- 23 Şubat 2017
- 7
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi meltemco92
-
Nerde girdi dhmi ye?Bi arkadaşım endüstri mühendisi 88li puanlarla 3 yıl atanamadı.o arada açıktan okuduğu işletmeyi bitirdi.Gene 88 küsür puanla devlet hava meydanlarına atandı.İşletme olmasa gene ortada kalmıştım diyor.Ne garip
Bulundugum sehır ıstıuorum aılemden ayrı kalmak ısremıyorum ama mantıklı mı dusunuyorum onu da bılmıyorum gıdersem gerı donemem tayın olayı falan cok zor dıye korkuyorumEğer bulunduğun sehir için bekliyorsan son atamalara bile kalabilirsin.Allah emeğinin karşılığını ve çokça sabır versin.Kpss işi çok zor!
9 ay oldu demişsiniz zaten anlayabiliyorum hangi atama olduğunu : )Yok o 2014 kpss si ile atananlar ben 2016 ya gırdın
O 87 ek şart istiyodu canım deneyim veya bi belgeydi sanırım o yuzden olmadı orası9 ay oldu demişsiniz zaten anlayabiliyorum hangi atama olduğunu : )
Tam olarak ne oluyor o bende sozelciyim sayısal asla yapamıyorum zabıt katıpligi istiyorum atamaları nasıl dogru bir meslekmidir bilmiyorumBölümünüz nedir? Adalet bakanlığının katiplik infaz korumalarını düşündünüz mü
83 aldım bendeKpss sınavına gırelı tam dokuz ay oldu ve atanamıyorum kurum sınvlarına mulakatlara gırıyorum sureklı basarısızlık bunalıma gırdım evde cok bunalıyorum hc bısı bulamıyorum yapacak erkek arkadasım var uzakta o da cok trıp atıyor daralıyorum bı saat cevap atmadım dıye sabahtan berı yazmıyor. Ozelde de iş bakıyorum bulamıyorum. Benım bu halim nolucak bılmıyorum az bi oyan da almadım 89 puan aldım o kadar emegımın gayretımın karsılıgı bu muydu ya daralıyorum
ikinci atamaya bişe kalmadi merak etme biraz sabır lazım sadece ben de mühendisim atandim ama hala baslayamdim bise kacirmadin henüz yani : )O 87 ek şart istiyodu canım deneyim veya bi belgeydi sanırım o yuzden olmadı orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?