Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Suyasem napıyosun canım yarın degıl mı buyuk gun?Suan forumda nelere bakıyorsun sen oyle seylere bakma kafanı karıstırma canımsın...

Selam Kızlar:79::79:
Herkes iyidir inşallah
Ben sabah erkenden hastaneye gittim.Regle günümü 5 gün geçmişti Hani belki dedim doğal yoldan ama yine olmadı. Sonuç negatif. Heyecanlanmadım desem yalan olur.Neyse hayırlısını dua ediyoruz herzaman.Sanırım gecikme ilaçlardan oldu.
Ben müjdeli bir haber veremedim inşallah Suyasemden güzel bir haber alırız.
Hepinizi öpüyorum
Sevgiler

Canım gerçekten kız olsun adını naz koyacağım..Bu c.tesi kontrole gidecez inşallah gösterir...

İncicim ben tüp bebek yaptırmadan önce her ay 2 gün geçsin adet günümü gider test yaptırırdım..İnsan her seferınde heycanlanıyor senı cok ıyı anlıyorum..Insallah bırgun pozitif yazan sonuçlarıda alacağız.Allah herşeyin hayırlısını versin..

Suyasem yarın test kaçda ? her sefer sız sonucunuzu aldıgınız zaman kalbim çarparak gırıyorum ınternete..İnşallah yarın hayırlı sonuç alacağız

Kızlar benim için hepiniz dua ediyorsunuz biliyorum nolur etmeye devam edin ben kendimi elimden geldiğince rahatlatmaya çalışıyorum ama insan genede ister istemez heyecanlanıyor hepinize yanımda olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizi çoook seviyorum

merhabalar ,

ekim ayında bu konu başlığı yeni açıldığında biz de memorial da cem beyle henüz ilk tüp bebek denememizi yaşıyorduk ...hatta tarihlerden anladığım kadarıyla esmeralda ya 2.embriyo transferi yapıldığı gün muhtemelen biz de ilk transfer için oradaydık :)
bu güne kadar yazmak için hep pozitif sonucu bekledik eşimle ama baktık ki o sonuç bir türlü gelmiyor ,ve negatif sonuçlar son dönemde çok paylaşılır oldu

en sonunda biz de yaşadıklarımızı yazmaya karar verdik

temmuz ayında acıbadem kadıköy hastanesinde farklı bir kadın doğum dr.tarafından yapılan tüm tetkikler,yumurta takibi,rahim filmi,yanlış zamanda yapılan bir başarız aşılama sonrası Cem beyin ayrıldığını öğrenip memorial a gittik
acıbadem de eşime hiç güven vermeyen bayan dr.un aksine Kendisi ilk görüşmede beni ve eşimi fazlasıyla tatmin edecek açıklamalar yaptı.
sakin ,güven veren en önemlisi kendinden emin tutumu bizi çok etkiledi ,tüm sonuçları inceledi

eşimin sperm morfoloji düşüklüğünü önemsemedi ve bir aşılama daha denememizi önerdi,01.09.2010 tarihindeki aşılama negatif çıkınca ekim ayında tüp bebek süreci başladı , Dr.Arzu hn tarafından toplanan 13yumurtadan 10 u kaliteliydi ,9u döllendi
1tane blastokist transfer edildi kalanların içinden en kaliteli 3adedi ise donduruldu

ekimde 1.tüp bebek denemesinde 1adet blastokist ,aralık ayında ise dondurulmuş embriyo 2adet blastokist transferi yapıldı malesef her ikisinde de sonuç negatif çıktı
şimdilik ara verip eşimle enerjimizi ve moralimizi düzeltmeye çalışıyoruz ,malesef süreç bizi manevi olarak çok yıprattı

sonraki denemeler için tekrar Cem beye gitmeyi düşünüyoruz ama zaman neyi gösterir bilinmez

üstelik biz hiç kimselere bu durumu açmadık ,eşimle sadece bu forumu takip edip başbaşa yorumlar yaptık ,bu sebeple bizim gibi henüz yaşadıklarını paylaşmamış ama bu forumu takip eden çok çift olduğunu düşünüyorum

Chacalin gercekten sıkıntılı bır donem gecırmıssınız ve blastokıst embrıyo olupta tutmaması cok sasırtıcı bır durum.Hemde 3 tane ayrı zamanlarda da olsa neden tutunmadılar acaba?Cem bey herhangı bır ınceleme fılan ıstemedımı pekı sızden.Yanı bu kadar kalıtelı olupta neden tutunmuyorlar bunu hıc arastırmadımı cok merak ettım?

selan kızlarrrrr
nerelerdeyim değilmi İşyerinden form açmıyor ben sistemde sorun var diyordum meğer yokmuş

Hepinizi çookkk ösledim uzun yazamıycam şimdilik

suyasemmm haberlerini dört gözle bekliyorum Allah yardımcınız olsun güzel haberler olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh dualarımla yanındayım

herlasles tugdemsu incim esmeralda sonbahar öptüm hepiniziiiiiii

chacalinn
bizler yaşadıklarını yaşadık hepimiz aynı manevi acıyı çok iyi biliyoruz umudunu yitirme biz hiç yitirmedik aramıza hoş geldin inşallah seni de hepimizide bu formda koca göbekli olarak görüşmelere devam edriz :)))

