Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ovulosyon testimi yaptım kopkoyu ikinci çizgide hemen çıktı valla
ay şimdiden heyecan bastı bana allahım yüzümü güldürsün inşallah...
şimdi ben cumaya kadar çalışayım dimi yeterlimidir sizce..

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Emelcim bunla cok tatli ama ben yapamam ki. Nerden alinir peki( anneme soyleyeyim belki ya o alir ya da yapar:)

kızlar navetnadan haberiniz var mı

nasıl oldu acaba inş iyidir canım arkadaşım

Rabbim en kısa zamanda bir evlat daha bağışlayıp acısını umuttursun inş..

meleğim çok sevindim pozitifi bulmana
sen kaçıncı gündesinki:)) sanırım erken buldun pozitifi bu defa:))
canım benim inş bu moralle sen dördüzleri getirirsin:))):roflol:
klomen kullandın sanırım eee julinin ikizi, seninde dördüzün olur fena mı:)) bi seferde çıkar hepsi:))):roflol:

ayyy kızlar resim ve ticker nasıl:sm_cool:

çok tatlılar değil mi:)) aaay şimdi korkuyorum biraz:)) ya 1 ay sonra gittiğimde kız değilmiş derlerse çok alıştım:))) cicili kıyafetlere dayanamıyorum ama 1 ay daha bekleyeyim diyorum. zor zaptediyorum kendimi kızımın cicilerini almamak için:roflol:

meleğim eğer üzülmeyeceksen ve özel olmayacaksa kızın olacağını ne zzzaman öğrendin yazar mıısn) bu kadar erken gösteren kız yok mu acaba ya, çevremdekiler çok şaşırdı onlarınki 6- 7 ayda belli olmuş yada doğuma kadar muallakta kalmışlar:)))

sabırsız canım nasılsın görüşemiyoruz:))

oğluşun nasıl iyidir inş...
bu kapı süslerini sormuşsun hazırları var tatlım rahatlıkla bulursun. ayrıca hazırlar daha güzel. ben hazır alacağım inş...

canlarım nasılsnz...

hamdolsun bız oglumla (ömer erdemimle) sükürler olsun kı ıyıyz..

5.5 aylık olduk bıle zaman cok cabuk gecıyo..

toparlak bırı oluyorum 53.8 oldum bıle.. 5 kılo aldım

sızler den ne haberler????????????

ıremcım Allah hayrlı bebekler verrr ıns

opyrm sızı

Emelcim bunla cok tatli ama ben yapamam ki. Nerden alinir peki( anneme soyleyeyim belki ya o alir ya da yapar:)

internette var tatlım oradan bakabilirsin
hazırları var annen bulur bebek eşyaları satanlarda çiçekçilerde var
hatta yüncülerde var
gittti g.. sitesinde var mesela :lepi:

emelim çok güzel bunlar ama benim yaptıklarımda güzel bir bebişimiz eksik oda gelirse hayırlısıyla tam olacak

kız cuma yarın zaten sen pazara kadar çalış bacım

ya pardon hafta sonu diyecektim :sm_cool: tamam canım..

kaydet bebişine beğenir yaparsın meleğim

yok canım benim el becerim yok hem hazır var ugraşamamben böyle şeylerle...
akannehir

bugun 14 gün tatlışım çatlatma ignesi oldum ya oyüzden kaydirigubbakcemile3
kız sen kararlısın bana dördüzleri dogurtturacaksın :roflol::roflol:
allahım saglıkla versinde farketmez kankicim ama dörtüz olması için yumurta olması lazım bizde bir tane var..sırnaşık şey

çok güzel canım benim evet pek şeker yer onu teyzesi...:ecrin_bebek:
yok canım üzülmem alıştım artık haziranın2 bir sene doluyor bende aynı zamanda ögrendim arkadaşım onlarınki göstermemiştir tatlım seninki gösterdi neden erken ögrenince yanılmamı oluyormuş yok öyle bir şey istisnalar hariç tubacım benim yigenim kız opuyorumnanaktan

ay canım benim maşallah büyümüşsünüz allahım sagsalim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
ismide çok güzel ömer ismini bende seviyorum neden iki isim tercih ettin ben sevmiyorum iki ismi çünkü kullanılmıyor zor oluryor hayırlısyla dogsun inşallah...
bizde seni öpüyoruz...

ee neden kimse gelmemiş emel annesinde irem tatilde julia izinli eee kanki topik senin ama ortalıkta yoksun beni yanlız bırakıyorsun olmazki...
sen benim herşeyinsin tubacım..

kankicim kurban olurum kız ben sanaopuyorumnanaktan:))) canım benim bende seni, senin beni sevdiğin kadar seviyorum emin ol...

bizimde düğünümüz vardı tatlım ordaydım kaç gündür ondan yazamadım...

topik konusuna gelince kimse alışamadı buraya:))) bende diğer topiğe pek giremiyorum çünkü herşey çok karışık geçmişi okuyamıyorum..

evet pembeciğim bizlerde iyiyiz hamdolsun sağolasın canım..
demek ismi ömer olacak, çok güzel maşallah ismiyle büyür inş...

meleğimin aksine bende 2 isim seviyorum ve kullanıyor biizm aile:) kızma tamam mı cici kankicim meleğim...:)))
benim isimlerde hazır ama şimdi yazmayayım çünkü herkes biliyor deşifre olurum:)))))
2 senedir hazırdı zaten:)))

juli tatilde demek ondan bişey yazmamış buraya kaç gündür nöbetçi eczacı:))))

navetnam inş iyi olursun canım çabucak toparlarsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…