Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Herkese Merhaba:79::79:
Keyifler yerindedir inşallah.Benim karne hazırlığı bitti tatili bekliyorum.
Hamiş arkadaşlar kendinize çoooook iyi bakın.
Suyasemcim inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur veeeeee müjdeli haberi bizlere verirsin.Sonbahardan sonra seninde güzel haberini alırsak yeni denemeden önce bizler için de moral olacak.Sende kendine çoooook iyi bak.
Öptüm arkadaşlar

canım benim çoook teşekkür ederim, inşallah sizlere güzel haberler verebilirim, bunu bende isterim, kısmet artık, olmazsa nisanda sıra sizlerin artık...

ben internetten bu duaları bulamıyorum arkadaşlar

bi duası yok zaten 4 cuma üstüste 1000 kere "el evvel" diceksin sadece el evvel sonra elini açıp duanı edeceksin cocuk için kendin ve isteyen herkes için Allahım kabul eder inş..
bir de 707 kere "ya varis" diceksin oda aklına geldikçe nezaman istersen belli bigünü yok

allah şimdiden kabul etsin
ben çok inanıyorum bunlara

İnşallah canım.Rabbim inşallah bizede nasip eder..

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım. benim transfer günü dahil 9. günüm. sanırım salı sabahı test yaptıracağım. Tabii o zamana kadar geşen giden olmazsa. Bu sabah başım ağrımaya başladı, her ay adet öncesi 2-4 gün arası migrenim tutar bu ay da başladı...

Suyasemcıgım ne olursun kotu seyler aklına getırme.Sonuc ıyı de olsa kotu de olsa yola devam yılmak yok.Neler konustuk telefonda senınle halımıze bınlerce kez şükürler olsun.Allah isteyen herkese yani hepimize en yakın zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah...

Esmerelda napıyorsun canım oğliş nasıl cok ozledım sızleriii
Tugdemsucum senı sıklıkla arayıp tacız edıyorum zaten o yuzden buraya ugrayıp sana selam vermeyı unutuyorum sanma:)
Can canooooo napıyorsun cok yogunsuz bu aralar herhalde ses soluk yok senden.
Sonbahar bizlere de bol bol dua et olur mu?Kendıne de cok dıkkat et bu 3 ay cooook onemlı bılıyorsun.
Gızem sen ne yaptın canım var mı bır gelısme??

herasles sağol canım, hamilelikte de baş ağrısı oluyormuş baktım internetten hemen :)) bu tüp belirtilerle kendimizi sonucu almadan harap etmeye gerek yok sanırım çünkü hamilelik ve adet belirtileri genelde aynı oluyor... ebru doktor yolunda testini yaptıracak

Ebruyu saat 15:00 da arayacaklarmış zaman geçmek bilmiyor, onun adına ben de acaip heyecanlıyım, topikde de seni yazıyorum, sayemde internete düştün diyorum

canim biz iyiyiz ne yapalim biraktigin gibiyiz..oglumuzmu kizimizmi kafamizi karisitiyor bu doktorlar bi kiz diyorlqar bi erkek :) sen neler yapiyorsun istanbula nemzaman geleceksin

Ayy bak gordun mu yoksa kızışımız mı olacakkk???Benım kuzenıme 5.aya kadar erkek demısler suan 7 alık hamiş ve kızı olacak 4 boyutluda baktılar:)))Bazen kordon bacak arasında durunca kızı erkek sanabılıyor doktorlar en net cevabı ılerkı aylarda alabılırsın.Tam kesınlesmeden bısey alma barı:)
Aslında benım durumum bıraz karısık bır hal aldı.Bır ıs gorusmesı yaptım ve belkı 24 subat gıbı ıse baslayabılırım.Eger ıse baslarsam 1.5 ay kadar Izmırde egıtım alacagım ve nısanda Adana da ısbası yapacagım.Hal boyle olunca acaba dıyorum ıkıncıyı nısan gıbı Adana damı denesem???Cogumuzda nbegatıfı gorunce acıkcası benım memorıale gıdesımde pek kalmadı ama kısmet tabıkı zaman ne gosterır bılınmez.