Son düzenleme:
merhabalar,
chacalin bana da cesaret verdin, kendi hikayemi anlatmak konusunda.. aylardır ziyaret ediyorum bu forumu, mutluluğunuzu da olumsuz sonuç aldığınızda yaşadığınız üzüntüyü de paylaşıyorum.
benim de cem beyle yaşadığım iki negatif tüp bebek denemem var. İkincisinin haberini bu haftasonu aldım ve sanırım çok taze olduğu için sizler kadar sabırlı ve metanetli hissedemiyorum. kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama chacalin özellikle senin deneyimin benim umutlarımı daha da azalttı.

bizim de, sizinle benzer olarak eşimin sperm sayısı ve morfolojisi ile ilgili sıkıntımız var ve/fakat senin durumundan farklı olarak her iki denememde de 6-7 tane yumurta toplandı, hiç blastokist transfer şansım da olmadı. zira yaşım 39. cem beyin deneyimi ve iyi niyetiyle ilgili güven kaybı yaşamıyorum ama ister istemez neden olmadığını sorguluyorum ve cevap arıyorum. bir sonraki deneme için farklı bir merkez mi düşünmeliyiz bunu da sorguluyoruz eşimle.

bu arada benim tarihlerim de sanırım Suyasem ile tutuyor. Suyasem yarın için sana bol şans diliyorum. gördüğün gibi senin iyi haberini bekleyen bir sürü yabancı var, eski arkadaşlarının yanısıra:)

canlarım herkese günaydın dün akşam dayanamayıp testi yaptırdık, değerim 28.90 yükselirmi bilemiyorum ama bu günlere dualarla geldiğime inanıyorum yarın testi tekrar edeceğiz umutla yarını bekliyorum. bebeğim için transfere başladığımda kelebekli bir kolye almıştım, hergün onu öpüyordum kelebeğim diye...evet kelebeğim bana tutundu ama uçup gidecekmi şimdi bunun beklemesindeyiz...sonucu ilk aldığımda daha umutsuzdum ama umut edilmeden hiçbirşey olmuyor... umarım beni hiç bırakmaz, umarım sağlıklıdır.. sürekli dua ediyorum, sizde benden dualarınızı esirgemeyin hepinizi kocaman öpüyorum, sabah beni erkenden arayan herasles, esmeralda, tuğdemsu canlarım size yanımda olduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum, sonbaharcım bahsettiğin duaları hiç eksik etmedim Allah senden razı olsun Allah bebeğini sana bağışlasın,canocano,incicim burada konuştuklarımız ve konuşmadıklarımız Allah hepimizin dualarını kabul etsin, yüreğimizden bu inancı hiç eksik etmesin...

yeni arkadaşlar hepinize geçmiş olsun... negatif sonuçlar gerçekten çok yıkıcı bunu bizlerden iyi kimse bilemez özellikle tüp bebek gibi maddi manevi çok yıpratıcı olan aşamaların sonucunda bunu yaşamak çok daha zor. bence en güzeli cem bey ile açık açık konuşup fikir almak, o sizi neye yönlendirecek bakalım üstüste negatif sonuç almak hem aile hemde hekim için çok umut kırıcı belki o size farklı bir yol çizelim diyecek... bu iş gerçektende biraz inanç işi inancınızı hiç yitirmeyin hep olumlu düşünmeye çalışın yüreğiniz size ne diyorsa size ne umut ve güven veriyorsa onu yapın, sizleride öpüyorum

Canım içini ferah tut tekrardan tebrik ederim.
Değerin bence iyi..Muhtemelen tek gebelik...Hep güzel şeyler düşün.Bizde senin için dua ediyoruz..Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip eder...

canım içini ferah tut tekrardan tebrik ederim.
Değerin bence iyi..muhtemelen tek gebelik...hep güzel şeyler düşün.bizde senin için dua ediyoruz..allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip eder...

sağol canımın içi inşallah yarına müjdeli haberler alırız...seninde oluşun veya kızın her ikisi de başımızın üstüne allah eli ayağı düzgün versin bahtı iyi, hayırlı evlat olsun hepsi nur nimet bizim için. Bence de teki tutundu bakalımiçimde olduğunu bilmek bile çok güzel

Merhaba voices, Hikayeni okudum ama inan hep alışık olduğumuz ve bizzat yaşadığımız hikayeler,,, O yüzden acılar paylaşıldıkça azalır, Biz bu topikte kimin neyi oldu kaç toplandı kaçı tuttu, çok bağlıyız birbirimize, Sizlerde katılın aramıza chacalin ve sen ve diğer tüm uzaktan bizleri takip edipte katılmaya cesaret edemeyen arkadaşlar....İyiside bizim Kötüsüde...

