Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

candost merhaba, hastanedeyken bende iyiydim ama ewe daha girmeden istifar ağrı baş dönmesi mahvoldum resmen akşama kadar kafamı kaldırmamıştım ama ertesi güne pek bişeyim kalmadı lavaboya çıkarken ağrı dışında..umarım şimdi iyisindir 23 yumurta çok iyi maşallah bize :) sanırım bugün yarın transfer günün çok aklına getirme kendini meşgul edecek şeyler bul benim son günlerim hiç geçmedi sanki umarım bebişin seni bekletmeden yormadan gelir kendine dikkat et..

merhaba alyacigm guzel dileklerin icin tesekkur ederim allahim hepimiz hakkinda hayirlisini vrsin.cuma saat 16.00 da transferim olacak bu sabah aradilar.ins bebislerimiz tutunur bize simsiki.5.gun transferi olcak.sonra 10 gun bekle bekle gecer ins olumlu sonuc olsun beklemek dert degil .sevgiler...

alyacigim
senin icin uzuldum canim.ama pozitif dusunelim pozitif olsun.bu benim 3.denemem baya tecrube edindim ins bu son olur. seninde yumurtalarin iyi sayida ama neden bu kadar az kalmis transfere anlamadim.senin tam sorun neydi??

merhaba canım, 5. gün transferi olacağını yazmışsın. 5. gün olması çok iyi. demekki kaliteleri gayet iyi ki 5. güne gitmeyi istemişler. sayında maşallah çok güzel. sana kaç mg ilaç kullandırdılar? gonal f mi kullanmıştın? 3. denemen olduğunu yazmışsın diğerlerini nerede yaptırmıştın?

transfer sonrası senden güzel haberler bekliyoruz. bizi habersiz bırakma . sevgiler

alya, sana da açıklayıcı bir sebep bulamamışlar anlaşılan. böyle olunca insan daha çok mu üzülüyor bilmiyorum. benim de aynı senin gibiydi ben negatiften sonra kromozom testi yaptırdım. eşim de yaptırdı. eşimde sperm problemi vardı. gerçi siz de yaptırmışsınız kromozom testi öyle yazmışsın.sen de inş dondurulmuşlarla başarıya ulaşırsın. istersen dondurulmuş embriyolarına pgt yaptırmak istediğini söyleyebilirsin. en azından embriyolardagenetik sorun varmı yokmu bakılır sağlıklı olanlar transfer edilir. pgt yapılanlarda tutma oranı çok daha yüksek oluyor. 10 taneden bir tanesi başarısız oluyormuş.

sonraki aya yine gelişmelerini yazarsan sevinirim. belki o sıralar ben de tedavide olurum. sevgiler

Son düzenleme:

merhaba meliscim.ben ilk iki denememdede yumurta sayim iyiydi ama olmadi isde allalim ol derse olur.biz dondurmak isdedik ozaman kalmadi dediler.cok ilgisizlerdi doktorlarda hemsirelerde hemsireler doktorlardan daha ustun goruyorlardi kendilerini))burada isim yazbiliyorsak yaziyim?ikisindede sgk oldugu icin ilgilenmediklerini dusunuyorum.ama cem beye ve ekibine seminere gittigim gunden beri inandim ve guvendim.nedense icimde bir umit var.bana gen testini oncekinyer yaptirmisti.esime de yapildi kan testi ile yapildi sonuclar baya gec cikti.kromozomlarda sorun cikmadi.sizin dediginiz testle benimkinaynimi acab.cem beyde bakti guzel dedi.ben sordum rahim filmi cekelimmindiye gerek gormedi hem arzu hn hem cem bey eger ultrasonda tupler gosukseydi dedi ozaman sorun olurdu ve gerekli olurdu dedi.rahimin tertemiz dedi.onceki raporlara gorede a kalite olmalarina ragmen tutmamasi enteresan dedi.allah bilir tabi herseyi dedi biz araciyiz dedi.ilk ikisinde gonol f kullanmisitm baya yuklu verdiler bide lucrin falan kullandim.200 225 ml kullandim.ikincidede fostimon falan kullandim.bundada puregon ve orgalutran kullandim puregon hep 150 ml kullnadim.fazla ilac vermediler.ilkinde 3.gun transferi yapildi uc tane.ikincisinde ardisik transfer yapildi 3.gun ve 6.gun

candost hoşgeldin. belki yazarsın diye bekliyorum. nasılsın? opu sonrası daha iyisindir umarım. ağrıların geçti mi? transferine de az kaldı. hadi hayırlısı inş. inş ilk senden sonra arkandan ala ve ben de pozitifi görürüz. sen bize umut olursun inş.

diğer tedavilerini nerede olmuştun? karşılaştırma yaparsan memorialı nasıl değerlendirirsin?

sevgiler

bence sen de cem beyi ara 5. güne pgt yaptırmak istediğini söyle. array cgh yöntemiyle baktırmak istediğini ve şişli memoriala göndermek istediğini söyle. çok sayıda kaliteli embriyo rağmen tutmuyorsa pgt bakmak iyi olacaktır. cem beyle konusursan o da sana bu konuda hak verecektir. ama geç kalmadan konuş ki 5. güne biyosi yapsınlar embriyoya.

