Kızlar bizim kiracımız var alt katımızda oturuyor 3 tane evladı var enson olan daha 1 aylık vardır.En büyüğü sanırım 5 yaşında diğeri 3 olsun en küçüğüde 1 aylık işte.Ya sanki çocuklar onun değil öyle çok dövüyor öyle çok bağırıyorki anlatamam yeri geliyor dışarı atıyor.Sonuncuya hamileyken diğer kiracıyla konuşurken duyuyordum arada mutfakta yemek yaparken buda doğsun babasına bırakıp babamın evine gideceğim diye kadın normal değil yani lüks hayat istiyormuş babasının evinde daha rahatmış yani kısacası böyle insanlara nasıl olurda çocuk sahibi olurda çok isteyenler hep bekler.
kız Allah iyiliğini versin o kadar sevinmişsinki hcg test zannettimsempatiksalakcinni
canım benim inş bitanem inş bebişin bu ay gelir hayırlısıyla.. inan bitanem inanmak başarmanın yarısıdır
canım benim ne güzel, bebişi göremesende maşllah büüyüttün yavrunu::):)))
ayy bende görebilecekmiyim o haftaları:))))
Allahım inş hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar doğurup büyütmeyi nasip eyler inş...
evet canım tablonu incelemiştim geçenlerde.
Rabbim evladını hayırlı ve sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip eder inş...
canım benim geç kalktım bugün. iki gündür sabah kötü oluyorum kalkamıyorum. inan kahvaltı yapmak zorunda olmasam hiç kalkmazdım:)))))
canım benim nasılsın iyisindir inş..
bende ne yemek yapsam diye düşünüyordum:)) sana kolay gelsin
canım benimde saçım çok çabuk uzuyor ve 6 ay da bir keserim hep. ama en son kuaför istediğimden çok kısa kesince uzamasını bekledim iyicene öyle keseyim die.
ayrıca ben öyle şeylere inanmıyorum canım. her zaman kesilebilir bence
kızlar dizime leptop koyuyorum.. bebiş olusa zarar verir mi??? aklıma takıltı
ben geldim ve gribimmm ya bitkin düştüm
emelim bende grip olmaya meyillim boğazım 2 gündür ağrıyo heralde bende olurum bu gidişle
slm kızlar... topıke girdim ama bıraz ailevi sorunlar var.. telde konuşurken zman geçmiş.. yenıden geldim...
kaç dakika sonra bakmak lazım ya bende şimdi yapıcam
hayır 8-9 gün sürmüştü:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?