Hem bak ben 39 yaşında değilim ama benim 5 yumurtam toplandı ve 3 tanesine işlem uygulandı ve sadece 1 tanesi 3.güne kadar gelebildi. Ben artık çok iyiyim,, bu çocuk konusun dışındada bir hayatımız var,,, Akıp gidiyor,,,,Yapacak birşey yok...Olursa mükemmel olacak ve biliyorumki hepimizin olacak,,,,Sadece zamanımızı bekliyoruz, Peki neden bu zamanı beklerken sanki dünya başımıza yıkılmış gibi kahrolalım....

Allah herşeyden önce sağlık güç kuvvet versin,,,,Herşeyin hayırlsıını versin,,, Bakın daha sabah sıkıntılı bir haber Defne Joy Foster hayatını kaybettii,, Daha 3 yıl önce onun hamileliğini görüp, bunun ne tatlı bebeği olur diyordum, Şimdi bir bebeği var 3 yaşında ...ama kendisi uçup gitti hayatımızdann,,,,

Lütfen umutları kaybetmeyelim,,,,,Ve hayatın tadını sonuna kadar çıkartalım.....

Elbette alacazzz,,,,bukadar teyze var piyasada,,,,ne şanslı bebe yaaaa,,,daha doğmadan bir sürü teyzesi oldu.....Doğsundan ıssıracam onun totosunu :))))

canım benim gene ne tatlı şeyler yazmışsın... bu söylediklerine % 200 katılıyorum yaşamak en önemlisi, sağlıklı yaşayabilmek bile bir şansken bu hayatta bunu bilmek en önemlisi. hiç değilse kimse yalnız değil kimsenin yaşadığı tek değil ve hepsi er yada geç çözümlenecek şeyler... Allah bu günlerimizi aratacak dert vermesin, hepimizin yüzünü güldürsün...

Sevgili suyasem

bir ara hatırlarsanız merkez kararsızlığı nedeni ile sizlere yazmıştım ve beni dikkate alıp cevaplar yazmıştınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tekrardan. Ben reglimi bekliyorum daha sonra hsg çektiriceğim ve görüşmemi yaacağım ilk olarak kadıköy şifa dr engin enginsu ile inşallah...
Gelelim sizlere, inanın sizin topiğinizi her internete girdiğimde açıp bakmadan edemiyorum:) kime ne oldu bir haber var mı diye inanın aldığım her güzel haberede çok ama çok seviniyorum sonsuz kere maşallah diyorum diğer taraftan denemeye devam eden arkadaşlarında ve benim gibi tedaviye ilk kez başlayacak olan arkadaşlarada dua ediyorum tabi melekleri iele birlikte olanlarada... Rabbim hepimize sağlıklı, sihatli, hayırlı, aklı başında evlatlar nasip etsin isteyen herkese İnşallah... Bu güzel mutluluğu yaşayanlarada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Dilerim RABBİMDEN HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇEN SAĞLIKLA, MUTLULUKLA, HUZURLA BİZİMLE OLUR.... RABBİM HEPİMİZN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.... onlarada doğduklarında sağlıkla huzurla mutlulukla hep beraber analı babalı bakıp büyütebilmeyi nasip etsin...
suyasemcim bende heyecanla sonucunu bekliyorum... heyecan yaptım:)))

canım benim iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. inşallah yarına Allahın izniyle güzel haberler verebilirim. Senin tedavinde hayırlı olur inşallah, bol bol akşamları yattığında dua etmeyi, ve toplamadan sonra hergün ananas yemeyi unutma sakın... hep pozitif hayaller kur, olacağına inan... karamsarlık ve stresten uzak tut kendini, belirtilere asla takılma benim şişen göğüslerim 1 hafta kala inmişti, adet öncesi hep yaşadığım baş ağrım gene oldu, meğerse bunların hiç biri belirti değilmiş canım. Nezaman konuşmak dertleşmek istersen buradayız. Dr. Engin Beyi de biliyorum tanıdığımız onun sayesinde ikiz oğluşları doğurdu yeni

canım benimmmmmmmm
inşallah bize yarınnn çokkkkkkkkkk çok güzelllllllllllllll haberler vericeksin hayırlısı ileeee inşallahhhh....
çok çok teşekkür ederim seninde güzel temennilerin içinnnn, ayyy heyecan dorukta..... İnşallah gönlünden geçen olurrrr hayırlısı ile inşallah hepimizin gönlünden geçen olur herkes güzel güzel haberler verir sende stres yapma güsel herşey güzel olucak ALLAHIN izniyle... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin İNŞALLAHHHHHHH... Gönlümüzden geçeni bize versin sağlıkla, sihatle, hayırlısı ile huzurla mutlulukla ağız tadıyla İNŞALLAHHHHHHH...

çok ihtiyacım vardı böyle iyi bir habere. Suyasem tebrik ediyorum, inşallah yarın da perçinlersin mutluluğunu.
Tudemsu, çok haklısın tabii, biraz zamana ihtiyacım var sadece toplıcam ben de kendimi. teşekkür ederim desteğine. sahiden nasıl ibretlik bir yaşamı oldu defne j. fosterın, ben de sabahtan beri etkisinden kurtulamadım.
sevgiler hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…