Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

sagol kankicim iyiyim hamdolsun sen nasılsın
bende demin ögrendim iremi çok üzüldüm ama elden geen birşey yok hayırlsı olsun arkadaşım

dün doktora gittim 2 tane yumoş var amabir tanesi çatlıyacak 19mm digeri 10mm çatlatma ignesi verdi göbekten onuvuruldum canımacımadı ama eve gelince baktıgımda morarmış.. bugun akşamilişki önerdi sonrada sıksık dedi kaydirigubbakcemile3 15 gün sonra hamilegim diye geliceksin dedi mutluyum yani allahım nasip ederse inşallah
bende durumlar böyle...olumunekankayizsmile

int. bulduklarım b unlar evlendiğimden beri beğendiğimi kaydettim şimdi sizlerle paylaşıyorum
ireme ben de çok üzüldüm inan dr sinir oldum verseydi baştan progestanı keşke kanaması olmazdı o zaman çok geç başlattı ona
nneyse olan oldu iremcim iyi olsun da başka bişey istemem şimdik

meleğim canım bende iyiyim hamdolsun

ne güzel haberler vermişsin böyle maşallah maşalah yeğenim gelecek inş...
sen hep böyle moralli ol ve geleceğine inan! işte o zaman geliyor minikler:)))

hayırlı olsun canım inşallah mükafatını alırsın meleğim

inşallah emelcim hayırlısı olsun..

Melekcim guzel haberler almissin doktordan:) hadi bakalim dedigi gel mujdeli haberi ver 2 hafta sonra.

inşallah mügecim allahım hayırlısyla versin ..

meleğim canım bende iyiyim hamdolsun

ne güzel haberler vermişsin böyle maşallah maşalah yeğenim gelecek inş...
sen hep böyle moralli ol ve geleceğine inan! işte o zaman geliyor minikler:)))

yola çıkmaya hazırlanıyor :kedi: inşallah gelicek birtanem hayırlısyla saglıkla sıhatle buay çokmukaptırdım kendimi sizce çokumutlu ve mutluyum valla doktorumun etkisi sagolsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…