Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

ay ne güzel ne mutlu bana senin için bi faydam olduysa bi hayır duanı almak hamile halimle senin hamile halinle öle bi iyi geldiki anlatamam
bana da bu yönden manevi şekilde destek olan arkadaşımda 3 aylık hamile bende ona dua ediyorum ve kesinlikle ben bu duaların gücüne sonsuz inanaıyorum

demekki seninle durumlarımız farklı bana ilişki yasağı veya herhangi bir jel filan vermedi ben artık günde birtane elevit içiyorum
hatta dedimya yumoşlar çok güzel gelişip çatlayınca aşılamanın ertesi gün sonraki gün kendinizde deneyin demişti belki onlarda hamiş kaldım artık orasını Allah biliyor ve olduya o kısmı önemli değil
iyi dileklerin için tekrar bebeğimle sana ve meleğine teşekkür ederiz
ikimizde taze hamişler olarak arkadaşlara dua etmeye devam edelim ve arkadaşlar hepiniz yapın bu duaları mutlaka
bakın bugün cuma hala başlamamaış olanlar el evvel e mutlaka başlasın
güzel abdest alın oturun 1000 kere el evvel diyin sonra açın ellerinizi duanızı edin 4 cuma üstüste inşallah hepimizin olacak bebişleri onları da alıp buluşcaz bugünlerden bahsedip gülüp eğlenicez inaşallahhhhh

sonnbahar

Suyasemcim telefonda tebrik etmiştim ama burdanda tebrik etmek istedim..Tekrar hayırlı olsun arkadaşım

Arkadaşlar bana yardım edin..

Midem çok kötü yanıyor ve bu yüzden sürekli midem bulanıyor..İnternetden ne yapılabilir diye baktım..ama bunlar geçirmiyor...Doktor renny diye şurup verdi mide yanması için ama bu şurup bana sürekli içsem hiçmi zararı olmaz...İçiyorum ama her seferınde birşey olur mu diye korkuyorum..Önerisi olan varmı ? Ne iyi gelir ?

valla bulantı ve kusma problemi olan bir arkadaşım eczaneden enterasan bir çift bileklik aldı ve biraz rahat etti ama bugün görüştüm yine başlamış etkisi geçti heralde
allah yardımcın olsun
normalde miğde yanmasına bir yudum oda sıcaklığında süt iyi gelir onu da dene

sevgiler

canım tekrar teşekkür ederim, çok baharaylı ve asitli yiyeceklerden uzak durmalısın, biraz dikkat et bakalım özellikle ne yedikten sonra oluyor yanma ondan kaçın, demekki miden hassaslaşmış... normalde insanlar o ilacın hapını kullanırlar, sana hafif olsun diye şurubunu vermiş demekki, doktor verdiyse gönül rahatlığı ile içebilirsin bence, bulantı içinde akşi ve tuzlu yemeni, az ve sık yemeni öneririm. benim de oğluşuma hamileyken gün boyunca araba tutması gibi süren bulantılarım oluyordu, çubuk kraker ve erik yiyordum

açıklamalar için teşekkür ederim.el evvel derken el açmayacaksın o zaman kaç defa dedim diye saymak gerekiyor dimi ? ben şimdi yapacam da duamı. allahım cümlemiz için kabul ede rişallah...

Kızlar selamlarr:)

Nerelerdesiniz bakalım birkaç gündür kimseler uğramamış bizim topike yakışmıyorrBen gıremıyordum bu aralar bılgısayarımda sorun vardı.Neler yapıyosunuz bakalım?
Suyasemcıgım deger nasıl oldu katlanmıstır ınsallahhhh:)))
Bızı hebrsız bırakma meraktayım vallahı.

Bu arada benı soracak olursanız bende yenı adet oldum bıraz gecıktı bu ay ılaclardan sanırım.Ikıncı tedavı konusunda kafam karısık ama yaa.Istanbul a gıtmesem mı dıyorum acaba hemde nısanda deneyelım dıyor esım.Bence de daha ıyı olacak sanırım nısan ayı ama merkez konusunda hala emın degılım (

ankara canım Arzu hanım Cem beye yardımcı olan tatlı bır doktor.Tabıkı Cem bey doçent tartışılmaz bılgı bırıkımı daha fazladır.Fakat sen ılk muayenenı Arzu hanıma olsan bıle ılerleryen gunlerde senı Cem beyle mutlaka gorustururler canını sıkma.

kesinlikle arzu hn cok tatlı bi doktor ama tedavi ile ilgili teshisi ve kararı zaten cem bey verecektir bence hastaneye giderken tamamen için rahat ve ferah olsun sorunun nedir bilmiyorum ama emin ellerdesin merak etme

evettt arkadaşlar herkes nerde gerçekten kaçgündür yoksunuz
ben cumartesi günü kalp atışları için cem beye gidiyorum
ve kararsızım evime uzak olduğu için daha sonrası için evime yakın bir hastaneyemi devam etsem acaba bakalım cem bey ne diyecek bu konuda :26:
bebişimi görcem ve duyucam ya onun heyecanı zaten mahvetti beni son 4 gün geçmiyor

canım kalp atışları için illa cem beye gitmen gerekmiyor evine uzaksa ....ama evine yakın bir gidebilirsin..Çok heycanlısındır sen şimdi ben kalp atışını duycağım gün korkudan acaba duycakmıyım duymıycakmıyım diye cem beyi beklerken kusmuştum.. biraz iğrenc oldu ama heycandan sanırım.. Cem bey dinletmiycekti bize ben gördüm yeter dedi..Bizde dedikki bu anın hayalini kuruyoruz hep dinletin dedik bizi kırmadı..Bebek çok küçük oldugundan dinletmek istemiyorlar..

ya aşılamadan sonra ilk kez gidicem kan testine göre hamilelik belli olduktan sonra zaten başka doktoru hiç düşünmedim cem bey yaptı aşılamamı ilk muayeneyi de o yapsın anneme kalsa cem beye hayranlığı o kadar fazlaki başarısından dolayı sonuna kadar ona gitmemi istiyor ama bu hem zaman hem maddi olarak beni yoracak cumartesi bi gidleim bakalım valla 20 ocakta telefonda bana 3 hjafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi duıymadan cıkmam o binadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…