Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

can_cano'cum o dua değil zaten yani şöle sadece 1000 el evvel diyosun başka bi devamı yok
ben evde abdes alıp yaptım hep elime bi tespih ve 10 tane düğme boncuk iğne sayabileceğim bişey aldım 10 kere 100 çekerek tamamladım 15 filan sürüyor zaten sonra ellerimi açıp duamı ettim kendim ve isteyen herkese Allah kabul etsin

İyiyim canım çok saol. Bende senin gibi rahim filmi çektirecem adet günümü bekliyorum, Sen yaptırdın dii? Sanırım bugün yapılacaktı? Sonucunu aldın mı ??nasılsın?

dün yaptırdım canım..anesteziyle yaptırdım.iyiym şimdi..sonucu yarın alacağım...sen neden çektiriyorsun??

Son düzenleme:
dün yaptırdım canım..anesteziyle yaptırdım.iyiym şimdi..sonucu yarın alacağım...sen neden çektiriyorsun??

Çok geçmiş olsun canım,bende sanırım Cem beyin tavsiye edeceği yerde çektirecem, Radyomar sanırım adı Suyasem öyle demişti. adetimin son günü tekrar arayacağim cem beyi. Gerçi henüz adetime daha var.bekiyoz bakalım.

Sen tedavine ne zaman başlıyosun canım??

Cem Bey bana istediğiniz yerde çektirebilirsiniz demişti bende eski doktoruma çektirdim..benim 7.günü çektiler.bende daha önceden yapışıklık vardı umarım tekrar etmemiştir.sonucu alınca karar verilecek ne zaman başlayacağım...

Son düzenleme:

Banada istediğin yerde çektireblirsin dedi, bende siz nerde uygun görüyorsanız orda yaptıayım deyince, ben sana bilgi veririm sonra dedi.

İnşallah tekrar etmemiştir. Peki histereskopi, faydalı oluyomu bu yapışıklıkta, benimde rahim içinde polip vardı, histerekopi ile alındı, Ve Tolga bey histereskopi rahim içini ragatça görmemizi sağlıyor dedi, O operasyon sırasında mı açılıyor yapışıkk varsa? Yoksa Histerekopi ile başka bi işlem mi uygulanyor??

Arkadaşlar Suyasemle konuştum herşey yolunda şimdilik bir sorun yokmuş, Evde dinleniyor, İnternete giremediği için yazamamış.

Şimdi başladı sancılı bekleyiş, Alllah yardımcımız olsun....İnşallah haftaya salı falan test yapar sonucu alırız hayırlısıyla...

Son düzenleme:
hadi bakalım inşallah her hafta her ay yeni yeni güzel haberler gelir 2011 bizim yılımız olur inşallah

bende rahim filmi çektirmiştim daha önce kızlar bilgi vereyim dedim
fındıkzade RADYOMAR dr. cevat bayrak tavsiye ederim ben 6 ay önce filan çektirdim 320 TL idi
bende hiç problem çıkmamıştı masadan kalkarken cevat bey bir sorun yok tüplerin acık Allah sana hayırlı evlat versin demişti

aprısız acısız ve cok kısa bir işlem adet sancısı gibi 1-2 dk lık bi his oluşuyo sadece okadar hiç kokrmayınn
sevgiler
sonnbahar

canım benim kürtajdan kalma bir yapışıklığım vardı..eylül ayında histeroskopi yapıldı ve açıldı.fakat 2 aydır az adet görüyordum bu yuzden korktum tekrar ediyor dediler..çok şükür bugun sonucumu aldım ve rahimde hiç bir problem yokmuş..Tekrar yapışıklık oluşmamış...şimdi sıra eşimin tedavisinde...sperm de hareketlilik azdı..varikosel teşhisi konuldu ve cem beyde ameliyatını olsun dedi..Rabbim inşallah önce size sonra bana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder...

inşallah güzel sonucunu alırız...2011 bu topikteki herkese hayırlı gelecek buna inanıyorum...hepimiz hayırlı ve sağlıklı bebeklerimize kavuşacağız...

Insallah Gızemcıgım hepımızın tez zamanda yuzlerı guler ınsallah:)))Kızlar napıyosunuzzz?Nasıl gecıyo hafta sonlarınız???Suyasemcıgım ne yaptın canım dun oldumu transfer bızı merakta bırakma canıkom öptüm:))))

kızlaaar merhaba ben geldim, 3 gündür yatıyorum, bugün işe başladım ama karnım hala biraz şiş ve yumurtalıklarım, belim ağrıyor... ne zor şeymiş şu tüp bebek ya da zor kısmı beni buldu diyebilirim bakalım bundan sonra sıra bekleme sürecinde ben 12. güne kadar yani oktorun verdiği süre 2 şubat bekleyebileceğimi hiiiç sanmıyorum :82: sabah moralim bozuktu biraz çünkü 16 yumurta toplandı 12 si döllendi ama geriye nakil yapılan dışında kalmadı maalesef ( ama hayat devam ediyor kendimi duvardan duvara da vursam olacakla öleceğe çare yok...

