canım benim ben de seni bekliyordum, iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. sana kocaman bir teşekkür borçluyum, çok stresli olduğum bir dönemde söylediğin dualar sayesinde gönlüme bir rahatlık ve umut doğdu. Bana güç verdi. Dediklerini harfiyen hatta fazlası ile yaptım. Hala da yapmaya devam ediyorum... Allah senden razı olsun, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
cem bey ilişki yasağının devam ettiğini ve jele devam etmem gerektiğini söyledi. 18 inde de kese ve kalp atışı görmek için çağırdı. Allah umarım o günleri de hayırlısı ile görmeyi nasip eder...
Hepimiz için dua ediyorum. Allah kabul etsin inşallah...
özel mesaj da sana bişi sordum da
bendeee sonnbaharr'ın ikiz kardeşiyim ve 18 haftalık hamileyim inşallah aramızda tam 3 ay olacak ne mutlu... bende hepiniz için dua edicem Allah hepinize bu duyguları yaşatsın İNŞALLAH...
bendeee sonnbaharr'ın ikiz kardeşiyim ve 18 haftalık hamileyim inşallah aramızda tam 3 ay olacak ne mutlu... bende hepiniz için dua edicem Allah hepinize bu duyguları yaşatsın İNŞALLAH...
Suyasemcim telefonda tebrik etmiştim ama burdanda tebrik etmek istedim..Tekrar hayırlı olsun arkadaşım
Arkadaşlar bana yardım edin..
Midem çok kötü yanıyor ve bu yüzden sürekli midem bulanıyor..İnternetden ne yapılabilir diye baktım..ama bunlar geçirmiyor...Doktor renny diye şurup verdi mide yanması için ama bu şurup bana sürekli içsem hiçmi zararı olmaz...İçiyorum ama her seferınde birşey olur mu diye korkuyorum..Önerisi olan varmı ? Ne iyi gelir ?
açıklamalar için teşekkür ederim.el evvel derken el açmayacaksın o zaman kaç defa dedim diye saymak gerekiyor dimi ? ben şimdi yapacam da duamı. allahım cümlemiz için kabul ede rişallah...bi duası yok zaten 4 cuma üstüste 1000 kere "el evvel" diceksin sadece el evvel sonra elini açıp duanı edeceksin cocuk için kendin ve isteyen herkes için Allahım kabul eder inş..
bir de 707 kere "ya varis" diceksin oda aklına geldikçe nezaman istersen belli bigünü yok
allah şimdiden kabul etsin
ben çok inanıyorum bunlara
açıklamalar için teşekkür ederim.el evvel derken el açmayacaksın o zaman kaç defa dedim diye saymak gerekiyor dimi ? ben şimdi yapacam da duamı. allahım cümlemiz için kabul ede rişallah...
evettt arkadaşlar herkes nerde gerçekten kaçgündür yoksunuz
ben cumartesi günü kalp atışları için cem beye gidiyorum
ve kararsızım evime uzak olduğu için daha sonrası için evime yakın bir hastaneyemi devam etsem acaba bakalım cem bey ne diyecek bu konuda :26:
bebişimi görcem ve duyucam ya onun heyecanı zaten mahvetti beni son 4 gün geçmiyor
canım kalp atışları için illa cem beye gitmen gerekmiyor evine uzaksa ....ama evine yakın bir gidebilirsin..Çok heycanlısındır sen şimdi ben kalp atışını duycağım gün korkudan acaba duycakmıyım duymıycakmıyım diye cem beyi beklerken kusmuştum..biraz iğrenc oldu ama heycandan sanırım.. Cem bey dinletmiycekti bize ben gördüm yeter dedi..Bizde dedikki bu anın hayalini kuruyoruz hep dinletin dedik bizi kırmadı..Bebek çok küçük oldugundan dinletmek istemiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?