- Konu Sahibi mavikelime
Kızlaaarrr ben geldimmm :) bugn bnm tartı günümdü ama evdeki tartı bozuk bnm yeni tartı almam lazım galiba :)
Bu ceza olayını sevdim valla ama haftada bi gün güzel kilo verebilmiş olanın ödülü de olsa cok güzel olmaz mı :)
Ben dün cok kötü beslendim
çok yemiyorum, regl dönemim olmasına ragmen tatlıya saldırmıyorum bnm öğünlerimi ayarlayamamam en büyük problemim sanırım
öğün saatlerim yok bazen 2 öğün bazen 3 öğün bazen ara öğünleri de yiorum bazen atlıorum akşam yemeğim bigün 7deyse bi gün 9a cıkıo offf napcam nasıl düzenliycem bilmiyorum 

Haftaiçi okulum var yurtta kalıyorum bazen gezmeye cıkıyorum dışarda yemek istemediğimden yurda dönene kdr akşm yemeğimi yemiorum dönüş saatmse 8i 9u buluo haftasonu bi nebze daha iyi çünkü evime geliyorum :)
Dün mesela sabahtan dişçiye gittim dişçi de erkek arkadaşımın babasıydı
canımın yanmasının yanında bi de görücüye cıkma stresim vardı ilk kez tanışacaktık, düşünün halimi nasıl yemek yiim ben 
saat 1bcga kdr yemek yememem gerekiyodu yiemedim kahvaltı da yapmamıştım snra derse girdm 1bckta gene yiemedim teeee saat 3-3.30da yemek yedim tavuk ızgara ve salata oldu yiyeceklerim, sonra eve geldim aç deildim yine yemedim bşy saat 10 gibi 1 portakal 1/2 elma o kadarcık :) ama su içemiyorum 1 litre anca içmişimdir heralde 

Bu ceza olayını sevdim valla ama haftada bi gün güzel kilo verebilmiş olanın ödülü de olsa cok güzel olmaz mı :)
Ben dün cok kötü beslendim
Haftaiçi okulum var yurtta kalıyorum bazen gezmeye cıkıyorum dışarda yemek istemediğimden yurda dönene kdr akşm yemeğimi yemiorum dönüş saatmse 8i 9u buluo haftasonu bi nebze daha iyi çünkü evime geliyorum :)
Dün mesela sabahtan dişçiye gittim dişçi de erkek arkadaşımın babasıydı
Son düzenleme: