Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

aa yapabilmişim dur sizlere yaptıklarımı göstereyim biraz :)

Eklentiler

• $20373_225833294142_680124142_3185398_4607536_n.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 11
  • $elbise.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 12
Teşekkürler dolunay,hoşgeldin,dur bakayım ateşine.
Ya boş durmayı sevmiyorum,durmak beni iyice tembel yapıyor,yapıyorum böyle hediye ,sonra çok beğenilince nete koyduk,satıyoruz da ,uğraş oluyor,daha çok var da bakayım burda fotoları var mı?

hoşbulduk canım benim.. valla çok beğendim.... bebeğimin cinsiyeti belli olsun sana sipariş verecem bunlardan canım tamam mı

Dolunaycım inşallaaahhh hamile kalırsın bu ay,eninde sonunda yumurtlayacaksın yani,baktım da ateşine,eninde sonunda oalcak yani di mi :)

Dün sen öyle çok üzgün görünce dedimki belki onu oyalar yollayım resimlerini baksın yapsın,vakit geçirir,insan başladı mı bitirmek de istiyor :)

internetten çok araştırdım,daha çok şeyler yaptım ama burda fotoları yok.

Eklentiler

• $kapı.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 15
  • $şapka.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 17
  • $7.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Dün sen öyle çok üzgün görünce dedimki belki onu oyalar yollayım resimlerini baksın yapsın,vakit geçirir,insan başladı mı bitirmek de istiyor :)

ayyy canımm yaa çok düşüncelisin.. çok seviyorum ben seniii... görmesem de çok seviyorum valla Allah razı olsun canım arkadaşım senden opuyorumnanaktan

Saol Dolunaycım, ben de bu şekilde sıkıntılarımı unuttum,hiç tanımadığın,bilmediğin insanları sevindiriyorsun ,çok güzel bir duygu.Oturduğun yerde düşüneceğime,bunlarla uğraşıyorum, vakit geçiyor,iş yerimde de yapıorum,evde daha çok yapıorum ama.
Kızkardeşim o kadar çok alıştı ki ,arıyor haftada ,teyzesi yeni şeylerin yok mu kızım diyor? :)
Arkadaşları falan da soruyorlarmış,teyzesi yollamadı mı yeni bişeyler diye :) Çok da alıştırmamak lazımdı galiba :))

Melek ben şu fotoalrı yükleyene kadar sen de çıkmışsın,ben de iki sayfa açık ondan görünmüyorum galiba altta yoksa hep burdayım :)

juliacım senmi yapmışsın bunları maşallah arkadaşıma bende bebek şekeri sepetini yaptım duruyo ALLAH kullanmasını nasip etsin bana annemde battaniye örecek bide yelek örmüş harika patiklerimiz bile var küçücük kapı süsü yapıcam aldım malzemelerini Elazığda bulamadım geçen yaz Antalyadan aldım malzemelerimi burda hazırları satılıyo kendim yapmak istedim

Zaten Hilalcim yapabiliyorsanız kendiniz yapın çok zevkli :) Burda malzeme bulmak çok kolay ,çeşit de bol,her seferinde yenilenior her şey. Şapkaları biz ördük,yardımcımla,bir de balık versiyonu var onun. Oturdukça fikir çıkıyor işte :)Daha doğrusu tüm örgüler bana ait demeliydim :)

Melek ben şu fotoalrı yükleyene kadar sen de çıkmışsın,ben de iki sayfa açık ondan görünmüyorum galiba altta yoksa hep burdayım :)

yok canım çıkmamıştım sayfa yenileyim derken hata veriyor da oyüzden çıkıp tekrar giriyorum
çok güzeller ellerine saglık bunları yapmak marifet valla fikir üretmek hele :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…