Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Kız çocuğu ya er koynunda, ya yer koynunda
Kız girdi on üçüne, ya erdedir ya yerde
Oğlan doğuran övünsün, kız doğuran dövünsün."

Kadinin şamdanı altin olsa, mumu dikecek erkektir.
Tarlayi düz al, kadini kiz al
Erkegin seytani kadindir
Kadinin yuzunun karasi, erkegin elinin kinasidir.

Sana vakit ayirip bir de bunula ugrastim. :) Yeterince utandirici ve cirkin sizi rahatsiz etmez belki bilemem. Kufurlu olanlar da var onlari koymuyoruum cok merak ettiysen ac bak.

Soyledigin seylerin nereye gittigini kendin bilmiyorsun daha. Bastaki " acima yetime..." demende en az sondaki cinsiyetci "meshur" sözün kadar kotuydu.

En n meshur guzel atasozlerimizle de kapatalim kizini dovemeyen dizini dover, kadinin sirtindan sopayi, karnindan sipayi eksik etme...

Sayfa sayısına bakınca anlaşılan o ki konu dallanıp budaklanmış.
Hepsini okuyamadım doğal olarak. Tek diyeceğim şey;
Hatun kendi ailesinin durumu düşünce bu tarz bir davranış sergilemez. Yani size mi kaldı 'ayy ailesinin durumu kötü ama işten cıkarmayalim' demek?
Bu iyilik falan değil bildiğiniz saflık.

Bence esinde de sıkıntı var. Tek başınayken ki konuşma tarzı ve sen varken ki yazma tarzı arasında fark var ki kız bu farkı görmüş.

Ben evli barklı adamım, gece yarısı iş için bile olsa msj yazamam. Sahura uyandın mı? Diyemem velev ki dedim. ben evliyim yazamazsın dese adam o niyetle yazmadım der konuyu kapatırdım. Kız, yüz bulmuş astarını istiyor sanki bence karın bunları yazıypr ne demek. İlla çıkartamıyorsa eşiniz, ki bence yuva yıkmaya çalışanın yuvası düşünülmez, o kızın pozisyonunu değiştirsin. Bence konudaki hassasiyetinizi eşinize kibar, sakin ve olgun bir biçimde anlatın. Sonuçlarını o düşünsün.

Arşiv kızlar o kadar çok ki . Ediniz yüz vermiş de olabilir ama vermemiş de olabilir . Kızın o rahatlığı bunu daha ince başkalarına da yapmış olmasından kaynaklanıyor olabilir . Bir adama yazarsa adam nasıl cevap verir kadın nasıl cevap verir diye kafasında Bur tasarı vardı illa. Valla Eşinizin afişine de yazmış olabilir. Onlar nerden tanışıyor acaba. Evliliği asıl tehlikede olan o adam da olabilir . Valla esiniz kız kovmazsa ya da başka yerde is bulursa ona o zaman sağlayın. Şimdi izlemede olun esinizi

Valla üşenmedim bütün yorumları tek tek okudum.
Bana da kadın abisinin sayesinde işe alındı demiş ya konu sahibi, kadınında durumu kötü olduğunu varsayarak, kadın yağlı kapıyı bulmuş ve paraya konmak istiyor diye düşündüm.
Sonrada maddi durumu bu kadar kötü olan, çalışmak zorunda kalan bir kadın iş yerindeki patrona asılma cesaretini nasıl bulur diye düşündüm. Sonucunda bu bir yüz kızartıcı suç ve işten çıkarılabilir.
Ekmeği bu kadar önemliyse aşk durumları daha sonra olmalıdır diye düşünüyorum. (bekar adamlarla)
Kocasına bu kadar güvenmemeli.
Bizim iş yerinde bir abi var. Adam bütün gün elinde telefon kadınlarla konuşur, her kadına sarkar. İşten çıkarken de karısını arar; aşkım akşama seni yemeğe götüreyim mi bugün çok yorulmuşsundur der :)

Bende yanında çalıştığım adama benden 5 yaş büyük olmasına rağmen x bey derim her zaman çünkü adam evli.
Ararken, konuşurken bile bey derim.
Diğerlerine abi, abla derken işi yaptığım adam her zaman bir iki adım mesafeli olmalıdır.

Ya kadın niyeti bozmuş ya da üzgünüm ama eşiniz hiç masum değil.

aynı frekansta olmadığımız aşikar ben beni utandıracak sözler yazarken kadını yücelten erkeği deviren sözlerden bahsettiğinizi düşünmüştüm..şu an size sadece gülüyorum teşekkür ederim
benim yazdıklarımdan bir fiske anlamamanızdan ötürü bu münakaşayı burada kendimce kesiyorum ..hoşçakalın

Bence de kızcağızın sol kulağı boşyere çınlayıp duruyordur yazık
Belkide esi gercekten aldatiyordur. Hem karisina sormadan ise almis,hem ihtiyaci var diyere cikartmiyor. Ayrica hangi kadin hangi cesaretle gecenin o saatinde oyle samimi msjlar atar değil mi? Adam baktiki karisi okuyor msjlari hemen ben evli barkli adamim ayaklarina girmistir..d.d aboo bu bacimiz kesin boynuzlaniyor .

Ben kızın yerinde olsaydım eğer, özür diler yalnış anlaşıldığımı söyler, birdaha da ne iş ne başka konuda adama asla yazmazdım ve yerin dibine girerdim. Hoş ben hiç yazmazdım da neyse diyelim... bu kız kimden, nasıl yüz buluyor da daha üste çıkıyor? Eşinin yazdığı mesaja karşılık, kızın cevabı asla öyle olmamalıydı. Sanki eşine ben anladım gibilerinden yürümüş. Sen yokken farklı yazışmasalardı, senin yanındayken yazılan mesajları asla anlayamazdı kız. Eşini biraz takibe al derim. İşten atmak çözüm değil.

Evli bir adamla ilişkisi olan ve bu ilişkiyi de adamın karısına duyurmak isteyen kadın atar o saatte o mesajları sadece. Yani kendini hatırlatmak ve karı kocanın arasını tamamen bozmaktır amaç. Ama bu olayda öyle birşey olduğunu sanmıyorum. 3 günde hangi kadın bir adamla bu kadar samimiyete gider, saçma bence.

Olay bu yazılan gibiyse kadın işe girmeden önce de aralarında birşey olması lazım ki mesajlar yerine otursun yoksa her türlü saçma oluyor.

Hiç bir kadın durup dururken gecenin o saatinde evli olduğunu bildiği bir erkeğe o şekilde yazmaz. Arada bir muhabbet olmuş, belli.

Bencede arada bir muhabbet olmasa durduk yere kimse mesaj atmaz ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Olay bu yazılan gibiyse kadın işe girmeden önce de aralarında birşey olması lazım ki mesajlar yerine otursun yoksa her türlü saçma oluyor.
Aynen öyle katılıyorum. Kaldı ki önceden ilişkisi olsa önceden atardı bu güne kadar beklemezdi,konuda oturmayan çok şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…