Mügecim ,inş bebişini de göreceksin,sonuçların için sevindim :)
mügecim iyiki geldin tablomu koyayım çünkü öğlen yaptım testi pozitif çıktı yarın sabah girsem olurmu
ates ölçme yöneteminde canım 2938.sayfada bakıver gülümmm kociş kalk diyo
melikecim baktim, gayet guzel atesin, yumurtlamayi tutturmussun sanki, yani calismis duzenli:) hadi bakalim insallah olur canim:)
yaa ben yaziyorum yaziyorum kimse cevap vermiyor(
ben de gidiyorum o zamana
canım seninkide yakındır kesin ben 5-10 dk falan bekliyorum
ben hergün yapayım ozman testi..
ben geldim:)
dun bayagi uzun surdu kontroller,bir suru kan testi aldilar, kolum delik desik oldu
bebisi ama gormek icin tarih verdiler.22 martta ultrasona girecegim, yani 10 haftalikken..
sonra da 12. haftada buyuk ultrasona girecegim, yani ikili teste..
haber vereyim dedim
ay kıyamam ben sana mügecim hadi gözün aydın canım 12 gün var inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...
dun gece geç saatlerde oldu ama buna 12. gun mu? yoksa 13. gun diyecegım... o yumurta akı gibi uzayan sıvı vardı... ama bugun çalişma imkanımız yok.. eşim yogun çalişiyor...
ama tabı bende de herşeyi abatma huyu vardır... morelim bozuldu bugun çalişma olmayacagı için...
ama inşallah uzun yaşarda gelir bebişim...
sen takılma canım onlara yeterki allahım ol desin tek ilişkiylede hamile kalan var bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahım bilir...
gecen sene bende bu zamanlar ateş ölçüp her sabah yazıyodum büyük bir heyecanla Allaha çok şükür yavrumu kucağıma aldım bekleyenler ve dileyenler hayırlısı ile tüm istekleriniz gerçekleşsin
sağlıkla kucaklarınız dolsun inşallah
amin canım allah bagışlasın yavrunu uzun ömürler versin....
geçmiş olsun hilalcım bende merak etmiştim ama:gitme: allahım korusun sizi..
emelcim sanada geçmiş olsun allah yardımcın olsun şimdi nasılsın bakalım
saol canım iyi olmaya çalışıyoruz ne yapalım işte RABBİM daha beterinden korusun bizleri biraz daha iyiyim bugünü sakin geçirdik çok şükür yarını bilemem
öyle allahım yardımcınız olsun duam seninle inşallah bir daha olmaz...
mügecim iyiki geldin tablomu koyayım çünkü öğlen yaptım testi pozitif çıktı yarın sabah girsem olurmu
vayyy sende gördün demek pozitifi maşallahdelikafadulden canım çalışın çalışın yakalamışken sempatiksalakcinni
tpoıkler karışıyor okuyoruz canım...
hoşgeldin topigimize ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?