Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

sağol canım düğün ağustos sonu beklerim
gelelim diyete. diyet miyet hak getire:26: şöyle yani eskisi gibi değilim artık yemekleri abartmıyorum daha çabuk doyoyorum sabah yuruyuşlerine devam ediyorum. daha doğrusu devam ediyordum taki dün abiye denerken giydiğim pentinin korse çorabı afedersiniz pişik yapana kadar şimdi yürüyüşte yapamıyorum canım acıyo. bu sıcakta niye giyersin değil mi. yok ille basen kapansın abiye hoş dursun dedim bu sıcakta başıma gelene bak

pişik berbat bişey yaaa. gecmıs olsun. sırf bu yuzden ne etek ne elbıze gıyemıyorum beeennnnn

sormaya bide kına gecesinde abiyenin altın giyeceğim ben o korseden. ya düğüne pişikle girersem nolcak korsesizde kötu durdu yan etler felan hepsi fırladı tabi. napıcam ben ya:26:

sormaya bide kına gecesinde abiyenin altın giyeceğim ben o korseden. ya düğüne pişikle girersem nolcak korsesizde kötu durdu yan etler felan hepsi fırladı tabi. napıcam ben ya:26:

korsenın ıcınden bacaklarının iç kısmına bez gıbı bısey koyarsan olmazsın pişik korkma yaaa..

bilmiyom artık canım ya. korsesiz şöyle gönlüme göre bi elbise giyemiyorum. kilomda takıldı zaten artık
sizlerde durum nasıl

ama sizde artık boşladınız girdiğimde motive olmuş insanlar göremiyorum ben de etkileniyorum gelin artık yaaa

evet kimse takıp etmiyo artık boşladımı herkes diyeti heyyyy asya deniz ve sen de ibre sola kaymaya devam ediyo görüyorum ne mutlu size. ben formumu koruyorum galiba artık

evet kimse takıp etmiyo artık boşladımı herkes diyeti heyyyy asya deniz ve sen de ibre sola kaymaya devam ediyo görüyorum ne mutlu size. ben formumu koruyorum galiba artık
yok ben o kilonun üstüne 3 kilo aldım ama bi türlü değiştiremiyorum ticker ı şimdi 64.5 falanım sanırım atağa geçmeliyim

yapma ya:26: kolay kolay veremiyoz nasıl birden alıyoz ya butun hayatımız boyunca hep dikkat mi edeceğiz biz

ama sizde artık boşladınız girdiğimde motive olmuş insanlar göremiyorum ben de etkileniyorum gelin artık yaaa

valla ben boşlamadım..

yok ben o kilonun üstüne 3 kilo aldım ama bi türlü değiştiremiyorum ticker ı şimdi 64.5 falanım sanırım atağa geçmeliyim
aşktan olmasın..
yapma ya:26: kolay kolay veremiyoz nasıl birden alıyoz ya butun hayatımız boyunca hep dikkat mi edeceğiz biz

al bendende okadar..

kızlar ya gelıyorum gıdıyorum yoksunuzkı. bu aalarda bakmadım yalan yok. e bundan sonra burdayız dıyorsanız ben hep gelırım merka etmeyın sızz...

kızlar banada yardım çok kilom var motivasyon sıfır ramazan dolayısıyla baskülde eksilme var ama hep su kaybı gibi geliyor bana çünkü incelme yok .ramazandan önce spor yapardım şimdi bıraktım ramazandan sonra devam inşallah haftalık 720 dakika spor yapıyorum

sende ıyı kılovermıssın canım. ben dukan dıyetını uyguluyorum kılon fazla oldugu ıcın sanda tavsıye ederım

Son düzenleme:
ben 3 ay önce dukkan diyetine başladım ilk günlerde biraz verdim 2 ayda tam 6 kilo verdim 1 ay hiç veremedim artık sıkılıp bıkaktım 3 kilosunu hemen geri almıştım şimdi tekrar başlamak zor geliyor bana ben meyvesiz yaşayamam sahurda sade karpuz 1 dilim ekmek yedim
fazla yiyen biri degilim ama bazen kaçamaklar yapıyorum

yapamam dıyorsan sen bılırsın tabıkıde ama bence gayet ıyı vermıssın az daha sabretseymıssın hedefıne ulasırmıssın. dıyetısyene gıttınmı hıc.

asyaaa maşallah yaa hızla eriyosun allah nazardan saklasın, kilo almam aşktan değil guatrdanmış zayıflamak için çok övülen bi dahiliyeciye gittim gizli guatr olduğunu ömür boyu aç gezsem bile tedavi olmazsa zayıflayamayacağımı söledi hatta diyet programına almak için fazla kilom olmadığını da söledi ama ben biraz mızıklanınca kabul etti 80 kilonun altındakileri diyetisyene yönlendiriyo kendisi bakmıyodu neyse bi kitapçık verdi örnek liste var liste üzeerinden ne yapmam gerektiğini anlattı 2 hafta sonrasına kontrole çağırdı ilacımla birlikte diyetime başlıyorum yarın kilom 65 yağ oranım %35sonucu merak ediyyorum

dukanı da sordum fransız yemek düzenine göre başarılı bi diyet ama bize uygulandığında yanlışlarla dolu yapı olarak türkler yulafa ete alışkın değil bi egelide başarı sağlamaz bu diyet dedi bana verdiği liste benim gün içinde yediğimin 2,5 katı kadar

yapamam dıyorsan sen bılırsın tabıkıde ama bence gayet ıyı vermıssın az daha sabretseymıssın hedefıne ulasırmıssın. Dıyetısyene gıttınmı hıc.

çok sabısız ve çabuk pes eden biriyim irade desen o gibi 80 olmaya razıyım
bu 3 diyetisyen degiştirmem ama şimdiki dr bana liste verdi nasıl beslencegini seminerde söyledi ama ben tam uymuyorum ramazandan sonra inşallah devam ederim kurban bayramına kadar 85 olurum

aramıza hoşheldin fadime . gayet guzel vermişisn inş devamıda gelir
mukayese geçmiş olsun cnm tedavinle birlikte dahada aşağılara inersin inş. zaten fazla bi kilon kalmadı artık
asya deniz sen dukana devame diyorsun sanırım valla ne diyeyım helal olsun
bana gelince....
iki haftada tartılan ben artık hergun tartılmaya başladım birgun 65.1 birgun 66.5 anlamadım gitti 65-66 arası dolaşıyorum anlayacağınız. tabi aç karnına
göğüslerim küçüldü gitti basenlerim hala yerinde

hoş bulduk canım inşallah 80 lere inerim 2 gündür reglim 8 gün sürüyor bu arada biraz kilo versem iyi olucak

8 günmü bense aylardır doya doya hastalanmayı ozledim adet duzensizliği çekiyorum da
senin işinde zor 8 gun tatlı krizi desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…