Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

emel ben geçmiş olsun vs yazmıştım 1 saat önce ama tabiki yine görmedin:)))))) sonra tuba dersin işte:)))))))))

bukadar çoçuk yapmadan nerdeymiş aklı acaba ..
yazık olan çoçuklara oluyor...

başucunda çıbuk bulundursana canım yersin yataktan kalkmadan birde yavaş kalk hızlı hareket etme
sagol canım hamdolsun iyiyim şükür yaptım hallettim işlerimi ama ov. testini yapayım karnım acıktı valla...eşimde erken geldi bugun
anladım canım hayırlısyla kestir oazman ben inanıyorum böyle şeylere ne bileyim eskiler bir şeyler söylemiş dogrudur diyorum..

kızlar dizime leptop koyuyorum.. bebiş olusa zarar verir mi??? aklıma takıltı

tabikide zararı olur ama daha yeni olucagı için fazlada olmaz ögrenmeden önce neler yapıyoruz yani..

ben geldim ve gribimmm ya bitkin düştüm

ay canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol ıhlamur iç
hamileyken zzor oluyor grip bende yaşamışsın inşallah çabuk atlatırsın...

emelim bende grip olmaya meyillim boğazım 2 gündür ağrıyo heralde bende olurum bu gidişle

aman dikkat et canım bu havalrda napıcaz valla bilemedim..
nasıl oldun varmı bir gelişme..

slm kızlar... topıke girdim ama bıraz ailevi sorunlar var.. telde konuşurken zman geçmiş.. yenıden geldim...

hoşgeldin canım hayırdır..

canım benim ya batıl inanç gibi geliyor bana bunlar bitanem... Rabbim korusun hepimizi inş

kızlar ovulasyon testimde ki ikinci çizgi 6.dakikadan sonra çoook silik çıktı ne oluyo şimdi yumurtlamama daha bi kaç gün daha mı var? tubacım senin tablonda silik çizgiler 5gün falan sürmüştü demi doğru hatırlıyorsam?

ben bugün çalışıyımmı ama akşam misafirliğe gidicez geç döneriz kocişi kandıramayabilirim bi de deprem oluyoya ben de tereddütlüyüm

sagolun kızlar.. hava bugun evet canım... epey ruzgar var.. dikkat ermek lazım... üşütmemek için dişa bile çıkmak sitemiyorun bu dönemde...

sorun annemlerle ilgili.. benımevli olmama vs.. alişamadılar.. eşimle arasında kalıyorum... bilmiyorum.. epey canım sıkıldı...

Boşver takma kafana asenam,sen ikinizi düşün,aileni de eşini de idare etmek zordur evet ama ikinizin mutluluğuna kimse engel olmasın,sonuçta tek ikiniz başbaşa kalıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…