Dün akşam haberlerde dinledim ,21 yaşında bir kızın bağırsaklarında ağrı var diye gezmediği doktor kalmamış ve bağırsak problemi,gut teşhisi konmuş,sonra hamile olduğunu anlamışlar ,3 saat sonra da doğurmuş,Hey Allahım neler yaşanıyor ya!!
Dün akşam haberlerde dinledim ,21 yaşında bir kızın bağırsaklarında ağrı var diye gezmediği doktor kalmamış ve bağırsak problemi,gut teşhisi konmuş,sonra hamile olduğunu anlamışlar ,3 saat sonra da doğurmuş,Hey Allahım neler yaşanıyor ya!!
Yabancı memlekette olmuş bu :)))
Yurtdışında yaşanmış o yüzden evli bekar olayı pek belirtilmedi,21 olduğuna göre evli olma olasılığı da düşük.ben de anlamadım nasıl anlamazlar ,o kız hiç mi tekme hissetmedi,o kadar ilaç naptı kızı :S
merhaba canlar
nasılsınız
İnŞ bebİŞ İÇİn de gÖrÜrÜz hepİmİz Çİfter Çİfter Çİzgİlerİ
tuba gibi bende inanıyorum o da olacak inş lh da gördük Allahın izniyle hcg de de görürüz inşş
ben geldim:)
dun bayagi uzun surdu kontroller,bir suru kan testi aldilar, kolum delik desik oldu
bebisi ama gormek icin tarih verdiler.22 martta ultrasona girecegim, yani 10 haftalikken..
sonra da 12. haftada buyuk ultrasona girecegim, yani ikili teste..
haber vereyim dedim
gecen sene bende bu zamanlar ateş ölçüp her sabah yazıyodum büyük bir heyecanla Allaha çok şükür yavrumu kucağıma aldım bekleyenler ve dileyenler hayırlısı ile tüm istekleriniz gerçekleşsin
sağlıkla kucaklarınız dolsun inşallah
ee kimse gelmemiş kankicim nerdesin bende banyo yapayım yemegimide yapayım görüşürüz...
ozman herkez gelir herhalde...
iyiyim melikem sen nasılsın
bekleyiş başlamış
bende yiyim sağol bitanem
inş kafanı rahatlatabilirsin son günler istediğin kadar uğraş biraz kötü oluyor insan malesef(((( ama bebiş gelince hepsine değiyor:)))
evet bende 2-3 ay önce 7 gün üst üste tuttum (çok makbulmuş bebş için) Rabbim kabul etsin inş hepimizinkini
kızlar dizime leptop koyuyorum.. bebiş olusa zarar verir mi??? aklıma takıltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?