- Konu Sahibi mavikelime
-
- #2.121
önceden faydasını gördüğüm bir diyet türü en son onunla ayrılmıştım aranızdan hatırlarsan ve onunla dönüyorum :))))
tavuk salata
ahh bi çıtır olunca görcem psikolojinibenim de kilo verdikten sonra alıp yine diyete girmek canıma yetti ama bak yapacak bişe yok
Hehehe kızlar hosgeldınız demek artık burdasınız osaman bende burdayım. Yarın gorusuruz optummm..az yiyin ha..
burdayız burdayııızz :)) az yemeye çalışıyoruzdur umarım özlemciğim değil mi hayatımasyacığım sende gözü
müzün önünde eri bizde salyalarımızı akıtalım
asya ya bide önceki halim sonraki halim diyerekten foto koysana bizde farkı farkedelim şevke gelelimm dimiii amaa yaaa:))
Farkı fark edelim şevke gelelimgüzel cümle oldu parti konuşması yapanların sloganı gibi oldu hahahahha
günaydınn.. gerı donmenıze sevındım. acıkcası benımde ılk zamanlardakı motıvasyonumdan eser kalmadı. belkı bende sızle tekrar gaza gelırım. foto olayına gelınce oncesı varda henuz sonrasını cekmedım cekınce koyarım.. sen şevke gel yeterki hallederiz bi şekilde
bi forumda gormustum sen bıyere ıse gırmıssın. Hayırlı olsun. Ne işiymiş bu bukadar yoğun..az yiyorum hatta yemeye vaktim yok bence ben burada ericem artık yakında 0 bedeni aşıp 0 olucam:d:d
heyecan yaptım merak ediyorumm seni vallaBenimde bugün sınavım bitti ve temelli diyetliyimm artııııııkkk:))
bugünkü kötüydü bi diğerleri çok iyi geçti bugünkü girdiğimde süpriz geldi zaten beklemiyordum bahar döneminden amma dd ile kaldım..muhtemelen tek derse kalıcam bundan ki inş diğerlerinden geçer bi bundan kalırım:))ee sımdı sınav bıttı tamam ıyı guzel. Umarım sonucta guzeldır. Okulmu bıttı sımdı. Bıde sen sınav bıttı ankaraya donup yıne terkmı edıceksın burayı
bugünkü kötüydü bi diğerleri çok iyi geçti bugünkü girdiğimde süpriz geldi zaten beklemiyordum bahar döneminden amma dd ile kaldım..muhtemelen tek derse kalıcam bundan ki inş diğerlerinden geçer bi bundan kalırım:))
yok vınn aldım kendime dükkandan fırsat buldukça giricem.yazın hep dükkandaydım ramazan falan girdi derken uyumaya anca fırsat buluyodum ki düşün ben bütlere bile çalışamadım hiç sınav haftası çalıştım o kadar meşguldum ama inş döndüğümde öyle olmaz işler gerçi okullar falan açılıyor pek yoğunluk olmaz ama
ne dukkanı bukadar calıstırıyor senı. basladınmı sımdı sen dıyete. tıckerınıda yap gorelım..
tükanda dondurma satıyorum canım ben öyle tatlı boğaz dükkanıtartımız çalışmıyorda kilomu göremiyorum henüz pilini değiştiricem falan o zaman hallolur inş:)
gel canım gıttıgın kabahat. bak gıttın aldın kıloları geldın. verıcez beraber ınsallah. bende motıvasyon dusuk bu arama ama sağolsun dıger topıktekı arkadaslar hep destekcımm..oo herkes geri dönmüş :) o zaman ben de geldim 52 olmuştum ama 2 kilosunu geri aldımumarım okullar açılmadan 50 olur ve sabitlerim .. takipteyim sizii
asya deniz teşekkür ederim canım bir tek sen mutluluklar dilemişsin çok sağol
benim diyette gitti balayında hatta otelde bir baktımkı hep yemek saatlerini bekler olmuşum:26: garanti aldım birkaç kiloda tartılmaya korkuyorum:2:
sibeeelll mutluluklar sana allah bi yastıkta kocatsın inşallah darısı başımıza
ben fırsat bulamıyorum ki işten bakayım ne var ne yok
annem bi karışım duymuş onu içiyorum 2 gündür işe yararsa hemen bilgilendiricem:d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?