız doğuran dövünsün."
Kadinin şamdanı altin olsa, mumu dikecek erkektir.
Tarlayi düz al, kadini kiz al
Erkegin seytani kadindir
Kadinin yuzunun karasi, erkegin elinin kinasidir.
Sana vakit ayirip bir de bunula ugrastim. :) Yeterince utandirici ve cirkin sizi rahatsiz etmez belki bilemem. Kufurlu olanlar da var onlari koymuyoruum cok merak ettiysen ac bak.
Soyledigin seylerin nereye gittigini kendin bilmiyorsun daha. Bastaki " acima yetime..." demende en az sondaki cinsiyetci "meshur" sözün kadar kotuydu.
En n meshur guzel atasozlerimizle de kapatalim kizini dovemeyen dizini dover, kadinin sirtindan sopayi, karnindan sipayi eksik etme...
Belkide esi gercekten aldatiyordur. Hem karisina sormadan ise almis,hem ihtiyaci var diyere cikartmiyor. Ayrica hangi kadin hangi cesaretle gecenin o saatinde oyle samimi msjlar atar değil mi? Adam baktiki karisi okuyor msjlari hemen ben evli barkli adamim ayaklarina girmistir..d.d aboo bu bacimiz kesin boynuzlaniyor .Bence de kızcağızın sol kulağı boşyere çınlayıp duruyordur yazık
Evli bir adamla ilişkisi olan ve bu ilişkiyi de adamın karısına duyurmak isteyen kadın atar o saatte o mesajları sadece. Yani kendini hatırlatmak ve karı kocanın arasını tamamen bozmaktır amaç. Ama bu olayda öyle birşey olduğunu sanmıyorum. 3 günde hangi kadın bir adamla bu kadar samimiyete gider, saçma bence.Belkide esi gercekten aldatiyordur. Hem karisina sormadan ise almis,hem ihtiyaci var diyere cikartmiyor. Ayrica hangi kadin hangi cesaretle gecenin o saatinde oyle samimi msjlar atar değil mi? Adam baktiki karisi okuyor msjlari hemen ben evli barkli adamim ayaklarina girmistir..d.d aboo bu bacimiz kesin boynuzlaniyor .
Olay bu yazılan gibiyse kadın işe girmeden önce de aralarında birşey olması lazım ki mesajlar yerine otursun yoksa her türlü saçma oluyor.Evli bir adamla ilişkisi olan ve bu ilişkiyi de adamın karısına duyurmak isteyen kadın atar o saatte o mesajları sadece. Yani kendini hatırlatmak ve karı kocanın arasını tamamen bozmaktır amaç. Ama bu olayda öyle birşey olduğunu sanmıyorum. 3 günde hangi kadın bir adamla bu kadar samimiyete gider, saçma bence.
Aynen öyle katılıyorum. Kaldı ki önceden ilişkisi olsa önceden atardı bu güne kadar beklemezdi,konuda oturmayan çok şey var.Olay bu yazılan gibiyse kadın işe girmeden önce de aralarında birşey olması lazım ki mesajlar yerine otursun yoksa her türlü saçma oluyor.
Bence eşini asmalı kesmeli önce. Eşi belli yüz vermiş kızaKonu sahibi asmaya ya da kesmeye karar verdi herhalde. Yok ortalıkta.
Zaten önceki konuda ondan habersiz işe almıştı eşiEğer gerçekse kızla daha önce de tanışıklıkları vardır demektir ve bu daha mide bulandırıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?