tugdemsu merhaba canım nasılsın??
İyiyim canım çok saol. Bende senin gibi rahim filmi çektirecem adet günümü bekliyorum, Sen yaptırdın dii? Sanırım bugün yapılacaktı? Sonucunu aldın mı ??nasılsın?
dün yaptırdım canım..anesteziyle yaptırdım.iyiym şimdi..sonucu yarın alacağım...sen neden çektiriyorsun??
Çok geçmiş olsun canım,bende sanırım Cem beyin tavsiye edeceği yerde çektirecem, Radyomar sanırım adı Suyasem öyle demişti. adetimin son günü tekrar arayacağim cem beyi. Gerçi henüz adetime daha var.bekiyoz bakalım.
Sen tedavine ne zaman başlıyosun canım??
Cem Bey bana istediğiniz yerde çektirebilirsiniz demişti bende eski doktoruma çektirdim..benim 7.günü çektiler.bende daha önceden yapışıklık vardı umarım tekrar etmemiştir.sonucu alınca karar verilecek ne zaman başlayacağım...
Banada istediğin yerde çektireblirsin dedi, bende siz nerde uygun görüyorsanız orda yaptıayım deyince, ben sana bilgi veririm sonra dedi.
İnşallah tekrar etmemiştir. Peki histereskopi, faydalı oluyomu bu yapışıklıkta, benimde rahim içinde polip vardı, histerekopi ile alındı, Ve Tolga bey histereskopi rahim içini ragatça görmemizi sağlıyor dedi, O operasyon sırasında mı açılıyor yapışıkk varsa? Yoksa Histerekopi ile başka bi işlem mi uygulanyor??
Arkadaşlar Suyasemle konuştum herşey yolunda şimdilik bir sorun yokmuş, Evde dinleniyor, İnternete giremediği için yazamamış.
Şimdi başladı sancılı bekleyiş, Alllah yardımcımız olsun....İnşallah haftaya salı falan test yapar sonucu alırız hayırlısıyla...
kızlaaar merhaba ben geldim, 3 gündür yatıyorum, bugün işe başladım ama karnım hala biraz şiş ve yumurtalıklarım, belim ağrıyor... ne zor şeymiş şu tüp bebek ya da zor kısmı beni buldu diyebilirimbakalım bundan sonra sıra bekleme sürecinde ben 12. güne kadar yani oktorun verdiği süre 2 şubat bekleyebileceğimi hiiiç sanmıyorum :82: sabah moralim bozuktu biraz çünkü 16 yumurta toplandı 12 si döllendi ama geriye nakil yapılan dışında kalmadı maalesef ( ama hayat devam ediyor kendimi duvardan duvara da vursam olacakla öleceğe çare yok...
canım sabrının sonucunu çok güzel alacaksın..bence bu ay bebeişin seninle hiç bir şeye gerek kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?