Astsubayla sevgili olmak?

Melekkiz070707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
4
3
1
36
Bundan tam 1 yıl önce internette tanıştık, ilk 1 ay çok ilgiliydi, sonra borcum var, aile sorunum var,kendimi toparlamadan sana dönemem dedi, gibi bahaneler üreterek benden uzaklaştı, şuan suriyede. Görev yapıyor, ne zaman geleceği belli değilmiş,türkiyeye. Döndüğümde herşeyi konuşucaz dedi.sizce ne yapmalıyım?

Bundan tam 1 yıl önce internette tanıştık, ilk 1 ay çok ilgiliydi, sonra borcum var, aile sorunum var,kendimi toparlamadan sana dönemem dedi, gibi bahaneler üreterek benden uzaklaştı, şuan suriyede. Görev yapıyor, ne zaman geleceği belli değilmiş,türkiyeye. Döndüğümde herşeyi konuşucaz dedi.sizce ne yapmalıyım?
Daha sosyal olun ve lütfen internete güvenmeyin.

İnternette tanışmışsınız, nasıl güveniyorsunuz? Borcu harcı olan adamdan ve bunu tanıştığı insana söyleyenden hayır gelmez. Aileyle problemleri varsa gitsin çözsün. Size başka adam mı yok? Tanımadığınız insanın peşinden gitmeyin bu kadar.

dikkatli ol altindan her sey cikabilir, evli olabilir, hayatinda biri olabilir, her sey olabilir. ilk 1 aydan sonra ne degisti birden bire?

Sende yedin mi.
Ay inanmıyorum gerçekten 2020 de netten tanıştığınız adamlara bel bağlamanıza inanamıyorum. Hepinize tokat atıp sarsmak istiyorum kendinize gelin diye!!!

Tanışmış senle 3 5 sohbeti sarmış kenarda dur istiyor işte.
Ne borcum var, aile sorunlarım var yoluna koymam lazım falan yiyor musunuz bunları ya.
Sende gerçekten sap gibi dönmesini bekleyecek misin?

Gözünüzü seveyim kendinize değer verin bi ya.
Bunca kadınlar toplansın, ezilmesin, hakkını yedirmesin, gözünü açsım diye uğraşırken böyle postlara gelince valla umudum tükeniyor ya öf

Belkide evli ve esinden ayri suriyelerde oldugu icin internette kiz avina dusmusde olabilir. Ben beklerim erkek milletinden.
Guvenme bnce. Insan yani basindakini taniyamiyo.
Benim esimde yapti cunku. Kim bilir karsidaki bekarmi sandi. Oyuzden guvenmeyn. Bekarim diyen evlilerle dolu sosyal medya.

Belkide evli ve esinden ayri suriyelerde oldugu icin internette kiz avina dusmusde olabilir. Ben beklerim erkek milletinden.
Guvenme bnce. Insan yani basindakini taniyamiyo.
Benim esimde yapti cunku. Kim bilir karsidaki bekarmi sandi. Oyuzden guvenmeyn. Bekarim diyen evlilerle dolu sosyal medya.

Aynen benimkide suriyedeylen aldattı beni. Boşandık. Hem de internette tanıştığı bi kadinla

:KK43: cok üzücü ya, karsidakinin de sucu degil, bekarim diye yemin edeni bile gördüm ben sahsen. noldu o kadinla mi birlikte bi de :/

Yok karşıdaki kadın evli olduğunu biliyordu. Benim eski kocam dürüst!? bir adamdır. Kartları açık oynar. Söylemiş Yani evli olduğunu, kendisine aşık olduğunu falan. Aldatıldığımı öğrendikten sonra ilk 10 gün sinir krizi geçirdim sonra iletişimi tamamen kesip bağları kopardım. Ne yaptılar hicbir fikrim yok.

İkisi de aynı ayardaymış o zaman! Yazıklar olsun, benzer bi durum yaşadığım için anlıyorum seni

Back
X