Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

spora devam ben artık vallahi 15 yaşından beri diyetteyim. kilom fazla değil ama beni rahatsız ediyo. boyum kısa fazla görunuyo. 5 yaşında kızım var spora alıştıryorum ki hayatında hepspor olsun.
.

spora devam ben artık vallahi 15 yaşından beri diyetteyim. kilom fazla değil ama beni rahatsız ediyo. boyum kısa fazla görunuyo. 5 yaşında kızım var spora alıştıryorum ki hayatında hepspor olsun.
.

off bende cocuklugumdan berı kıloluyum. hiç zayıf olmadımkı. dıyet yaptım verdım bıraktım aldım. falan fılan. ama bu sefer olacak azımlıyım ve de durumumdan cok sıkayetcıyım..

iyi geceler . ben kaçıyorum. yarın gorusmek uzere...

yok diyette değilim tam kilo verdim ham,le kaldım
valla aldığım kotlara doyamadım. ama olsun cok hamur işi yedim ilk 3 ayda 5 kilo aldım şimdi sadece o hamurişini kestim.4 aylığım. napalım
evde koşu bandı var yarım saat yuruyorum bendede hastalık haline geldi işte yuruyunce bi rahatlıyorum kendimi cok ii hissediyorum eenerjik oluyorum bide temizlik yapıyorum sonra ertesi gun belim tutuluyo yataktan kalkamıyorum.

.

kesinlikle katılıyorum şimdi kızıyorum anneme niye beni bişeylere göndermedin falan diye çünkü anne tarafım balıketli ve çok çok müsaitiz kg almaya..ve bende küçüklüğümden beridir kiloluyum her geçen sene bi önceki seneyi aradım..

ama bu kadar çokta yorma kendini.temzlik yaptığın gün spor yapma yada spor yaptığında temizlik yapma.çok harabediyosun kendini yazık canına bebişle ikinize:)

diyorumya enerjik oluyorum. bide hamile değilken koşu bandında kolbastı dinlerdim valla depar atardım cok gaza getirirdi beni :) cnm ii geceler

diyorumya enerjik oluyorum. bide hamile değilken koşu bandında kolbastı dinlerdim valla depar atardım cok gaza getirirdi beni :) cnm ii geceler

:):)hahaah neyse bu doğumdan sonra dahada şekillenirsin artık:):)sen çoluk çocuk sahibisinde derdin bu ben daha bunlara karışmadan boyumdan büyük kilom var:):):):):)

koca öyle demiyo ama burası antalya bide cok rus varhepsi taş gbi napalım mecbur diyete doğumdan sonra devam yoksa valla kocam elimden gider. beyzaco göruşelim yine ben hergun burdayım görüşürüz ii geceler cnm

koca öyle demiyo ama burası antalya bide cok rus varhepsi taş gbi napalım mecbur diyete doğumdan sonra devam yoksa valla kocam elimden gider. beyzaco göruşelim yine ben hergun burdayım görüşürüz ii geceler cnm

:):):)haklısın valla :):) görüşelim tekrardan bende burdayım artık günlük menülerimi yazıcam inşalah:):)iyi geceler tatlım görüşmez üzere:)

Kıızzlaar giremedim dün.. bende dünü kendime ayırdım azıcık gezdim tozdum 10. günümde kendimi ödüllendirdim. ama her ihtimale karşı o günde bi 10 km yürüdüm.. birazcık alkol almıştım uyuyamadım bütün gece midemde kötü bişi yiyesim yok , gelmiyo içimden. Onun için "sağlıklı beslenme"me yarından itibaren tam enerjiyle devam edicem..:) Bugünde 10 km kadar yürüdüm belki daha fazla..

giremedim iki gündür. spora başladım ben de. söylediğin hareketleri de yapıyorum cekk :) bugün biraz fazla yedim ama sizin nasıl gidiyo kızlar ?

merhaba,
kilo verme ve fit olmayla ilgili size söylemek istediğim şey protein diyetinin en uygun olduğudur.Beden sağlıklı bir şekilde incelir ve kilo verilir.Az yemek ya da yememek vücuda fayda yerine zarar verir.Sağlıklı bir şekilde 7 kilo verip 1 beden de incelmeyi 2 ayda başardım.Bu arada verilen kilo diyete başladığınız kilonuza bağlı olarak değişir.90 kilo olan birinin 1 ayda vereceği kilo ile 70 kilo olan birinin vereceği kilo farklıdır.İlgilenen arkadaşlarla özelden görüşebiliriz.Herkese sağlıklı günler dilerim.

bende mezuniyetzede olmamak için kilo vermeye karar verdim bünyem kilo almaya çok müsait haftada 4 kilo aldığım zamanı bile biliyorum 4 ayda 7 kilo veriyorum diyeti bıraktığım ilk ayda geri alıyorum ki abartarak yemediğim halde pco hastasıyım belki bunun da etkisi var kısaca hazirana kadar 10 kilo verebilmek için benim desteğe ihtiyacımvar 23 yaşındayım 1.63 boy 68 kilo

kzlar bende zayıflamak istiorum=((((bnde aranza alsanz???

slm cnm hosgeldin aramıza. motive için burdayız. umarım kılolar gıder ve bekledıgımız sonucu alırız..

alkolde kılo yapıyor. onuda kılo verene kadar hayatından cıkar

giremedim iki gündür. spora başladım ben de. söylediğin hareketleri de yapıyorum cekk :) bugün biraz fazla yedim ama sizin nasıl gidiyo kızlar ?

ohh sporada baslamısız. sen hızlı cıktın. yemenıde ayarladınkı tamamdır bu iş.. bide ben yapabilsem

sanada bu yolda basarılar dılerım. hep birlikte başarıcaz inşallah.

ben bugun rejıme daır hıcbırsey yapamadım malesef. ha abartarak yemedımde ama rejımmış gibide yemedim ıkı gundur evde degıldım. ama yarın tekrar kaldıgım yerden baslıyorum..

aa bırakmak yok asya :) merak etme sen de hedefine ulaşıcaksın biz de inşallah..

neler yapmamız gerekiyor peki ? anlatır mısın biraz. bi gün içinde nasıl beslenmeliyiz,neler yemeliyiz ? 56 kiloyum ben zaten 6 kilo falan vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…