Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Günaydın Arkadaşlarım,,,

Az önce aldığım güzel haberi vermek bana kısmet oldu,,,,Suyasem'in değeri gayet güzel çıktı, Artık Suyasem Hamile

Artık darısı geride kalanların yani bizlerin hepimizin başına......

Suyasemcim canımbenim senin tekrardan canı gönülden tebrik ediyorum,,,dün huzursuzdum ama bugün rahatça bunu söyleyebiliyorum....

sevgili tuğdemsu,
Bu güzel haberi bizimle paylaştığın için çok çok teşekkürler..... dün akşamdan beri bakıyordum:)
Suyasemcimmmmmm çok mutlu oldum senin adına Çok Şükür Rabbime...dilerim sana ve diğer tüm hamişlere Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder..... darısı isteyen herkesin başına olsun diyelim sağlıkla sihatle hayırlısı ile inşallahhhhhh...... Sonsuz kere maşallahhhhhhhhh.......

Baharcountry , canım ,Allah umarım tez zamanda bizede bu mükemmel duyguyu yaşama şansı verir,,,,Hepimiz adına dualar ediyorum,,,,,En iyi manevii gücümüz dularımız,,,,

Baharcountry , canım ,Allah umarım tez zamanda bizede bu mükemmel duyguyu yaşama şansı verir,,,,Hepimiz adına dualar ediyorum,,,,,En iyi manevii gücümüz dularımız,,,,

Aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnn.... Herşey Rabbimden hepsinin bir vakti var eminim...
Sağlıkla, hayirlısı ile tez zamanda inşallahhhhhhhh hepimizin herkesin yüzü gülsünnnnnnnnn....

Toplantım vardı birtürlü yazamadım size sağolsun Tuğdemsu ile konuştuk ondan rica ettim meraklanmayın diye. Çok güzel dilekleriniz için çooooooook teşekkür ederim, bukadar insanın sizin sevincinizi ve heyecanınızı yaşaması, paylaşması, coşkuyla kutlaması kadar güzel bir duygu olamaz. Gözlerim doldu okurken Allah hepimizin emeklerinin karşılığını er yada geç verecek sadece buna inanın, Şule hemşire bu işte en önemli şey pozitif olmak dedi... Hepiniz için duacıyım bunu bilin, hepinizi çoook seviyorum, önümüzdeki aylarda sizlerin heyecanları başlayacak inşallah gene güzel sonuçlar alacağız ben buna tüm kalbimle inanıyorum. Allah ol derse olur sadece buna inanın...

Allah inşallah devamını da hayırlı ve sağlıklı bir şekilde verir eee kızlar kutlamaya nezaman gidiyoruz

Allah inşallah devamını da hayırlı ve sağlıklı bir şekilde verir eee kızlar kutlamaya nezaman gidiyoruz

canım İnşallah sen ve (senin gibi hamile olan ay bunu zöylemesi bile çok güzel maşallah maşallah) herkes sorunsuz çokkk güzel bir hamilelik dönemi geçirir....:)))
Çok sevindim çok bu durumu yaşaşan birileri böyle güzel haberler alınca ben çok çok mutlu oluyorummmm bizlere umut oluyorsunuz.....

DUALARIMIZI HEPİMİZ İÇİNNNNN...

Teşekkür ederim canım benim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah... Tez zamanda size de güzel haberler almak nasip olur İNŞALLAHHH

Suyasemcim seni canı gönülden tebrik ediyorummmmmmmm iş yerinden form açmıyor nedeni ne bilmiyorum kendi bilgisayarımı getirdim sırf senin haberi alabilmek için toplantı vardı hemen açtım nolmuş diye ay okuyunca oynayacaktım az daha
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günlerde çabucak gelsin Allah bu mutluluğu hepimize nasip etsin , böyle güzel haberlerle daha bir umut doluyoruz Seni ve minik bebişimizi kocaman öpüyoruuummmmmmmmmmmmmmmmm

Artık akşamları bakabilcem gündüzleri açamıyorum akşamları havadisleri okur bol bol laflarız ben dönüp geçmişi bir okuyayımmm

canımmmmmmmmm çook teşekkür ederim sen olmayınca bi eksik kalıyo zaten burası, gönülden yürekten benim için sevinmeniz beni kat kat daha mutlu ediyor inan, inşallah dediğin gibi kucağımıza da sağlıkla almayı nasip eder Allah :))) umutlarınız hiç eksilmesin, buna vesile olduysam ne mutlu bana sizinde güzel haberlerini daha da coşkuyla kutayacağız İNŞALLAHHH

