- Emoji Skoru
- 469
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi meltemco92
-
Ooo senin işin zor ozaman. Atanmak için ben hakkariyi yazdım ailem eskişehirde o lüks ü istersen beklersin tabi. Biz girelimde nere olursa olsun modundaydık hiç yer seçmedimBulundugum sehır ıstıuorum aılemden ayrı kalmak ısremıyorum ama mantıklı mı dusunuyorum onu da bılmıyorum gıdersem gerı donemem tayın olayı falan cok zor dıye korkuyorum
Evet bide böyle bı mevzu var 4 aydır guvenlık sorustrması suruyo sağlıktada9 ay oldu demişsiniz zaten anlayabiliyorum hangi atama olduğunu : )
Sız neler yapıyorsunuz bu bekleme surecınde
Ben de bilgisayar mühendisiyim. 5 ay önce bir kuruma atandim ve hala başlayamadım güvenlik soruşturması sebebiyle. evdeyim. Maalesef ohal dolayısıyla alimlar durdu gibi bisey. Şanssızlık oldu beklemekten baska çaremiz yok.
Evet bide böyle bı mevzu var 4 aydır guvenlık sorustrması suruyo sağlıktada
Canım oneriyorsun yanı baska sehır tayın olayı falan nası yapıyosun cok zor dıyorlarKızlar hayırlı olsun öncelikle. Ben 2015 de atandım ama güvenlk soruşturmam 7 ay sürmüştü ayrıca ohal vs de yoktu o zaman. Sabredin bekleyin sonu güzel olacak :)
Konu sahibi sende şehir vs ayırma ben de bambaşka bi şehire geldim şimdide tayin bekliyorumatandığımdan beri bölümümden alımda olmadı bi de şansınıza ohal ihraçlar vs derken ortalık baya karışık
Eğer ki memuriyet istiyorum diyorsan başka şehirleri düşün. Çoğu kurumda tayin oluyor zaten. biz eş durumundan deniyoruz tayini şuanT
Canım oneriyorsun yanı baska sehır tayın olayı falan nası yapıyosun cok zor dıyorlar
Benim bütün arkadaslarım atandı. 17 yasında memur olan bile vardı sen düşün. 7 yıl gectı aradan , bu sene bende hazırlandım 3 yasında oğluusumla. Alanda 6. oldum ama yıne herkes atancak ben atanamıcam gıbı, zaten herkes atandı gerçiBazen diyorum ki herkes atanacak ama ben atanamayacam o kadar canimdan bezdim