valla ne bilim melis.o bana dediki biz neyi uygun gorursek onun yapacagiz.pgt yi heralde kromozom bozukluklarinda ve tutunup dusenlerde yapiyorlar.ben cem beye ne grekliyse yapalim dedim is isden gectikden sonra bisilernistemeyin hem maddi hem manevi uzuluyoruzndedim.oda gerek gormedigim seyi yaptirmam sizi mastafa sokmam dedi.

suan herseyi pozitif dusunuyorum bol dua ediyorum.sen kac yasindaydin.ben 30 esim 34 yasinda tanisalim istbuldamisin

cem bey bize 5.güne en sağlıklıkları en iyileri kaldı demişti ama pgt olayını da bi araştırıp söliyim bakıyım ne dicek yardımların için teşekkür ederim canım ilgin için..sonra ki aya yazarım tabi ki gelişmeleri inş..bu sefer görürüz pozitifi..

alyacigim
senin icin uzuldum canim.ama pozitif dusunelim pozitif olsun.bu benim 3.denemem baya tecrube edindim ins bu son olur. seninde yumurtalarin iyi sayida ama neden bu kadar az kalmis transfere anlamadim.senin tam sorun neydi??

benim ilk denememdi canım ben baya tecrübesizdim ama araştırıp okuyunca baya bi tecrübe edindim..yumurta sayım iyiydi ewet ama 5.güne yanlızca 4 tane en sağlıklı olanlar kaldı dedi bende o kadar az kalacağını beklemiyordum bende baya şaşırdım neşe kısmet değilmiş bu sefer diyelim inş..dondurulmuşlarda pozitifi görürüz :)
bizim sorun eşimin sperm sayısı az ve hareketsizdi canım..

biraz once yalnis yere yazmisim.))
valla herkez bisiler diyor kararsiz kaliyorum.ve uzuluyorum doktoruma guveniyorum.sen kac yasindasin ben 30 esim 34 yasinda.

allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin canim.benimde esimde sorun sperm sorunu var.ins dondurulumus bebislerin sana simsiki tutunurlar

candost merhaba

sanırım bugün senin transferin olacaktı? oldu mu? nasıl geçti? kaç tane transfer ettiler?

senin opudan sonra kanaman olmuşmuydu? olduysa kaç gürdü? benim opu sonrası kanamam transfer gününe kadar sürmüştü. senin de sayın fazlaydı o yüzden sana soruyorum. sayısı az olanların genelde kanaması olmamış.

senden 12 gün sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım. bu mübarek günlere denk geldi tedavin, inş hayırlısıyla sonuçlanır.arada belirtin var mı yok mu onları da yazarsan bize de tecrübe olur. hayırlı bekleyişler. sevgiler....

meliscim merhaba,transferim saat 4 de sabirsizlikla bekliyorum) valla ilk 3 gun falan yatmayi dusunuyorum.sonra normal hayatima donerim zaten calismiyorum diger ikisinde yogun calisiyordum sirf ucuncu deneme icin isden ciktim.benim opudan sonra neredeyse hic kanamam olmadi cok az pecete ye geldi.ama bu sefer dume kadar yattim cok agrim oldu.daha iyilesmedim karnimda siskinlik var hala.evet canim bu mubarek gunlerde allah hepimizin emeklerini verir insallah. ongun sonra sonuc belli olur heralde besinci gun transferi oldugu icin.hayirli haberlerimi veririm ins size.ananas yiyin kizlar bende bolcana yiycem birde kivi ve kabak cekirdegi .gelismelri yazacagim k.i.bakin♥♥♥♥

kizlar ben geldimm♥♥saat dortdeki transferim saat yedide oldu.beklemek bi dert. valla beklemegi birakin sikismak cok sorun oldu dort kez tuvalete gittim birde tam iyilesemedigim icin dahada baski oldu.neyse cem bey serkan beyle odama geldi. cok guzel 6 embiryo oldugunu geriye kalanlardan 4 tane de ikinci kalitenoldugunu oburlerininde kaliteli oldugunu soyledi ve 6 embiryodan 2 tanesini transfer etcegini geriye kalan 4tanesinide donduralim dedi.evet sonucda yine o masadaydim allahim dua ettim sen buyuksun dedim sen ol derse olur dedim benim kucagimi hayirlisiysa doldur dedim tum isteyenlerinde kucaklarini bos birakma dedim duam bitti cem beyle serkan bey geldi baya bir zor oldu baskidan dolayi cem bey ikiznolabilir dedi) bende insndedim iki bebisimi icime koydu diger dort bebisimide dondurduk.suan uzaniyorum anansimi yedim bana bol bol dinlen dedi.o uuzden devamli yaticam .27 mayisda sonucu alacagim inaniyorum olacagina sonra yazarim yine optum.he bu arada on dk yattim sonra wcye gittim on dk daha uzandim sonra kalktim ayaga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…