merhaba arkadaslar bugum sabah yumurtalarim toplandi hastanede iyiydim ama eve gelince.cok kotu oldum cok agrim var.mide bulantisi bas donmesi var.kac yumurtam toplandi bilmiyorum yarin ariycakmis ebrolog.insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur .bol dua edelim
canim gordugun uzere burasi tup bebek topigi sana bu konuda yardimci olamayacagiz.ancak hamile kalan insanlar sana yardimci olur.umarim anlatabilmisimdir?
merhaba alyacigm guzel dileklerin icin tesekkur ederim allahim hepimiz hakkinda hayirlisini vrsin.cuma saat 16.00 da transferim olacak bu sabah aradilar.ins bebislerimiz tutunur bize simsiki.5.gun transferi olcak.sonra 10 gun bekle bekle gecer ins olumlu sonuc olsun beklemek dert degil .sevgiler...candost merhaba, hastanedeyken bende iyiydim ama ewe daha girmeden istifar ağrı baş dönmesi mahvoldum resmen akşama kadar kafamı kaldırmamıştım ama ertesi güne pek bişeyim kalmadı lavaboya çıkarken ağrı dışında..umarım şimdi iyisindir 23 yumurta çok iyi maşallah bize :) sanırım bugün yarın transfer günün çok aklına getirme kendini meşgul edecek şeyler bul benim son günlerim hiç geçmedi sanki umarım bebişin seni bekletmeden yormadan gelir kendine dikkat et..
alyacigimcanım merhabalar,bi kaç gündür rahatsızdım giremedim hafta sonumda yoğun geçti fırsatım olmadı anlıycağın..görüşmeye gittik zaten cuma günü de telefonla aradı cem bey biz sizden çok ümitliydik olacak gözüyle bakıyorduk hem yaşınızın genç olması hem erkek faktörü olması hemde herşey çok güzel ilerledi bi sıkıntı olmadan şansızlık diyelim olmamasına gerçi biz kaderci insanlar değiliz şans kader diyemeyiz herşeyin bi açıklaması var tabi ki ama bunda diyecek başka bişey yok bazen embriyolar vücutla uyum sağlayamayabiliyor dedi ama 1.tedaviyi bitirdik diyemeyiz çünkü elimizde 3 tane çok güzel dondurulmuş embriyolar var onları ne zaman isterseniz gelin transfer edelim dedi bende bize kalırsa hemen dedim zaten cumartesi randevumuz var sizinle dedim (bunları telefonda konuştuk) sonra tamam o zaman yarın bakalım yarın konuşalım dedi cumartesi muayene etti bu ay dinlenelim çünkü hala yumurtalar büyük dedi haziran ayında ki adetin 2. günü gelin bi daha bakalım ona göre tekrar başlayalım tedaviye dedi.telefonda konuştuklarımızdan farklı bişey söylemedi cumartesi olan görüşmede de biz dondurulmuşlardan kaç tane transfer ediceksiniz dedik cem bey 1 taneden yana çoğul gebelik riskli bizi uğraştırıyor sonrasında diyo ilk transferde de o yüzden 1 tane yaptı donrulmuşlarada o zaman gelsin karar veririz dedi..ben dedim tekrar yeni bi tedaviye mi başlamak daha mantıklı dondurulmuşlar mı kesinlikle dondurulmuşlar zaten elimizde var onları kullanmak daha mantıklı dedi peki dondurulmuşlarda tutma oranı düşüyo mu dedik hayır dedi..ama benimle birlikte transferde pozitif sonuç alanları sormadım cem beyde fazla konuşmayan biri olarak söyleceğini sanmıyorum zaten hem herkesin sorunu farklıdır kendmi kimseyle kıyaslamak istemedim ve belki herşey normalken negatif alan biri olarak onları duyunca belki üzülcektim öle bi riske girmedim açıkçası..inş..dediğin gibi ikimiz içinde bu sefer hayırlısı olur ve pozitifi görürüz..
merhaba alyacigm guzel dileklerin icin tesekkur ederim allahim hepimiz hakkinda hayirlisini vrsin.cuma saat 16.00 da transferim olacak bu sabah aradilar.ins bebislerimiz tutunur bize simsiki.5.gun transferi olcak.sonra 10 gun bekle bekle gecer ins olumlu sonuc olsun beklemek dert degil .sevgiler...
