• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atalete Yenilmek

Teşekkür ederim umarım senin de hayatın dilediğin gibi olur 🙏🏻 Tanıdıklara da söyle istersen, belki duydukları iş olur, yönlendirirler. Bir de internetteki sitelere cv bırak dilersen. İyi şanslar 🙏🏻
Bende çok teşekkür ederim. Tüm akrabalar biliyor, yardımcı olmaya çalışıyorlar ama piyasa yüzünden sıkıntılı maalesef.

ben kendimi boyle yorgun hissedigim zamanlarda once daha kucuk ve erteledigim bir seyi yaparim. Mesela giysi cekmecelerinden birini toparlamak, ya da bir mail atmak olabilir bu. Zaten bu kucuk sey bile size iyi hissettirecek o an bu su demek bak ben hazirim. Baslamaya korkuyorsunuz uzerinden zaman gectikce dahada zor olacak. Yaparsiniz ben eminim. Erkek arkadasinizda hakli kariyeriniz guclu oldukca kendinize de daha guvenli olursunuz. Sizi cok iyi anliyorum. Umarim cevabim size yardimci olmustur.

Tembelliği yenip uğraşmaktan başka care yok.Zaten yasınız 25 henüz hayatın bası yani pes edecek durum yokz.Ayrıca erkek arkadasınızı tebrik ederim gayet olgun düsünmüs keske tüm erkekler böyle destek olsa

Mükemmelliyetçi bir kişilik yapınız mı var?
Ya hep ya hiç diyor olabilir misiniz?
Yani en iyisi olmayacaksa hiç olmasın mantığı.
Bu mantıktaki-yapıdaki insanlar en iyisine ulaşamayacaklarını düşündükleri durumlarda harekete geçmeyi hep ertelerler.
Konuya yorumum yok. Maalesef ben de her şeyi erteleyen bir insanım. Bunun sebebini düşündüğüm ve zor zamanlar geçirdiğim şu günlerde beni hiç tanımadan bir cümleyle karakterimi özetlemişsiniz. Mükemmelliyetçilik..

Farkında olmamı sağladığınız için teşekkür ederim.

Konuya yorumum yok. Maalesef ben de her şeyi erteleyen bir insanım. Bunun sebebini düşündüğüm ve zor zamanlar geçirdiğim şu günlerde beni hiç tanımadan bir cümleyle karakterimi özetlemişsiniz. Mükemmelliyetçilik..

Farkında olmamı sağladığınız için teşekkür ederim.
Size ennegram veya 9 tip mizaç modelini araştırmanızı tavsiye ederim.
Tip 1 mükemmeliyetçi misiniz?
Test edip emin olun.

Size ennegram veya 9 tip mizaç modelini araştırmanızı tavsiye ederim.
Tip 1 mükemmeliyetçi misiniz?
Test edip emin olun.
Bahsettiğiniz testi bir websitede bulup yaptım. Ne kadar güvenilirdir bilemem. Bana Tip 9: Uyumlu - Barışçı olduğumu söyledi.

Genel çıkarımlar doğru. Sadece “en büyük sorununuz hayır diyememek” şeklinde bir cümle vardı, bu yanlış. Kolaylıkla hayır diyebilirim insanlara, hatta kabul etmediğim bir şey için ısrar edildiğinde sinirlenirim.

Sevgilinizin size bir yıl süre verip iş bul demesi biraz itici geldi biraz pek fazla güven vermedi ilişkiniz

ben kendimi boyle yorgun hissedigim zamanlarda once daha kucuk ve erteledigim bir seyi yaparim. Mesela giysi cekmecelerinden birini toparlamak, ya da bir mail atmak olabilir bu. Zaten bu kucuk sey bile size iyi hissettirecek o an bu su demek bak ben hazirim. Baslamaya korkuyorsunuz uzerinden zaman gectikce dahada zor olacak. Yaparsiniz ben eminim. Erkek arkadasinizda hakli kariyeriniz guclu oldukca kendinize de daha guvenli olursunuz. Sizi cok iyi anliyorum. Umarim cevabim size yardimci olmustur.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende bu böyle olmayacak diyerek bugün bir adım attım ve yapmam gerekenleri küçük hedeflerle yapmaya başladım. Yaptıkça motive olacağıma inanıyorum. Umarım bu karamsar günlerden kurtulmayı başarırım.

Tembelliği yenip uğraşmaktan başka care yok.Zaten yasınız 25 henüz hayatın bası yani pes edecek durum yokz.Ayrıca erkek arkadasınızı tebrik ederim gayet olgun düsünmüs keske tüm erkekler böyle destek olsa

Yorumunuz için teşekkür ederim. Maalesef tembellik içten gelen güçle yeniliyor ve bu gücü her an sağlamak çok zor. Bugün bir adım atıp küçük hedeflerle ilerlemeye başladım. Umarım başarırım.

Sevgilinizin size bir yıl süre verip iş bul demesi biraz itici geldi biraz pek fazla güven vermedi ilişkiniz

İş bulup kendime güvenimi geri kazanmamı istemesi, hayallerimi yaşayıp mutlu olduğumu görmek istemesinde ne iticilik var anlam veremedim. Tanımadığınız için belki önyargılı yaklaştınız. Ama benim iyiliğim için bunu istediğinden kuşkum yok.

İş bulup kendime güvenimi geri kazanmamı istemesi, hayallerimi yaşayıp mutlu olduğumu görmek istemesinde ne iticilik var anlam veremedim. Tanımadığınız için belki önyargılı yaklaştınız. Ama benim iyiliğim için bunu istediğinden kuşkum yok.
Zaten Bunları kendiniz için sizin yapmanız lazım.Bazı erkekler maaşlı kadınla evleneyim diye para hesabı yapabiliyor neyse siz mutluysanız sorun yok

Zaten Bunları kendiniz için sizin yapmanız lazım.Bazı erkekler maaşlı kadınla evleneyim diye para hesabı yapabiliyor neyse siz mutluysanız sorun yok

Para hesabı yapsa bile bir şey demem. Evlendiğimizde yapmak istediğimiz çok şey, gitmek istediğimiz çok yer var. Nasip olur mu bilemem ama beraber kazanıp beraber harcamak isterim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende bu böyle olmayacak diyerek bugün bir adım attım ve yapmam gerekenleri küçük hedeflerle yapmaya başladım. Yaptıkça motive olacağıma inanıyorum. Umarım bu karamsar günlerden kurtulmayı başarırım.
boyle durumlarda yapilacaklar listeme cok basit seyler yaziyorum ama yapip yanina tik atmak bile oh be basladim yapabiliyorum hissi veriyor hemen :) en onemlisi ilk adim halledersiniz bundan sonrasi sizde :)

boyle durumlarda yapilacaklar listeme cok basit seyler yaziyorum ama yapip yanina tik atmak bile oh be basladim yapabiliyorum hissi veriyor hemen :) en onemlisi ilk adim halledersiniz bundan sonrasi sizde :)

Teşekkür ederim. Süreklilik de çok önemli küçük bir tembellikte eski hale dönebiliyor insan. İlk adımı attım kolaylıkla bitsin inşallah

Back
X