Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

bu ay da olmazsa bal polen yapacam bu sefer ,inş gerek kalmaz.bu son haftalarda insan çok stresleniyor ,elimizde de değil.
Yoksa zaten doktora gidecem ya,her ay üzülmektense ,hızlandırmış olurum artık.

kızlar siz hamilesiniz de hadi canınız çekiyor anlatıorsunuz,biz de peşinize sürüklenioruz,ben akşam gidip bol rokalı salata yapayım bari :)

Mart ayı hamişlerini mart ayı kedileri yazarız :) ilki de melikeyle açılmış olur inş :)

nasıl maydonoz suyuna canım? kaynatıp sıcaklığına mı anlamadım :)

beyzacığım ekş yiyenin kızı olur derler yanlış mı hatırlıyorum

benim eltim oğlunda hep ekşi yemişti

bide arkadaşım var hamile o da sürekli ekşi istiyo limonu karşımda yiyo ığğğğ içim bi tuhaf oldu :) onun da oğlu olacak nasipse

bizde ki bulgular böyle :)

Son düzenleme:
Mart ayı hamişlerini mart ayı kedileri yazarız :) ilki de melikeyle açılmış olur inş :)

ayyyy jülicimm agzından bal damlıyooo ay çok güldüm niyemi biz subat ayındaydık benim kocişe dedimki bu ay senin kedilerin rakibesiyim görürüsün demiştimde o geldi aklımaaaaaaaa=))

HİÇ BOŞ GEÇİRME BENCE:)))) pozitiftir o
iyiyiz teyzesi hamdolsunopuyorumnanaktan

bayılırım rokaya salatasına salatanın her türlüsüne bayılırımmm

bende salatanın her türlüsüne bayılırım aşeririim:))

inşallah canım hepimiz bu ay mart kedileri gibi oluruz :)

mart kedileri olur muusnuz bilmem ama hepimiz bu muhabbetle topiş topiş olacağımız kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şu an yazdığımız herşeyi canım çekiyor:))))

benim eltim oğlunda hep ekşi yemişti

bide arkadaşım var hamile o da sürekli ekşi istiyo limonu karşımda yiyo ığğğğ içim bi tuhaf oldu :) onun da oğlu olacak nasipse

bide ki bulgular böyle :)

halla hallah tutmadı demek:)))))

nasıl maydonoz suyuna canım? kaynatıp sıcaklığına mı anlamadım :)

inşallah canım inşallahh bak ben ketıla suyu koyuyom kaynatıyom sonra o suyu tencereye alıyom ve içine bi miktar maydonozu koyup kaynatıyom 5 -10 dakka ve onuda kovaya boşaltıp bi battaniye alıp o buharına oturmaya calışıyom cannım sonrada 15 dak ne duruyosun işte buharı bitene kadar aman yanma sende benim gibi benim kociş gülmekten kırılıyo çıılgın tekemmmm=))sonrada kocişinle beraber olcanım ve hiç kalkma amuda kalkar gibi ayaklarını havaya dik ok canımcımmm biraz acık oldu ama napim kusura bakmayınn=((

kıssssss er kaymakkk okuda git anacım walla ben denedim kızlar sizde bi deneyinnnn

kız melike güldürdün beni Allah da seni güldürsün :) denemekte fayda var sağol öptüm. bu arada adım özlem :)

Kızlar ben de yavaş yavaş gideyim,ip alacam yeni bir model var onu başlayacam elbet biri doğurur :))
Herkese iyi akşamlaarrrrrr

güle güle özlem
güle güle juliaaa
sonra modeli koy öremeyiz amma bakarız

güle güle juliciğim

memnun olduk özlemciğimopuyorumnanaktan

bu arada melek de görünmedi yahu testini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…