Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ahh bi çıtır olunca görcem psikolojini benim de kilo verdikten sonra alıp yine diyete girmek canıma yetti ama bak yapacak bişe yok

Hehehe kızlar hosgeldınız demek artık burdasınız osaman bende burdayım. Yarın gorusuruz optummm..az yiyin ha..

Hehehe kızlar hosgeldınız demek artık burdasınız osaman bende burdayım. Yarın gorusuruz optummm..az yiyin ha..

burdayız burdayııızz :)) az yemeye çalışıyoruzdur umarım özlemciğim değil mi hayatım asyacığım sende gözü
müzün önünde eri bizde salyalarımızı akıtalım
asya ya bide önceki halim sonraki halim diyerekten foto koysana bizde farkı farkedelim şevke gelelimm dimiii amaa yaaa:))

Son düzenleme:

Farkı fark edelim şevke gelelim güzel cümle oldu parti konuşması yapanların sloganı gibi oldu hahahahha

günaydınn.. gerı donmenıze sevındım. acıkcası benımde ılk zamanlardakı motıvasyonumdan eser kalmadı. belkı bende sızle tekrar gaza gelırım. foto olayına gelınce oncesı varda henuz sonrasını cekmedım cekınce koyarım.. sen şevke gel yeterki hallederiz bi şekilde

heyecan yaptım merak ediyorumm seni valla benimde bugün sınavım bitti ve temelli diyetliyimm artııııııkkk:))

az yiyorum hatta yemeye vaktim yok bence ben burada ericem artık yakında 0 bedeni aşıp 0 olucam:d:d
bi forumda gormustum sen bıyere ıse gırmıssın. Hayırlı olsun. Ne işiymiş bu bukadar yoğun..

heyecan yaptım merak ediyorumm seni valla Benimde bugün sınavım bitti ve temelli diyetliyimm artııııııkkk:))

ee sımdı sınav bıttı tamam ıyı guzel. Umarım sonucta guzeldır. Okulmu bıttı sımdı. Bıde sen sınav bıttı ankaraya donup yıne terkmı edıceksın burayı

ee sımdı sınav bıttı tamam ıyı guzel. Umarım sonucta guzeldır. Okulmu bıttı sımdı. Bıde sen sınav bıttı ankaraya donup yıne terkmı edıceksın burayı
bugünkü kötüydü bi diğerleri çok iyi geçti bugünkü girdiğimde süpriz geldi zaten beklemiyordum bahar döneminden amma dd ile kaldım..muhtemelen tek derse kalıcam bundan ki inş diğerlerinden geçer bi bundan kalırım:))

yok vınn aldım kendime dükkandan fırsat buldukça giricem.yazın hep dükkandaydım ramazan falan girdi derken uyumaya anca fırsat buluyodum ki düşün ben bütlere bile çalışamadım hiç sınav haftası çalıştım o kadar meşguldum ama inş döndüğümde öyle olmaz işler gerçi okullar falan açılıyor pek yoğunluk olmaz ama

ne dukkanı bukadar calıstırıyor senı. basladınmı sımdı sen dıyete. tıckerınıda yap gorelım..

oo herkes geri dönmüş :) o zaman ben de geldim 52 olmuştum ama 2 kilosunu geri aldım umarım okullar açılmadan 50 olur ve sabitlerim .. takipteyim sizii

asya deniz teşekkür ederim canım bir tek sen mutluluklar dilemişsin çok sağol
benim diyette gitti balayında hatta otelde bir baktımkı hep yemek saatlerini bekler olmuşum:26: garanti aldım birkaç kiloda tartılmaya korkuyorum:2:

tükanda dondurma satıyorum canım ben öyle tatlı boğaz dükkanı tartımız çalışmıyorda kilomu göremiyorum henüz pilini değiştiricem falan o zaman hallolur inş:)

kııızz dondurmalara yenılme sakın ha. senınkıde cın ıskencesı gıbı olacak. o kadar tatlının ıcınde dıyet yapmak.... kendımı dusenemedım bak.. al bır pılde tartıl bakalım..kılodasım benım..

oo herkes geri dönmüş :) o zaman ben de geldim 52 olmuştum ama 2 kilosunu geri aldım umarım okullar açılmadan 50 olur ve sabitlerim .. takipteyim sizii
gel canım gıttıgın kabahat. bak gıttın aldın kıloları geldın. verıcez beraber ınsallah. bende motıvasyon dusuk bu arama ama sağolsun dıger topıktekı arkadaslar hep destekcımm..

korkunun ecele faydası yok tartıl ve yol yakınken don aramıza..

sibeeelll mutluluklar sana allah bi yastıkta kocatsın inşallah darısı başımıza

ben fırsat bulamıyorum ki işten bakayım ne var ne yok
annem bi karışım duymuş onu içiyorum 2 gündür işe yararsa hemen bilgilendiricem

canım ne ısı bu bukadar yoğun. Benıde gectın..

sağol mukayese
bugun döndüm aranıza öğlen ekmeksiz yemek yedim. eşimede artık bana kepek ekmeği almasını soyledim. çunku her akşam sıcak ekmek alıyo ve ben dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…