canım merhabalar,bi kaç gündür rahatsızdım giremedim hafta sonumda yoğun geçti fırsatım olmadı anlıycağın..görüşmeye gittik zaten cuma günü de telefonla aradı cem bey biz sizden çok ümitliydik olacak gözüyle bakıyorduk hem yaşınızın genç olması hem erkek faktörü olması hemde herşey çok güzel ilerledi bi sıkıntı olmadan şansızlık diyelim olmamasına gerçi biz kaderci insanlar değiliz şans kader diyemeyiz herşeyin bi açıklaması var tabi ki ama bunda diyecek başka bişey yok bazen embriyolar vücutla uyum sağlayamayabiliyor dedi ama 1.tedaviyi bitirdik diyemeyiz çünkü elimizde 3 tane çok güzel dondurulmuş embriyolar var onları ne zaman isterseniz gelin transfer edelim dedi bende bize kalırsa hemen dedim zaten cumartesi randevumuz var sizinle dedim (bunları telefonda konuştuk) sonra tamam o zaman yarın bakalım yarın konuşalım dedi cumartesi muayene etti bu ay dinlenelim çünkü hala yumurtalar büyük dedi haziran ayında ki adetin 2. günü gelin bi daha bakalım ona göre tekrar başlayalım tedaviye dedi.telefonda konuştuklarımızdan farklı bişey söylemedi cumartesi olan görüşmede de biz dondurulmuşlardan kaç tane transfer ediceksiniz dedik cem bey 1 taneden yana çoğul gebelik riskli bizi uğraştırıyor sonrasında diyo ilk transferde de o yüzden 1 tane yaptı donrulmuşlarada o zaman gelsin karar veririz dedi..ben dedim tekrar yeni bi tedaviye mi başlamak daha mantıklı dondurulmuşlar mı kesinlikle dondurulmuşlar zaten elimizde var onları kullanmak daha mantıklı dedi peki dondurulmuşlarda tutma oranı düşüyo mu dedik hayır dedi..ama benimle birlikte transferde pozitif sonuç alanları sormadım cem beyde fazla konuşmayan biri olarak söyleceğini sanmıyorum zaten hem herkesin sorunu farklıdır kendmi kimseyle kıyaslamak istemedim ve belki herşey normalken negatif alan biri olarak onları duyunca belki üzülcektim öle bi riske girmedim açıkçası..inş..dediğin gibi ikimiz içinde bu sefer hayırlısı olur ve pozitifi görürüz..
merhaba canım, 5. gün transferi olacağını yazmışsın. 5. gün olması çok iyi. demekki kaliteleri gayet iyi ki 5. güne gitmeyi istemişler. sayında maşallah çok güzel. sana kaç mg ilaç kullandırdılar? gonal f mi kullanmıştın? 3. denemen olduğunu yazmışsın diğerlerini nerede yaptırmıştın?
transfer sonrası senden güzel haberler bekliyoruz. bizi habersiz bırakma . sevgiler
bence sen de cem beyi ara 5. güne pgt yaptırmak istediğini söyle. array cgh yöntemiyle baktırmak istediğini ve şişli memoriala göndermek istediğini söyle. çok sayıda kaliteli embriyo rağmen tutmuyorsa pgt bakmak iyi olacaktır. cem beyle konusursan o da sana bu konuda hak verecektir. ama geç kalmadan konuş ki 5. güne biyosi yapsınlar embriyoya.
valla ne bilim melis.o bana dediki biz neyi uygun gorursek onun yapacagiz.pgt yi heralde kromozom bozukluklarinda ve tutunup dusenlerde yapiyorlar.ben cem beye ne grekliyse yapalim dedim is isden gectikden sonra bisilernistemeyin hem maddi hem manevi uzuluyoruzndedim.oda gerek gormedigim seyi yaptirmam sizi mastafa sokmam dedi.
alya, sana da açıklayıcı bir sebep bulamamışlar anlaşılan. böyle olunca insan daha çok mu üzülüyor bilmiyorum. benim de aynı senin gibiydi ben negatiften sonra kromozom testi yaptırdım. eşim de yaptırdı. eşimde sperm problemi vardı. gerçi siz de yaptırmışsınız kromozom testi öyle yazmışsın.sen de inş dondurulmuşlarla başarıya ulaşırsın. istersen dondurulmuş embriyolarına pgt yaptırmak istediğini söyleyebilirsin. en azından embriyolardagenetik sorun varmı yokmu bakılır sağlıklı olanlar transfer edilir. pgt yapılanlarda tutma oranı çok daha yüksek oluyor. 10 taneden bir tanesi başarısız oluyormuş.
sonraki aya yine gelişmelerini yazarsan sevinirim. belki o sıralar ben de tedavide olurum. sevgiler
alyacigim
senin icin uzuldum canim.ama pozitif dusunelim pozitif olsun.bu benim 3.denemem baya tecrube edindim ins bu son olur. seninde yumurtalarin iyi sayida ama neden bu kadar az kalmis transfere anlamadim.senin tam sorun neydi??
biraz once yalnis yere yazmisim.valla ne bilim melis.o bana dediki biz neyi uygun gorursek onun yapacagiz.pgt yi heralde kromozom bozukluklarinda ve tutunup dusenlerde yapiyorlar.ben cem beye ne grekliyse yapalim dedim is isden gectikden sonra bisilernistemeyin hem maddi hem manevi uzuluyoruzndedim.oda gerek gormedigim seyi yaptirmam sizi mastafa sokmam dedi.
benim ilk denememdi canım ben baya tecrübesizdim ama araştırıp okuyunca baya bi tecrübe edindim..yumurta sayım iyiydi ewet ama 5.güne yanlızca 4 tane en sağlıklı olanlar kaldı dedi bende o kadar az kalacağını beklemiyordum bende baya şaşırdım neşe kısmet değilmiş bu sefer diyelim inş..dondurulmuşlarda pozitifi görürüz :)
bizim sorun eşimin sperm sayısı az ve hareketsizdi canım..
allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin canim.benimde esimde sorun sperm sorunu var.ins dondurulumus bebislerin sana simsiki tutunurlar
candost merhaba
sanırım bugün senin transferin olacaktı? oldu mu? nasıl geçti? kaç tane transfer ettiler?
senin opudan sonra kanaman olmuşmuydu? olduysa kaç gürdü? benim opu sonrası kanamam transfer gününe kadar sürmüştü. senin de sayın fazlaydı o yüzden sana soruyorum. sayısı az olanların genelde kanaması olmamış.
senden 12 gün sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım. bu mübarek günlere denk geldi tedavin, inş hayırlısıyla sonuçlanır.arada belirtin var mı yok mu onları da yazarsan bize de tecrübe olur. hayırlı bekleyişler. sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?