- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #2.081
sağol canım düğün ağustos sonu beklerim
gelelim diyete. diyet miyet hak getire:26: şöyle yani eskisi gibi değilim artık yemekleri abartmıyorum daha çabuk doyoyorum sabah yuruyuşlerine devam ediyorum. daha doğrusu devam ediyordum taki dün abiye denerken giydiğim pentinin korse çorabı afedersiniz pişik yapana kadarşimdi yürüyüşte yapamıyorum canım acıyo. bu sıcakta niye giyersin değil mi. yok ille basen kapansın abiye hoş dursun dedim bu sıcakta başıma gelene bak
sormaya bide kına gecesinde abiyenin altın giyeceğim ben o korseden. ya düğüne pişikle girersem nolcakkorsesizde kötu durdu yan etler felan hepsi fırladı tabi. napıcam ben ya:26:
ama sizde artık boşladınız girdiğimde motive olmuş insanlar göremiyorum ben de etkileniyorumgelin artık yaaa
yok ben o kilonun üstüne 3 kilo aldımevet kimse takıp etmiyo artık boşladımı herkes diyeti heyyyyasya deniz ve sen de ibre sola kaymaya devam ediyo görüyorum ne mutlu size. ben formumu koruyorum galiba artık
ama sizde artık boşladınız girdiğimde motive olmuş insanlar göremiyorum ben de etkileniyorumgelin artık yaaa
aşktan olmasın..yok ben o kilonun üstüne 3 kilo aldımama bi türlü değiştiremiyorum ticker ı şimdi 64.5 falanım sanırım atağa geçmeliyim
yapma ya:26: kolay kolay veremiyoz nasıl birden alıyoz yabutun hayatımız boyunca hep dikkat mi edeceğiz biz
kızlar banada yardım çok kilom var motivasyon sıfır ramazan dolayısıyla baskülde eksilme var ama hep su kaybı gibi geliyor bana çünkü incelme yok .ramazandan önce spor yapardım şimdi bıraktım ramazandan sonra devam inşallah haftalık 720 dakika spor yapıyorum
ben 3 ay önce dukkan diyetine başladım ilk günlerde biraz verdim 2 ayda tam 6 kilo verdim 1 ay hiç veremedim artık sıkılıp bıkaktım 3 kilosunu hemen geri almıştım şimdi tekrar başlamak zor geliyor bana ben meyvesiz yaşayamam sahurda sade karpuz 1 dilim ekmek yedim
fazla yiyen biri degilim ama bazen kaçamaklar yapıyorum
yapamam dıyorsan sen bılırsın tabıkıde ama bence gayet ıyı vermıssın az daha sabretseymıssın hedefıne ulasırmıssın. Dıyetısyene gıttınmı hıc.
aramıza hoşheldin fadime . gayet guzel vermişisn inş devamıda gelir
mukayese geçmiş olsun cnm tedavinle birlikte dahada aşağılara inersin inş. zaten fazla bi kilon kalmadı artık
asya deniz sen dukana devame diyorsun sanırım valla ne diyeyım helal olsun
bana gelince....
iki haftada tartılan ben artık hergun tartılmaya başladımbirgun 65.1 birgun 66.5 anlamadım gitti 65-66 arası dolaşıyorum anlayacağınız. tabi aç karnına
göğüslerim küçüldü gitti basenlerim hala yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?