Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Ogezdiği doktorlar bu kızın hamile olduğunu anlamamışlarmı?Ewet haklısın canım neler olup bitmekte birde kız yazmışsın bekarmıymış bu?

hadi yaaaa nasıl olurrrrrrrr

Yabancı memlekette olmuş bu :)))
Yurtdışında yaşanmış o yüzden evli bekar olayı pek belirtilmedi,21 olduğuna göre evli olma olasılığı da düşük.ben de anlamadım nasıl anlamazlar ,o kız hiç mi tekme hissetmedi,o kadar ilaç naptı kızı :S

hımm evet ya jüliacım çok haklısın canımmmm

Kızlar bizim kiracımız var alt katımızda oturuyor 3 tane evladı var enson olan daha 1 aylık vardır.En büyüğü sanırım 5 yaşında diğeri 3 olsun en küçüğüde 1 aylık işte.Ya sanki çocuklar onun değil öyle çok dövüyor öyle çok bağırıyorki anlatamam yeri geliyor dışarı atıyor.Sonuncuya hamileyken diğer kiracıyla konuşurken duyuyordum arada mutfakta yemek yaparken buda doğsun babasına bırakıp babamın evine gideceğim diye kadın normal değil yani lüks hayat istiyormuş babasının evinde daha rahatmış yani kısacası böyle insanlara nasıl olurda çocuk sahibi olurda çok isteyenler hep bekler.

İnŞ bebİŞ İÇİn de gÖrÜrÜz hepİmİz Çİfter Çİfter Çİzgİlerİ

kız Allah iyiliğini versin o kadar sevinmişsinki hcg test zannettimsempatiksalakcinni

tuba gibi bende inanıyorum o da olacak inş lh da gördük Allahın izniyle hcg de de görürüz inşş

canım benim inş bitanem inş bebişin bu ay gelir hayırlısıyla.. inan bitanem inanmak başarmanın yarısıdır

canım benim ne güzel, bebişi göremesende maşllah büüyüttün yavrunu::):)))
ayy bende görebilecekmiyim o haftaları:))))
Allahım inş hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar doğurup büyütmeyi nasip eyler inş...

evet canım tablonu incelemiştim geçenlerde.
Rabbim evladını hayırlı ve sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip eder inş...

ee kimse gelmemiş kankicim nerdesin bende banyo yapayım yemegimide yapayım görüşürüz...
ozman herkez gelir herhalde...

canım benim geç kalktım bugün. iki gündür sabah kötü oluyorum kalkamıyorum. inan kahvaltı yapmak zorunda olmasam hiç kalkmazdım:)))))

canım benim nasılsın iyisindir inş..
bende ne yemek yapsam diye düşünüyordum:)) sana kolay gelsin

canım benimde saçım çok çabuk uzuyor ve 6 ay da bir keserim hep. ama en son kuaför istediğimden çok kısa kesince uzamasını bekledim iyicene öyle keseyim die.
ayrıca ben öyle şeylere inanmıyorum canım. her zaman kesilebilir bence

iyiyim melikem sen nasılsın
bekleyiş başlamış

tesekkür ederim canım napim işte safak sayıyoz müzük dinliyom ve sizinle muhabbet ediyom cok uykum geldi yinee bu arada oruc tuttum bugün aslında 7 gün tutucaktım ama arkadslar degerlerim yüksek diye bebiş varsa yani diye diger ay yap dediler ben düşünememiştim öle işte anlıcagın canım sende iyisin inşallahhh

bende yiyim sağol bitanem
inş kafanı rahatlatabilirsin son günler istediğin kadar uğraş biraz kötü oluyor insan malesef(((( ama bebiş gelince hepsine değiyor:)))

evet bende 2-3 ay önce 7 gün üst üste tuttum (çok makbulmuş bebş için) Rabbim kabul etsin inş hepimizinkini

amin tubacım amin sendemi hamiş olmadan önce tuttun yanii ne güzel yaa

kızlar merhabalar nasılsınız tablomu birazdan koyucam ovulasyon testimi yapıcam 10 dk sonra diğer topikte tabloma bakarsanız çok sevirinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…