ufff yaaaaaaa ben şu yumakların dondurulmama işne artık sinir oluyorum Nasıl 12 döllenmiş yumurtadan 1 tane bile dondurulmas ki:44: Yani bilmiyorum ama sanırım artık kötü şeyler düşünmeye başlıyorum ya 1 tanemizin donmuş bebişi olsa tamam cano sen abartıyosun diycem deeeeeeeeee yok aman hiç birimizde 1 tane yoookkkkkkkkkk bilmiyorum

suyasemcim donmuşlara gerek kalmadan şuan annesiyle olan bebeişin sana müjdeni vericek sen kendini üzme bol bol dinlen öptümmmmmmmmm

CANIM YAA OKADAR POZİTİF ŞEYLER YAZIYORSUN Kİ O ELEKTRİK SENİ HER OKUDUĞUMDA İÇİME İŞLİYOR.. YANLIŞ YAZDIM ASLINDA 16 TANE TOPLADILAR 12 Sİ İYİ BÜYÜKLÜKTEYMİŞ, BUNLARDAN 8 İ DÖLLENDİ İLK BAŞTA SONRAKİ GÜN ARADIKLARINDA 6 SI KALDI DEDİLER, SON TRANSFER GÜNÜ DE 4 TANE KALDI DEDİLER, BUGÜN ARADIĞIMDA KALANLAR ÇOOOK YAVAŞ BÖLÜNÜYORMUŞ VE DÜŞÜK KALİTEYMİŞ, BEN MERKEZİN ÖZELLİKLE YAPTIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM HATTA TAM TERSİ ÇOK İNCE ELEYİP SIK DOKUDUKLARI İÇİN BU SONUÇ OLUYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. bİZİM 3 SENEDİR BEBEK SAHİBİ OLAMAMAMIZIN SEBEBİ DEMEK Kİ DÖLLENME OLUYOR AMA SAĞLIKLI BÖLÜNÜP DEVAM EDEMİYOR O NEDENLE DE HEM 2 KEZ KİMYASAL GEBELİK YAŞADIM HEM DE GEBE KALAMADIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BAŞKA MERKEZE GİTSEK BELKİ ÇOĞUNA İYİ DURUMDA DİYİP BOŞU BOŞUNA ÇOK İYİ KALİTE OLMAYAN EMBRİYOLARI DONDURACAKLARDI, BİRDE BU AÇIDAN DÜŞÜN BENCE... UFAK TEFEK AKSAKLIKLAR OLSA DA ÖNEMLİ OLAN DOKTORUN TECRUBESİ VE LABORATUVAR KALİTESİ BUNU DA UNUTMAMAK GEREK, ONLAR ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR GERİSİ Allah'ıma KALMIŞ... ÇOOOK ÖPÜYORUM SENİ CANIM..

canım sabrının sonucunu çok güzel alacaksın..bence bu ay bebeişin seninle hiç bir şeye gerek kalmayacak

canım sabrının sonucunu çok güzel alacaksın..bence bu ay bebeişin seninle hiç bir şeye gerek kalmayacak

canım benim :) inşallah... ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum elimden geldiğince, bugün daha iyiyim, dondurulmuş kalmazsa birdaha kolay kolay denemeye cesaret edemem diyordum, acılarım kaybolmaya başlayınca bitim de kanlanmaya başladı, birdahakini marttamı nisandamı yaptırsam diye düşünmeye başladım tabii inşallah gerek kalmaz..

günaydınnn

herkez iyimi bakalım;? Suyasem nasıl gidiyor annelik bebiş iyimi keyfi yerindemi eh napalım şuan şu dönemde evet hamileyiz yani bizimle birlikte bir embirıyo var içerde bence buda hamilelik devam ederse ediyor etmezse düşüyor yanlışmı düşünüyorum Boşver hamlesin sen şimdi gerçek müjdeyi alana kadar böle idare et 9.cu günü belkim test yaparsın 2.ci annemizi de kucaklarız

Donmuşlar içinde bazen öle kötü şeyler geliyo aklıma napiyim okadar çok şey okuyoruz ki Bide hiç birimizde geriye bişi kalmayınca gene dellendim offf nisana kadan bekleyemicem sanki şubatta denesek mi ne sıkıldım beklemekten biran önce anne olmak istiyorummmmmmmmmm

tugdemsu heralsles incim gizem sonbahar esmeralda huuuuuuuu nerdesizin kaçaklar öptüm sizi kocumannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…