Günaydın Arkadaşlarım,,,
Az önce aldığım güzel haberi vermek bana kısmet oldu,,,,Suyasem'in değeri gayet güzel çıktı, Artık Suyasem Hamile
Artık darısı geride kalanların yani bizlerin hepimizin başına......
Suyasemcim canımbenim senin tekrardan canı gönülden tebrik ediyorum,,,dün huzursuzdum ama bugün rahatça bunu söyleyebiliyorum....
sevgili tuğdemsu,
Bu güzel haberi bizimle paylaştığın için çok çok teşekkürler..... dün akşamdan beri bakıyordum:)
Suyasemcimmmmmm çok mutlu oldum senin adına Çok Şükür Rabbime...dilerim sana ve diğer tüm hamişlere Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder..... darısı isteyen herkesin başına olsun diyelim sağlıkla sihatle hayırlısı ile inşallahhhhhh...... Sonsuz kere maşallahhhhhhhhh.......
Baharcountry , canım ,Allah umarım tez zamanda bizede bu mükemmel duyguyu yaşama şansı verir,,,,Hepimiz adına dualar ediyorum,,,,,En iyi manevii gücümüz dularımız,,,,
Allah inşallah devamını da hayırlı ve sağlıklı bir şekilde verir eee kızlar kutlamaya nezaman gidiyoruz
canım İnşallah sen ve (senin gibi hamile olan ay bunu zöylemesi bile çok güzel maşallah maşallah) herkes sorunsuz çokkk güzel bir hamilelik dönemi geçirir....:)))
Çok sevindim çok bu durumu yaşaşan birileri böyle güzel haberler alınca ben çok çok mutlu oluyorummmm bizlere umut oluyorsunuz.....
DUALARIMIZI HEPİMİZ İÇİNNNNN...
merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum ama mesaj yazmamıştım yorumlarınızı sürekli takip edip okuyorum
Suyasemcim seni canı gönülden tebrik ediyorummmmmmmmiş yerinden form açmıyor nedeni ne bilmiyorum kendi bilgisayarımı getirdim sırf senin haberi alabilmek için toplantı vardı hemen açtım nolmuş diye ay okuyunca oynayacaktım az daha
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günlerde çabucak gelsin Allah bu mutluluğu hepimize nasip etsin , böyle güzel haberlerle daha bir umut doluyoruz Seni ve minik bebişimizi kocaman öpüyoruuummmmmmmmmmmmmmmmm
Artık akşamları bakabilcem gündüzleri açamıyorum akşamları havadisleri okur bol bol laflarız ben dönüp geçmişi bir okuyayımmm
ay canım benimm çok sağol hepimiz artık birer şiş göbek olsak dimi :))) Valla bana kalsa artık deneme zamanım geldi ama işler biraz karışık şu ara izin alamam ama sanırım nisanda daha bir karışık olcak ozaman da alamassam diye korkuyorum bu ay geçti regl oldum önümüzdeki ay bi deneme yapsak mı diyorum ama iş elimi kolumu bağlıyor napçam bilmiyorumaslında izin alıp yatmaya gerek yok dimi 2 gün dinlenip işe gelsem diyorum ama bazen okadar çıkdırıyorum ki o sinirle tutmaz diyorum en az 10 gün izin almam lasım diyorum kafam çok karışıkkkkkkkkkkkkkkkk offf napçam ben
Suyasemcim çiçeği burnunda hamişimizCnm şimdi okudum çok tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Yaşasınnn yeni tedaviye başlamadan önce sonbaharın ve ardından senin haberin moral oldu. Kendine ve bebişine çok ama çokkk iyi bak.
Ayrıca böyle olumlu sonuçları okuduğum zaman belki bu şekilde yorumlamak doğrumu bilmiyorum ama ben dr seçimimi doğru yaptığım konusunda kendimi rahat hissediyorum.Sanırım benim yeni denemem mart ayı ortalarında olacak.
Yeni gelen arkadaşlar chacalin vaices baharcountry hoşgeldiniz.
Diğer arkadaşlar Cancano Herasles Tuğdemsu Esmeralda Sonbahar iyisinizdir inşallah
Hepinizi öpüyorumSevgiler.....
Suyasemcim çiçeği burnunda hamişimizCnm şimdi okudum çok tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Yaşasınnn yeni tedaviye başlamadan önce sonbaharın ve ardından senin haberin moral oldu. Kendine ve bebişine çok ama çokkk iyi bak.
Ayrıca böyle olumlu sonuçları okuduğum zaman belki bu şekilde yorumlamak doğrumu bilmiyorum ama ben dr seçimimi doğru yaptığım konusunda kendimi rahat hissediyorum.Sanırım benim yeni denemem mart ayı ortalarında olacak.
Yeni gelen arkadaşlar chacalin vaices baharcountry hoşgeldiniz.
Diğer arkadaşlar Cancano Herasles Tuğdemsu Esmeralda Sonbahar iyisinizdir inşallah
Hepinizi öpüyorumSevgiler.....
yehuuuuu suyasem cok sevindim
kızlar böle her ay birimizin müjdesini almalıyız işteee
bence çok güzel bir enerji oluşturduk burda Allah ta bize yardım ediyor
çiçeği burnunda bir hamiş olarak bu duyguyu bir an önce hepinizin yaşamasını diliyorum
suyasem'cim cem bey yapman gereken herhangi bişi söyledimi sana sonucu aldıktan sonra ne dedi merak ettim
bende haftaya cumartesi kontrole gidicem kalp atışları için
hepinize dua ediyorum
sizde bana ve meleğime dua edin
sevgiler
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?