Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Yüzsüzlüğe bakar mısınız? Bu kızdan herşey beklenir. Bu mesajları sakın silmeyin. Tabi kızın da işine son verin. Başka yapacak bir şey yok. Bir arkadaşın da dediği gibi. Ailesini düşünen elin evli adamını ayartmaya çalışmaz....

Bence kızı kesti ya da kız bunu kesti ya da .... Ayy bilemedim şimdi ne oldu meraktayız sahip.bizi merakta koma. Şimdi kızı işten kovsan küfür kıyamet belki battı balık yan gider hesabı kocanla olan olmayan ne varsa anlatacak. Ee bu sefer kim gerçekten haklı ya da haksız anlayamayacan bu sefer kocan da bu kadınla birlikte nanayi yiyebilir. İyi düşün sahip düşünerek hareket et.

Sonucu öğrenmeden bu post kapanır konuyu açan baska nikle girmeye baslarsa vay halimize herkes bunun sonucunu bekliyor resmen
Hahahaha ülkedeki tüm fizyoterapi merkezlerinin dökümünü alıp arayasım var iyi günler bugün merkezinizde olay yaşandı mı diye

Bence suçun topu kayninda o kızı o ise aldirmasaymis bu supheleriniz olmayacakti eşinin de önceden tanımadığı kesinse bu kızı,kaynına ver odunu başınıza iş açtı durup dururken

Senin burada takılman gereken yer neresi biliyor musun ben karınla yazışıyorum yeri demekki kocan normalde böyle davranmıyor ki terslediği an senin olduğunu anlamış kızda bir şey varsa kocanda on şey var aç gözünü

Bu kız adamla değil de karısıyla konuştuğunu düşünüyorsa çaktırmaması gerekmez mi. Ha tamam şu an adam müsait değil en iyisi sesimi çıkarmim müsait anını bekleyeyim demesi gerekmez mi

Siz aksinden çok eminsiniz ama bana da bu cesareti eşinizden almış gibi geldi. Yanınızda farklı türlü bir üslup kullanmış olacak ki kadın anlamış hemen. Gün içerisinde görüşme imkanları yok demişsiniz ama eşinizin yokluğunu farketmiş. Az da olsa görüşme imkanları var demek ki. İmkansız bir durum yok ortada.

Ayrıca kadın gece yarısı mesaj atıp böyle samimi bir dil kullanıyorsa ve eşiniz hala işten çıkarmıyorsa kadına sinirlenmekten ötesini yapın, eşinizi bir sorgulayın bence.

Sizce bu cesareti kimden aldı kız?ne demek bence bunları eşin yazıyo
Arasaydınız keske o anda konuşsaydı eşin
Kızın durumu kötümüymüş ? Bu durumda kızın durumunu mu düşünüyosunuz allah aşkına

Önceki konunuzu bilmiyorum, okumadım.

Yalnız bu konu tuhaf geldi bana.

Önce;
Eşiniz "evli barklı adamım bu saatte msj mı olur" içeriğindeki mesajı tamamen size şov amaçlı atmış olduğu kesin.

Öte yandan bir ilişkileri olsa kadın eşinizin o mesajından sonra açık vermez özür diler bitirirdi mesajlaşmayı.
Burdan da şu çıkar, ya ilişkileri var ve kadın sizin bilmenizi istiyor.
Ya da ilişkileri yok kadın saplantılı bir manyak ve eşinize kancayı takmış, ondan böyle bir mesaj atarak ortalık karıştırıyor.

Bu iki ihtimalden biri gerçek olsun veya olmasın bu eşinizin size şov yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.
O mesaj bariz bir sizin gözünüzü boyamak için.
Hatta devamında bugun sizi iş yerine çağırması filan tamamen eşinizin kurgusu.

Ve bütün bu tuhaflıkları toplayınca ortaya uydurulmuş bir senaryo olabileceği çıkıyor :)
Sizin ilk konunuzu bilenler de böyle düşünüyorken, ben bilmediğim halde bu tutarsızlıklardan böyle hissettim.
Sabahtan beri tek kelime yazmamış olmanız da devamını yazıyor olmanız olabilir mi?

Neyse.. Emin olamayız elbette.
Umalımki bir erkek daha eşini aldatmamış olsun.

Ben suan karinla yazisiyorum yaziyorsa esinden yuz bulmus sanirim ve gunduzleri sıki fiki olabilirler. Mesaj yazarken yaninda sen oldugun icin boyle yazmis esin sanirim cunku normalde esin hic bu sekilde cevap vermiyor ki kiz ben sanirim esinle yazisiyorum yazmis. Esinde kabahat. Yuz veren o.
Bu arada eski konunu bilmiyorum.

"Belli ki eşinle yazışıyorum" sözü herşeyi açıklıyor zaten. Kocanız fingirdeme konusunda çıtayı arşa nasıl çıkarmışsa kız mesafeli halini görünce konduramamış.
Bu yoruma kesinlikle katiliyorum,esine toz konduramiyorsun belkide kondurmak istemiyorsun ama aralarinda bir cekim olmus,kimse gecenin bir koru oyle samimiyeti olmadigi birine mesaj atamaz yemez yani.Esinde sov amacli evliyim barkliyim bla bla icerikli mesaj atmis aklinca "ben masumum kiz bana yuruyor"ayaklari.Ise ihtiyaci var diye de isten cikarmamasi olayi da cok sacma degilmi sence?isyerinde sana asilan biri olsaydi ise ihtiyaci var diye tutar miydi sence?bu kadar guvenmeyin esinize,aklinizin bir kosesinde her naneyi yiyebilicegi dusuncesi olsun...olsunki,guvendigin daglara kar yagmasin.

Neresinden tutsak elimizde kalan bir konu.
Şaşkınlıkla sonucu bekliyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…