Herkese Merhaba:79::79:
Keyifler yerindedir inşallah.Benim karne hazırlığı bitti tatili bekliyorum.
Hamiş arkadaşlar kendinize çoooook iyi bakın.
Suyasemcim inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur veeeeee müjdeli haberi bizlere verirsin.Sonbahardan sonra seninde güzel haberini alırsak yeni denemeden önce bizler için de moral olacak. Sende kendine çoooook iyi bak.
Öptüm arkadaşlar
ben internetten bu duaları bulamıyorum arkadaşlar
el evvel 1000 defa = 4 cuma üstüste sonrasında kendiniz için ve isteyen herkes için dua edin
ya varis 707 defa = aklınıza geldikçe dua ederken yapabileceğini bir dua
ikisi de cocuk isteyenler için yapılacak dualar
bunların dışında ben 2 rekat veya 4 rekat allah rızası için namaz kılıp çok dua ettim peşinden
Allah kabul etti büyük Rabbim darısı sizlere arkadaşlar
ben hala devam ediyorum dua etmeye Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye bu duyguyu
Esmerelda napıyorsun canım oğliş nasıl cok ozledım sızleriii
Tugdemsucum senı sıklıkla arayıp tacız edıyorum zaten o yuzden buraya ugrayıp sana selam vermeyı unutuyorum sanma:)
Can canooooo napıyorsun cok yogunsuz bu aralar herhalde ses soluk yok senden.
Sonbahar bizlere de bol bol dua et olur mu?Kendıne de cok dıkkat et bu 3 ay cooook onemlı bılıyorsun.
Gızem sen ne yaptın canım var mı bır gelısme??
Ayy bak gordun mu yoksa kızışımız mı olacakkk???Benım kuzenıme 5.aya kadar erkek demısler suan 7 alık hamiş ve kızı olacak 4 boyutluda baktılar:)))Bazen kordon bacak arasında durunca kızı erkek sanabılıyor doktorlar en net cevabı ılerkı aylarda alabılırsın.Tam kesınlesmeden bısey alma barı:)
Aslında benım durumum bıraz karısık bır hal aldı.Bır ıs gorusmesı yaptım ve belkı 24 subat gıbı ıse baslayabılırım.Eger ıse baslarsam 1.5 ay kadar Izmırde egıtım alacagım ve nısanda Adana da ısbası yapacagım.Hal boyle olunca acaba dıyorum ıkıncıyı nısan gıbı Adana damı denesem???Cogumuzda nbegatıfı gorunce acıkcası benım memorıale gıdesımde pek kalmadı ama kısmet tabıkı zaman ne gosterır bılınmez.
Suyasemcıgım arkadasın adına cok uzuldumOna cok gecmıs olsun dedıgımızı ılet mutlaka.Onu en ıyı bız anlarız.Ve ona dekı ne olursa olsun hayat devam edıyor.Allah hepımıze oncelıkle can saglıgı versın.Tabıkı cocuklarımız olsa muhtesem olur ama olmazsa da eger eşlerimiz bizim en büyük hediyemiz,onlarsız hayat cekılmez olur.
Insallah senın haberınle moral toplarız hayırlı haberler ver bıze noluuuurrrr....
tuğdemsucum bu arada dualarını kabul etsin Rabbim inşallahhhh ....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?