Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

melekcim valla boğazım kulağım gıcıklanmaya başladı nane limon yapayım dedim bugün ovulasyon testi yaptım dedim eşimle bugün baktık aynı renkte ama değilmiş sevindim demek çatlamış yumurtam dün pozitifi vermişti çok koyuydu sen ne yaptın ovulasyon testini kullanmaya başladın demi

iyi hadi gözün aydın tekrar evet canım yapıyorum tek çizgi benimki daha dün sanki 2 çizgi silik gibi gördüm ama degilmiş sanırım hayırlısyla pozitifi bekliyorum bendeaklinialirimsmile

iremmmmmmmm nerdesin kuzum ya görün müyorsun
yoksa yine bebiş için ufak bi tatile mi çıktınaklinialirimsmile

Evet canım ya hele bu zamanda ön yargılı olmayacaksın benim başıma gelmez diye açmayacaksın ağzını ama yapanlar yapıyorlar canım.O çok konuşan kişiye sinirde oldum çok çok bilmişlik taslamış herkese...

makarna yap en basit asenamm

tam yemek için girdim mutfaga eşim aradı dişarı çıktım... yemek yapmadım... kurtardım.. neyse.. iyi oldu....

uykum kaçtı.. bır gireyım dedim. ama kımse yok bu saatte...
neyse herkese tatlı ruyalar...

Son düzenleme:
Melike ben de girdim o foruma sonra, guzel guzel yazdim, lafta soktum sutten cikmis ak kasiklara:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…