Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

bulantılar fena değil oluyor her gün arttı aslında her an boğazımdan çıkacakmış gibi baş dönmelerim oluyor ama olmazsa kendimi kötü hissederim,
dün kısır turşu şalgam ve rus salatası yedim gece tansiyonum 12ye 7 çıktı normalim 10 a 6 dır sonra ölçtğm 13e 8 çıktı korktum limon sıkıp içtim bu sefer 8e 4 e kadar düştü sonra düzeldi ağladım eşim teselli etti bebeğime bişey olur diye korktum kalkınca başım dönüyor midem ağzıma geliyordu saat 4 falandı neredeyse oturarak uyudum daha doğrusu sızdım uzanınca başım daha çok dönüyordu
ateşim çıktı sandım ölçüp durdum çıkmamıştı çok şükür

valla tam geçmişi okuyamıyorum kuzum ne olacak sen bana bakma bakar körümdür ben kusura bakma

tubaaaa kaçta gideceksin dr

valla tam geçmişi okuyamıyorum kuzum ne olacak sen bana bakma bakar körümdür ben kusura bakma

tubaaaa kaçta gideceksin dr

hımmm iyiii hemsomm bende dedim küstü galibaa bişide yapmadımki kele oh bee gadasını aldıgım rahatladım keleeee

Yazdıklarınınhepsi de normal Emel,benim de öyle olurdu,canım ekşili şeyler çekerdi,yerdim sonunda da hem gaz olurdu bir de baş dönmesi,napalım 3 ay çektiriyor böyle sonra bir tekme yiyorsun içerden hepsi geçiyor :))

oy kıyamam
çok yazılıyor ya bir ordan bir burdan okuyayım diyorum o yüzden

tuba ama küs bana mesajlarını hep geç görüyorum onun kafamı kıracak kesin kiremit almaya gittti herhalkaydirigubbakcemile3

ya evet tatlı sevmem istemiyor canım hep ekşiili acılı falan istiyorum

melikecim kele olumunekankayizsmile

oyyy hafta sonuna az kalmışş kalbin ağzında atıyordur heeee

rahatım hamdolsun.
heyecan var ama Allahıma emanet inş...

Melike bu durumda kasımın sonuna doğum görünür,aralık değil zaten :)

sempatiksalakcinni

ya evet tatlı sevmem istemiyor canım hep ekşiili acılı falan istiyorum

melikecim kele olumunekankayizsmile

benim tatlı çekiyor hep ekşi çekmiyor. diğerindede hep tatlı çekyordu zaten..

Ben de normalde tatlıyı sevmem ama o zaman ekşili roka,salata bayılırdım :)

bende salataya aşeriyorum:))) zaten severdim:)

walla ben çok yeniyim belkim hamişde degilim ama ne bilim benimde canım dün tattlı cekti hayırdır inşallah sabhata sıcak pide tabi kociş tatlıyı aldı gece görevden gelirken ama sıcak pide almaya erindi gitmeye bu cocugun çok çekecegi var eger hamiş olursam=)))) a.s

vallahi bu mevsimde karpuza aşerdim yedim ya başka bişeye şaşırmam:)))

içi bembeyaz eşim ıııy diyor ama benden önce yarısını götürdü:))
ben kokusunu içime çekiyorum ooh diyorum bana çok güzel geliyor nasıl olursa olsun:))))

afiyet olsun canımcımmm

yarasın sana bebişine top top et olsun kuzuya
ben de kısır aşeriyorum ya dün yedim hala canım istiyor yav
beyza ye ekşiyi doğur ayşeyi ye ttatlıyı doğur atlıyı derler ama bakalım
benim dahadr 24martta off
tuba sağlık ocağına yazdırdın mı adını kayıt yapıyorlar

Bizim ailede kim ekşi yediyse ben de dahil hepimiz erkek doğurduk
kardeşimin ilki erkek ikincisi kızdı ,ilkinde acı,ekşi turşu istedi, doktor kız dedi erkek geldi :) ikincide de hep tatlı,gelinimiz de öyle.
Ben de oğlumda hep ekşi yedim,limonu sıkıyordum salataya oohhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…