- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
ilk defa böylee yorum yapcam ama bence eşinizi de iyi takip edin kız eşine yazan sen değilsin eşin diyorsa bunda birşey var yani sakın kıza odaklanma tek taraflı eşine de odaklan. ki servis ablası imiş işten rahatlıkla çıkartabilir bahane etmesin eşiniz çok bir kazancı olduğunu sanmıyorum zaten durumu kötü olabilir ama yaptığı gecenin köründe mesaj atmak ki içi boş değil ki bir şeyden cesaret alıyor ki o mesajı atıyor çok iyi düşünün ve çok iyi gözlemleyin ne yapıp edip bu işi çözün benim fikrim bu iş tek taraflı değil
Aslında aralarında hiçbir şey yoksa kadının böyle cevap vermesi çok anormal değil mi?İyi de kız yazanın o olmadığını anlasa ve gerçekten aralarında bir şey olmuş olsa, “aaa pardon” deyip mesajlaşmayı bitirmez miydi?
Sonuçta adam onu bekarım diye kandırmamış. Adamın evli olduğunu biliyor.
Yazdığında yanında karısının olduğundan şüpheleniyor ama ısrarla “sabah böyle yazmıyordun” diyor.
Sizce çaktırmamak için konuyu kapatıp gitmesi lazım değil miydi?
Kadın çok cesur da olabilir. Yani madem yakalandık iyice abartayım da ayrılsınlar diye düşünmüş olabilir.Aslında aralarında hiçbir şey yoksa kadının böyle cevap vermesi çok anormal değil mi?
Daha dört gündür çalıştığın işyerindeki patronuna gece mesaj atacaksın ,patron ters cevap verince de yanında eşin mi var hatta mesajları o mu yazıyor diyeceksin. Ne cesaretle?
Patronun eşinin bunu okuduğunda hiçbirşey olmamıs gibi işine gücüne devam edebileceğini nasıl düşünür ki insan. Konu da mantık hatası var yada kadın anormal.
Aaaa teebiyesizlige bak ama eşiniz de demek ki sizin yanınızda olduğu için böyle bir tepki vermiş yani normalde daha sıcak davranıyo o zaman. Valla ben askasinin yuvasına üzüleyim derken kendi yuvamin huzurundan olamazdım işten cikartirdim ısrarla nedenini sorarsalar da söylerdim.Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
Bence eşin sana ayak yapıyor kız da bunun farketmemis ki senin yazdığını düşünüyorKızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
Bence eşini asmalı kesmeli önce. Eşi belli yüz vermiş kıza
Aslında aralarında hiçbir şey yoksa kadının böyle cevap vermesi çok anormal değil mi?
Daha dört gündür çalıştığın işyerindeki patronuna gece mesaj atacaksın ,patron ters cevap verince de yanında eşin mi var hatta mesajları o mu yazıyor diyeceksin. Ne cesaretle?
Patronun eşinin bunu okuduğunda hiçbirşey olmamıs gibi işine gücüne devam edebileceğini nasıl düşünür ki insan. Konu da mantık hatası var yada kadın anormal.
Bende olsam varlığımı belli ederdim. İşine gelince var işine gelmeyince yok olmak istemezdim. İkinci kadınlar eni sonu kendilerini belli ederler benceBen kızın anormal olduğunu düşünüyorum.
Kendimizi kızın yerine koysak. Evli patronumuzla ilişkimiz var. Patron şu anda karısının yanında. Sahur gibi oldukça dikkat çekici bir zamanda, mesaj sesinin duyulmamasının imkansız olduğu bir saatte, uyanık mısın diye mesaj atıyoruz.
Yani ben evli biriyle sevgili olsam evden çıksın diye beklerim.
Adam 2li oynuyosa,kız da ben bu oyunu bozarım diyip,dur sen ben bi karının algılarnı açayım diye özellikle o saati seçmiştir.Ben kızın anormal olduğunu düşünüyorum.
Kendimizi kızın yerine koysak. Evli patronumuzla ilişkimiz var. Patron şu anda karısının yanında. Sahur gibi oldukça dikkat çekici bir zamanda, mesaj sesinin duyulmamasının imkansız olduğu bir saatte, uyanık mısın diye mesaj atıyoruz.
Yani ben evli biriyle sevgili olsam evden çıksın diye beklerim.
Bende olsam varlığımı belli ederdim. İşine gelince var işine gelmeyince yok olmak istemezdim. İkinci kadınlar eni sonu kendilerini belli ederler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?