benim de inş bu ay uğur böceğim ve yonca yapraklarım uğur getirir :)
çok tesekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallahhh tatlımm hep beraber hamiş haberleri vermeyi nasip eder rabbim biz elimizden geleni yaptık takdir allahın rabbim ol derse olur canım bekleyip görücez tatlımmm çok saol bak bu arada sen calışmalarmı yapıyosun ya gecelerde hakkaride bi arkads polis esi oda bana özelden msj atmış illam maydonoz suyuna otur 15 dak.sonra esinle beraber ol melike diye bende 3-4 kere oturmaya calıştım 2 kere sanırım oturup esimle beraber oldum isterseniz sizde deneyin kızlar çok kişi söledi yap diye ne bilim bi 10 gün yapın diolar yada yumurtlama günlerine yakın
off dün yedim hala istiyorum ben güzel yapamıyorum
beyzacığım ekş yiyenin kızı olur derler yanlış mı hatırlıyorum
Mart ayı hamişlerini mart ayı kedileri yazarız :) ilki de melikeyle açılmış olur inş :)
Mart ayı hamişlerini mart ayı kedileri yazarız :) ilki de melikeyle açılmış olur inş :)
hoşbuldum tatlı annecik ben iyiyim sen ve yeğenimiz nasıl opuyorumnanaktan ovulasyon testim bugün çok koyu çıktı yanındaki çizgiye baya bi yakın? bişey sorcam bekledikten sonra daha mı çok koyulaştı ki ama 6. dk dan sonra da koyuydu da sanki şimdi daha koyu gibi atmadım da :) biz daha çalışamadık. bi 7.gün çalışmıltık. iki gün zaten tek çizgiydi. dün silik çizgiydi ama misafirlikten geç geldik. inşallah bugün çalışırız :)
bayılırım rokaya salatasına salatanın her türlüsüne bayılırımmm
inşallah canım hepimiz bu ay mart kedileri gibi oluruz :)
benim eltim oğlunda hep ekşi yemişti
bide arkadaşım var hamile o da sürekli ekşi istiyo limonu karşımda yiyo ığğğğ içim bi tuhaf oldu :) onun da oğlu olacak nasipse
bide ki bulgular böyle :)
nasıl maydonoz suyuna canım? kaynatıp sıcaklığına mı anlamadım :)
inşallah canım inşallahh bak ben ketıla suyu koyuyom kaynatıyom sonra o suyu tencereye alıyom ve içine bi miktar maydonozu koyup kaynatıyom 5 -10 dakka ve onuda kovaya boşaltıp bi battaniye alıp o buharına oturmaya calışıyom cannım sonrada 15 dak ne duruyosun işte buharı bitene kadar aman yanma sende benim gibi benim kociş gülmekten kırılıyo çıılgın tekemmmm=))sonrada kocişinle beraber olcanım ve hiç kalkma amuda kalkar gibi ayaklarını havaya dik ok canımcımmm biraz acık oldu ama napim kusura bakmayınn=((
kıssssss er kaymakkk okuda git anacım walla ben denedim kızlar sizde bi deneyinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?