Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

ilk defa böylee yorum yapcam ama bence eşinizi de iyi takip edin kız eşine yazan sen değilsin eşin diyorsa bunda birşey var yani sakın kıza odaklanma tek taraflı eşine de odaklan. ki servis ablası imiş işten rahatlıkla çıkartabilir bahane etmesin eşiniz çok bir kazancı olduğunu sanmıyorum zaten durumu kötü olabilir ama yaptığı gecenin köründe mesaj atmak ki içi boş değil ki bir şeyden cesaret alıyor ki o mesajı atıyor çok iyi düşünün ve çok iyi gözlemleyin ne yapıp edip bu işi çözün benim fikrim bu iş tek taraflı değil

Esinle kiz normalde de mesajlasiyor bence.bu sefer yakalanmis sadece ve mesajlari o nedenle o sekilde atmis.esin masum degil.allasen hangi kadin gece mesaj atar da esin bu sen degilsin der.belli ki arada samimiyet var.ama yeni yeni cilvelesiyorlar.belli yeni baslam8slar.olaya el.koy bence.

İyi de kız yazanın o olmadığını anlasa ve gerçekten aralarında bir şey olmuş olsa, “aaa pardon” deyip mesajlaşmayı bitirmez miydi?
Sonuçta adam onu bekarım diye kandırmamış. Adamın evli olduğunu biliyor.
Yazdığında yanında karısının olduğundan şüpheleniyor ama ısrarla “sabah böyle yazmıyordun” diyor.
Sizce çaktırmamak için konuyu kapatıp gitmesi lazım değil miydi?

Aslında aralarında hiçbir şey yoksa kadının böyle cevap vermesi çok anormal değil mi?

Daha dört gündür çalıştığın işyerindeki patronuna gece mesaj atacaksın ,patron ters cevap verince de yanında eşin mi var hatta mesajları o mu yazıyor diyeceksin. Ne cesaretle?
Patronun eşinin bunu okuduğunda hiçbirşey olmamıs gibi işine gücüne devam edebileceğini nasıl düşünür ki insan. Konu da mantık hatası var yada kadın anormal.

Kadın çok cesur da olabilir. Yani madem yakalandık iyice abartayım da ayrılsınlar diye düşünmüş olabilir.
Ya çok teori ürettik ama konu sahibi hâlâ ortada yok.

Aaaa teebiyesizlige bak ama eşiniz de demek ki sizin yanınızda olduğu için böyle bir tepki vermiş yani normalde daha sıcak davranıyo o zaman. Valla ben askasinin yuvasına üzüleyim derken kendi yuvamin huzurundan olamazdım işten cikartirdim ısrarla nedenini sorarsalar da söylerdim.

Bence eşin sana ayak yapıyor kız da bunun farketmemis ki senin yazdığını düşünüyor

Bence eşini asmalı kesmeli önce. Eşi belli yüz vermiş kıza

Evet öyle olabilir ama basima gelmese de eskiden bulunduğum bir sehirde tum erkeklere goz koyan bi ruh hastası vardı. Sadece filmlerde kitaplarda olur sanirdim. Ama böyle manyaklar da yok değil

Bence bu konu önceki konuda linç yediği için açılmış. Konu sahibi haklı çıkmış olacak, hepimiz kıza saydıracaktık ve olay kapanacaktı.
Kimsenin "eşin masum değil" diyeceğini düşünmemişti sanırım.
Kendisinden habersiz personel aldı diye eşiyle kavga eden insan, gece vakti böyle bir mesaj geldiğinde "ne cesaret sana mesaj atıyor" deyip o telefonu adama monte ederdi. Önceki konuda da yazmıştı zaten çok kıskancım diye.
Şimdi burada "ben eşime kendimden çok güveniyorum, eminim bir şey yoktur" diye savunmuş hep.

Ben kızın anormal olduğunu düşünüyorum.

Kendimizi kızın yerine koysak. Evli patronumuzla ilişkimiz var. Patron şu anda karısının yanında. Sahur gibi oldukça dikkat çekici bir zamanda, mesaj sesinin duyulmamasının imkansız olduğu bir saatte, uyanık mısın diye mesaj atıyoruz.
Yani ben evli biriyle sevgili olsam evden çıksın diye beklerim.

Bende olsam varlığımı belli ederdim. İşine gelince var işine gelmeyince yok olmak istemezdim. İkinci kadınlar eni sonu kendilerini belli ederler bence

hiçbir kadın zınk diye evli bir adama "sahura kalktın mı" diye bir mesaj atamaz karşı taraf ile samimi değil ise. mutlaka bir ışık görmüştür, bi samimiyet oluşmuştur. ne münasabet gecenin körü evli birine mesaj atmak. üstelik eşin tersleyince uzatmadan kusuruma bakmayın rahatsız ettim der normal bir insan. ki kaldı ki zaten normal bir iş arkadaşı böyle mesaj atmaz. muhabbeti uzatma lüksü ve samimiyeti de bulmuş. ben kesinlikle karşılıklı bir durum olduğunu düşünüyorum.

Adam 2li oynuyosa,kız da ben bu oyunu bozarım diyip,dur sen ben bi karının algılarnı açayım diye özellikle o saati seçmiştir.
Yada ben bu dizileri fazla izliyorm:)

Bende olsam varlığımı belli ederdim. İşine gelince var işine gelmeyince yok olmak istemezdim. İkinci kadınlar eni sonu kendilerini belli ederler bence

Medeni toplumlarda işe yarayacak bir yöntem sizinki.

Bizde aldatılan kadınlar kocalarına daha çok yapışıp aldattığı kadınla yarışa girmeye kalkıyor

Konu gerçekse de üzgünüm ama adam masum değil.
Aklı başında hiçbir insan ilk günden ara bozmaya çalışmaz. Adama kendi kendine göz koymuş bile olsa yavru ceylanı ilk günden ürkütmemeye, eşine yakalanma korkusu yaşatmamaya çalışır ki adam kendisine rahatça yanaşsın.
Kadının işten atılma korkusu bile yok.

Ya uzun zamandır samimiyetleri var ve eşi de artık şüphelenmeye başlasın diye o saatte mesaj atmış ya da 4 günde gelişen mükemmel bir samimiyetleri var ve adam artık ne konuşuyor, nasıl konuşuyorsa o cesareti bulmuş.
Sevgilisine "eşimle aram çok kötü, evli gibi değiliz. Beraber bile uyumuyoruz" diyen adamları okuyoruz burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…