günaydınnn
herkez iyimi bakalım;? Suyasem nasıl gidiyor annelik bebiş iyimi keyfi yerindemi eh napalım şuan şu dönemde evet hamileyiz yani bizimle birlikte bir embirıyo var içerde bence buda hamilelikdevam ederse ediyor etmezse düşüyor yanlışmı düşünüyorum Boşver hamlesin sen şimdi gerçek müjdeyi alana kadar böle idare et 9.cu günü belkim test yaparsın 2.ci annemizi de kucaklarız
Donmuşlar içinde bazen öle kötü şeyler geliyo aklıma napiyim okadar çok şey okuyoruz kiBide hiç birimizde geriye bişi kalmayınca gene dellendim offf nisana kadan bekleyemicem sanki şubatta denesek mi ne sıkıldım beklemekten biran önce anne olmak istiyorummmmmmmmmm
tugdemsu heralsles incim gizem sonbahar esmeralda huuuuuuuu nerdesizin kaçaklar öptüm sizi kocumannnn
kızlar selam
Suyasemcim inşallah pozitif sonuç alırsın senin için dua ediyorum
gerçi ben sonucumu öğrendikten sonra bile duayı bırakmadım tamamına ermesi için, sizler için, isteyen herkes için dua ediyorum...
Ama bana sorarsan erken den test yapma 12. Günü bekle ben 14. Günü bekledim ve mutlu sonuca ulaştım idrar testinin bulanık cıkmasından umutlanıp 13. Akşamı yapmak için ne kadar ısrar ettiysemde eşimi ikna edemedim 14. Gün sabaha niyetlendik bizim için hayırlı haber sabah çıkacaksa akşamdan gitmeye lüzum yok dedi ikimizde büyük bir sabır örneği göstererek mutlu haberi aldık darısı sana suyasemcim ve akadaşalr sırayla hepinize inşallahhhh
benimde aşırı tuzlu şeyler yeme isteğim başladı zaten 1 aydır kilo almaya başladım ilaçlardan ve iştahımın iyice açılmasından ve besinsiz vitaminsiz kalmıyım diye herşeyi yememden heralde resmen şişmeye başladım bu sorun halini almaz umarım :18::18:
Gerçi kilo şikayeti yapan hamile arkadaşlara yeterki çocuğum olsun doğurayım 100 kilo olmaya razıyım derdim bu duamda kabul olmuş mudur dersiniz
Bugün karar aldım tuzu kesiyorum ve dikkat etmeye başlıyorum...
Sevgiler
evet canım dediklerini bende geçen ay Tuğdemsuya diyordum, gerçekten de bire bir aynı şeyi düşünüyorum o nedenle bununda tadını çıkarmaya çalışıcam :)) sen kafanı dondurulmuşla falan bulandırma sakın bak esmeraldanın bildiğim kadarıyla 4 tane dondurulmuşu var yani olunca oluyor sanırım.. ooofff neyse bunları boşver sen de eğer imkanın varsa biran önce başla vakit neden kaybedesin ki??
canım allah razı olsun ben de dua ediyorum, bebişimle konuşuyorum onu nekadar sevgiyle kucaklayacağımı anlatıyorum beni bırakmasın diye, onu seven ve bekleyenleri anlatıyorum hep yatınca, bilsin ki gelmek için can atsın diyeElimi koyuyorum sıcaklığım ve elektriğim geçer belki diye... Dün el evvel okumaya ve dua etmeye başladım, bu beni yatmadan önce ruhen de rahatlattı aslında... Allah bilir artık ol dediyse olur ancak bu iş...
Tuzlu yeme isteği hafif mide bulantın falan varsa ondan oluyordur. Ben oğluma hamileyken hep tuzlu ve ekşi yiyordum bu sebepten. Tuzlu şeyler yerine ekşi yemeye çalışırsan vücudun ödem pek yapmaz senin için daha iyi olur, sağlık sorunun olmadıkça da istediğini ye çok abartmadan tadını çıkar haylindeki hamileliği yaşamaya çalış doyasıya
Suyasem canım ,
Hamileymişsin gibi düşün çünkü şuan sana tutunmaya çalışıyorlar hep pozitif düşünelim öyle olsun...Evet benım dondurlmuş var bu sefer ama geçen sefer 22 embiriyodan 1 tane donduramadık..Ama bu seferkinden dondurdular..Ananas suyu içmeyi ihmal etme rahimin kanlanması bu dönemde embiriyolar için çok önemli ananas suyuda kanlanmasını sağlıyormuş..Sen elinden gelen herşeyi yap gerisi allaha kalmış..
ben kaç gündür hasta olduğum için dün kendime gelmeye başladım başucuma tespih koydum onunla söylüyorum artık bu cuma başlangıç olur neyapalım...bende 14 gün boyunca elin göbeğimin altında uyudum hatta eşim bile alıştı o da bebeğimi seveyim deyip elini koyuyordu ben bu enerjiye de inanıyorum inşallah allah herkesşin gönlüne göre bir an evvel versin
sizlerden birinin hamiş haberini alsam biliyorum en az kendim kadar sevineceğim
suyasem canım el evvel 4 cuma üstüste yapılan bir dua ama sen dün de yapmışsın Allah kabul eder inşallah önemli olan niyet ama ben o duanın uğuruna inanıyorum
bana tavsiye eden arkadaş başlarken bana kendine ve benim ikiz kırkardeşime niyetlenmiş
1. cuma okuduktan 3 gün sonra benim ikizimin hamile olduğunu öğrendik 4. cuma yı okumadan 2 gün önce kendisi hamile olduğunu öğrendi
bende başlarken daha ne iğnelere başlamıştım ne de ne olacağını bilmiyorudum sadece cem beyle ilk görüşmemizi yapmıştık veeee ben 4 .cuma okurken 1 gün öncesi perşembe günü yapılan aşılamam meğerse tutmuş bebeğim içimdeymiş ama bilmiyodum 14 gün sonra öğrendim ben cok inanıyorum
arkadaşlar merhaba;
el evvel i kaç defa okumak gerekiyor?
belli bir zaman aralığı var mı cuma günü için?
bir de regli olduğumuz hafta nasıl okunur ki?
suyasem açıklaman için teşekkür ederim.
sonbahar sonunu anlayamadım kusura bakma arkadaşım 707 ya varis var demişsin üstüste 4 kere kısmını anlamadım. teşekkür ederim...
Arkadaşlar Günaydın,
Bu aralar pek yazamadım ama yazdıklarınızı okumaya çalıştım, çok yoğun bir dönemden geçiyoruz, Kabus gibi.
Herkes iyidir umarım....Cancanocum dikkat et tekrar hastalanma, sen çok dinlenemedin o yüzden geçer gibi olur ama tam atamazsın, dikkat et şekerim
Dün Zarpdeniz aradı, Kontrolü vardı, Herşey yolundaymış şimdilk.... haftaya 2li test için İstanbulda olacak...
Hamilelerimiz iyileridr umarım...Bebişlere iyi bakın, onlar bizim gözlerimizin nuru
Hepinizi kocaman
Sonbaharcım ben cuma günü gelene kadar boş geçirmeyim diye el evvel okuyorum, 300-400 kadar bu bile ruhen çok rahatlatı beni daha soft bakmaya başladım herşeye, kabul olur olmaz bilemem ama bu bile insan için kazanç bence ya varise de bugün başlayım bari :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?