ay canım benimm çok sağol hepimiz artık birer şiş göbek olsak dimi :))) Valla bana kalsa artık deneme zamanım geldi ama işler biraz karışık şu ara izin alamam ama sanırım nisanda daha bir karışık olcak ozaman da alamassam diye korkuyorum bu ay geçti regl oldum önümüzdeki ay bi deneme yapsak mı diyorum ama iş elimi kolumu bağlıyor napçam bilmiyorum aslında izin alıp yatmaya gerek yok dimi 2 gün dinlenip işe gelsem diyorum ama bazen okadar çıkdırıyorum ki o sinirle tutmaz diyorum en az 10 gün izin almam lasım diyorum kafam çok karışıkkkkkkkkkkkkkkkk offf napçam ben

ben şimdik kapatıyorum malum işyeri bilgisayarı değil millet napıyo bu diyo akşam evden yazarım yine çok mutluyum umutluyum diorum ya 2011 bizim bebek yılımız olcak öle başladı öyle devam edecek hadi kızlar sırayla dizilip doğuralaım şu eşşek sıpalarını valla bi doğsun onu önce ısırcam :))) Bukadar bekletilirmi canım aaaaaaaaaa gelsinler artık hatta çift çift gelsinler

Canım ben transfer dahil 2 gün yattım, annem sağolsun benim için taa ankaralardan geldi kıyamadı bana, yemeğimi, suyumu herşeyimi önüme getirdi. 3. gün biraz daha rahattım ama genede elimden geldiğince yattım, zaten iki büklüm yürüyemiyordum, yatakta sağıma soluma bile dönemiyordum karnımdaki sulardan... benim cuma transferim yapıldığı için 1 gün izin aldım sadece :)) sonra işe geri döndüm. burada zaten bütüngün oturarak çalışıyorum. çok yorucu olmadan günlük yaşantına devam edeceksin, benim ilk hafta kasık ağrım ve batma çok oldu o yüzden yavaş oturup kalktım hep, tuvaletten kalkarken bile sancı giriyordu doğrulamıyordum, karnım ödem de yaptı ya opudan sonra o haftam biraz zorlu geçti bu sebeple... eğer iş yerin çok koşturmalı ve stresli değilse izin almana gerek yok, ama stresli ise 1 hafta falan ayarlamaya çalış, rapor falan al, sağlık bu sonuçta, istersen doktorla konuş rapor falan ayarlasın sana... işi düşünürsen hiiiç fırsat bulamazsın benden söylemesi neyse sen genede kendini en rahat hissettiğin ayı bekle herşeyini gönlünce ayarla önceden planını yap böylece stresini minimuma indirmiş olursun :87:

Suyasemcim çiçeği burnunda hamişimiz Cnm şimdi okudum çok tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Yaşasınnn yeni tedaviye başlamadan önce sonbaharın ve ardından senin haberin moral oldu.Kendine ve bebişine çok ama çokkk iyi bak.
Ayrıca böyle olumlu sonuçları okuduğum zaman belki bu şekilde yorumlamak doğrumu bilmiyorum ama ben dr seçimimi doğru yaptığım konusunda kendimi rahat hissediyorum.Sanırım benim yeni denemem mart ayı ortalarında olacak.
Yeni gelen arkadaşlar chacalin vaices baharcountry hoşgeldiniz.
Diğer arkadaşlar Cancano Herasles Tuğdemsu Esmeralda Sonbahar iyisinizdir inşallah
Hepinizi öpüyorum Sevgiler.....

Son düzenleme:
yehuuuuu suyasem cok sevindim
kızlar böle her ay birimizin müjdesini almalıyız işteee
bence çok güzel bir enerji oluşturduk burda Allah ta bize yardım ediyor
çiçeği burnunda bir hamiş olarak bu duyguyu bir an önce hepinizin yaşamasını diliyorum
suyasem'cim cem bey yapman gereken herhangi bişi söyledimi sana sonucu aldıktan sonra ne dedi merak ettim
bende haftaya cumartesi kontrole gidicem kalp atışları için
hepinize dua ediyorum
sizde bana ve meleğime dua edin
sevgiler
.

Teşekkür ederim canımmmm ben de çoook mutluyum Allah bozmasın devamını da nasip etsin İNŞALLAH darısı sizlerin başına dün hepiniz için dua ettim bu mutluluğu hepimiz peşpeşe yaşayacağız inşallah, sevincimi paylaştığın için çook teşekkür ederim. İnşallah Allah hepimize sağlıklı, eli yüzü düzgün, mis gibi kokan bebecikler nasip eder

merhaba incicim hoşbuldukkkkkkkkk:)

canım benim ben de seni bekliyordum, iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim . sana kocaman bir teşekkür borçluyum, çok stresli olduğum bir dönemde söylediğin dualar sayesinde gönlüme bir rahatlık ve umut doğdu. Bana güç verdi. Dediklerini harfiyen hatta fazlası ile yaptım. Hala da yapmaya devam ediyorum... Allah senden razı olsun, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
cem bey ilişki yasağının devam ettiğini ve jele devam etmem gerektiğini söyledi. 18 inde de kese ve kalp atışı görmek için çağırdı. Allah umarım o günleri de hayırlısı ile görmeyi nasip eder...
Hepimiz için dua ediyorum. Allah kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…