- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
Hahahaha ülkedeki tüm fizyoterapi merkezlerinin dökümünü alıp arayasım var iyi günler bugün merkezinizde olay yaşandı mı diyeSonucu öğrenmeden bu post kapanır konuyu açan baska nikle girmeye baslarsa vay halimize herkes bunun sonucunu bekliyor resmen
Senin burada takılman gereken yer neresi biliyor musun ben karınla yazışıyorum yeri demekki kocan normalde böyle davranmıyor ki terslediği an senin olduğunu anlamış kızda bir şey varsa kocanda on şey var aç gözünüKızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
Bu yoruma kesinlikle katiliyorum,esine toz konduramiyorsun belkide kondurmak istemiyorsun ama aralarinda bir cekim olmus,kimse gecenin bir koru oyle samimiyeti olmadigi birine mesaj atamaz yemez yani.Esinde sov amacli evliyim barkliyim bla bla icerikli mesaj atmis aklinca "ben masumum kiz bana yuruyor"ayaklari.Ise ihtiyaci var diye de isten cikarmamasi olayi da cok sacma degilmi sence?isyerinde sana asilan biri olsaydi ise ihtiyaci var diye tutar miydi sence?bu kadar guvenmeyin esinize,aklinizin bir kosesinde her naneyi yiyebilicegi dusuncesi olsun...olsunki,guvendigin daglara kar yagmasin."Belli ki eşinle yazışıyorum" sözü herşeyi açıklıyor zaten. Kocanız fingirdeme konusunda çıtayı arşa nasıl çıkarmışsa kız mesafeli halini görünce konduramamış.
Sabahtan beri karınla yazışıyorum derken? Aklıma farklı şeyler geldi ama siz eşimden eminim demişsiniz. İnşallah dediğiniz gibidir.bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?