Suyasemcıgım arkadasın adına cok uzuldumOna cok gecmıs olsun dedıgımızı ılet mutlaka.Onu en ıyı bız anlarız.Ve ona dekı ne olursa olsun hayat devam edıyor.Allah hepımıze oncelıkle can saglıgı versın.Tabıkı cocuklarımız olsa muhtesem olur ama olmazsa da eger eşlerimiz bizim en büyük hediyemiz,onlarsız hayat cekılmez olur.

Insallah senın haberınle moral toplarız hayırlı haberler ver bıze noluuuurrrr....

evet canım yaaa hakikatten hepimizin iyi bir haber duyup moral almaya çoook ihtiyacı var, inşallah bu benden gelebilir, günlerdir başım ağrıyor sabahları.. artık neyin belirtisi ben de bilemiyorum, elimden geldiğince kötüye yormamaya çalışıyorum..bakalım artık Allah mucizemizi verecekmi gene sonraya mı saklayacak çarşambaya göreceğiz, ebrunun haberinden sonra test yapmaya bile korkuyorum o yüzden sabırsızlığım geçti diyebilirim..

Arkadaşlar Günaydın,

Suyasemcim arkadaşın adına üzüldüm canım ama hayırlısı olsun kısmet değilmiş, yapacak bişey yok

Herasles şekerim, işe başlama olayına çok sevindim, herşeyde bir hayır vardır, geç olsun güç olmasın ne diyelim, bence bu şekilde internet araştırmalarına vakit bulamaz, kafanı işine yorarsın...emin ol çok faydası oluyor....Ben artık dağıldım iyice, yani iyi yönde,,,kısmetimizde ne varsa o olacak, kendimizide parçalasak, ne yaşayacaksak onu yaşayacağız o yüzden hayatı ızdıraba dönüştürmemek gerek...(bu arada yazdıklarımı herhangi bir moral kaybımda lütfen hatırlatın bana )

Cancanocum sen nasılsın? bu aralr burda pek bi sessizlik durgunluk var....hayırdır....bende çok giremiyorum, haftasonumu eşimle geçirdim, ablam ve yeğenim(prensesim) geldiler,,,,sürekli geziyoruz

Esmeralda anniş,,,nasılsın bakalım....cinsiyetini göstermek istemediğini göre bence kız olacak,,, utanıyor,,,erkek olsa naklen yayın olurdu bence

Sonbaharcım kalp atışlarını nezaman duyacaksınız? Duları bende yapıyorum 2 cuma oldu,,, diğer duayıda hergün 100'er kez yapıyorum,,,hepimize dua ediuyorum,,,allah hayırlı doğumlar nasip etsin....

İncicim yarı yıl tatilini güzelce dinlenerek geçir, iyice enerji topla,,,nisan ayına hazır ol!!!

Gizemcim sen nasılsın? Tedavi konusunda var mı bir değişiklik? Rahim filmi sonucun ne çıktı, daha sonra alacam demiştin yazdıysanda önceki sayfalarda ben göremedim...Bilgi verirsen sevinirim

Yazmayı unuttuğum arkadaşlarım,,,hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr

selam arkadaşlarrr
yeni bir hafta ve doğum günümmmm yaklaştı cumartesi günü doğum günüm tedaviye başlamadan önce içimden bi ses doğum gününde hamiş olacaksın diyodu doğruymuş :81:
Allahıma binlerce kez şükür, size de isteyen herkese de dua ediyorum Rabbim nasip etsin inşallah
kendimede dikkat ediyorum evde rutin kolay işler bana ait artık eşim saolsun cok yardımcı oluyor ee süreklide yatacak değilim günlük yaşam devam ediyor hem derlerya sakınan göze çöp batar o kadarda sakınmamak lazım millet haberi olmadan hopluyo zıplıyo içki içiyo sigara içiyo neler yapıyo aslında hamiş haberi yok hiç bişi de olmuyo valla Allah korusun
hepinize sevgiler güzel haberler alacağımız bi hafta olsun inşallah doğum günüm şansına

kalp atışları içi önümüzdeki hafta cumartesi randevu almayı düşünüyorum hatta bugün ararım belki erkenden alayım randevumu zaten günler geçmek bilmiyo çok heyecanlı ve mutluyum

tuğdemsu canım beni gene güldürdün (şu hatırlatın kısmı ) inşallah bunları hatırlatmaya hiiiç gerek kalmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…